
Villit sieniletut
Ainekset
Letut:
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1/2-1 tl sienisuolaa
Paistamiseen:
- voita tai öljyä
Villisalsa:
- 5 dl villikasveja (esim. vuohenputken, voikukan lehtiä)
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1-2 tl viinietikkaa tai sitruunan mehua
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
1. Tee lettutaikina. Vatkaa munat ja maito keskenään ja sekoita joukkoon jauhot. Mausta suolalla ja anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
2. Tee villisalsa. Hienonna villiyrtit silpuksi ja sekoita joukkoon öljy, etikka ja mausteet.
3. Paista letut voissa tai öljyssä. Tarjoa ne paistettujen sienten ja villisalsan kera.
Sienisuola: Kuivatuista sienistä ja merisuolasta (1:1) teet ihanan makusuolan. Lisää halutessasi kuivattuja villikasveja, kuten nokkosta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous