Näin teet neljän ruokalajin illallisen helposti hetkessä
Kun haluat loihtia ihanan gourmetmenun, mutta et seisoa keittiössä koko päivää, ota avuksi kaupan puolivalmisteet ja oikaise sopivissa paikoissa.
Kun haluat loihtia ihanan gourmetmenun, mutta et seisoa keittiössä koko päivää, ota avuksi kaupan puolivalmisteet ja oikaise sopivissa paikoissa.
Kun haluat loihtia ihanan gourmetmenun, mutta et seisoa keittiössä koko päivää, ota avuksi kaupan puolivalmisteet ja oikaise sopivissa paikoissa.
Valmista herkulliset bruschettat hernepestosta ja tuoreesta mozzarellasta sekä artisokkahummuksesta ja vihanneksista. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.
Alkukeitto syntyy valmiista bataattisoseesta. Kuohuviini viimeistelee keiton.
Sitruuna- ja valkosipulivoissa kypsynyt broilerinrinta saa seurakseen herkkutateilla aateloitua perunamuusia.
Päivällisen kruunaa sitruunainen crème brûlée -piirakka, johon ei monia aineksia tarvita.
Lisää ideoita hienolle illalliselle:
Gourmet-pastaa – pastaa rakkaudella
Härkää hillottujen sipulien ja juuripersiljan kanssa
Kotiliesi.fi: Kuorrutetut lohimedaljongit
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous