Broilerikerrosleivät

Broilerikerrosleivät 

4 annosta
alle 30 min
Helppo
Kerrosleipä on klassikkoherkku. Kotona aterimien kanssa syödessä täytettä voi olla reilusti. Kun kerroksiin laittaa vähän vähemmän täytettä, leipä toimii myös eväänä.

Ainekset

12 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
voita Voiteluun
2 isoa tomaattia viipaleina
1 pieni kerä salaattia
400 g kypsää broileria
8 viipaletta pekonia paistettuna

Valkosipulimajoneesi:

1 dl majoneesia
valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
2 rkl sitruunamehua

Lisäksi:

maalaisranskalaisia

Valmistusohje

1. Voitele leipäviipaleet ja paahda ne rapeiksi 200-asteisessa uunissa (noin 5 minuuttia) tai paistinpannulla.

2. Mausta majoneesi valkosipulilla, suolalla ja sitruunamehulla.

3. Lado neljälle paahtoleivälle tomaattiviipaleita, salaattia, revittyä broileria ja paistettua pekonia. Lusikoi päälle hieman majoneesia. Nosta täytteiden päälle toiset leivät ja tee samanlainen kerros. Nosta lopuksi päälle viimeiset leivät.

4. Tarjoile maalaisranskalaisten ja vihreän salaatin kera

Avainsanat