Mantelinen tuorepuuro

Mantelinen tuorepuuro 

2 annosta
vähintään vuorokausi
Tosi helppo

Ainekset

illalla

4 dl jogurttia
1 dl kaurahiutale-leseseosta
2 rkl auringonkukansiemeniä
1 rkl kurpitsansiemeniä
6 paloiteltua mantelia

aamulla lisäksi

2 dl marjoja
1 banaani
hunajaa tai tummaa sokeria

Valmistusohje

Manteleista makua saava tuorepuuro valmistuu itsekseen yön aikana jääkaapissa.

1. Sekoita illalla kaurahiutale-leseseos jogurttiin, lisää siemenet ja paloitellut mantelit. Pane puuro jääkaappiin.

2. Ohenna puuro tarvittaessa aamulla jogurtilla tai maidolla. Lisää puuroon marjoja, banaanipaloja ja makeuta halutessasi hunajalla tai tummalla sokerilla.

Lisää tuorepuuroa:

Tattarituorepuurolla käynnistyy päivä
Tuorepuuro puolukoista
Tuorepuuro mansikoilla
Kotiliesi.fi: Vadelmainen tuorepuuro

Avainsanat