
Vihreä hummus maistuu pitakolmioiden kanssa
Lähi-idän keittiö pursuaa ihania makuja. Kokeile hummusta pitakolmioiden kanssa ja nappaa ne mukaan kesän piknikille. Vihreä hummus saa värinsä silputusta lehtipersiljasta.
Vihreä hummus saa värinsä silputusta lehtipersiljasta.
Ainekset
Vihreä hummus:
- 2 tlk säilöttyjä kikherneitä
- 2-4 valkosipulinkynttä
- 1 dl silputtua lehtipersiljaa
- 1/2 tl jeeraa eli juustokuminaa
- 1/2 dl seesamiöljyä
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1/2 sitruunan mehu
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhdo ja valuta kikherneet lävikössä.
2. Pane kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä karkeaksi soseeksi. Lisää joukkoon tarvittaessa vettä sen verran,että seos notkistuu tahnamaiseksi.
3. Lusikoi hummus tarjoiluastiaan ja tasoittele hiukan keskeltä. Lorauta päälle tilkka oliiviöljyä ja tarjoa pitaleivän tai pitakolmioiden kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous