Mifu-bolognaisekastike

Mifu-bolognaisekastike 

4 annosta
30-60 min
Helppo
Mifu on raejuuston kaltaista ruokaraetta, joka kestää sulamatta sekä paista­misen että keittämisen.

Ainekset

1 rasia (330 g) Mifua (Välimeren tomaatti)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
pala selleriä
1 rkl oliiviöljyä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
2 1/2 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1-2 tl oreganoa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1-2 tomaattia
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa porkkana ja selleri pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita ja kasviksia öljyssä hetki.

2. Lisää tomaattimurska ja vesi, murenna joukkoon liemikuutio. Anna hautua 15 minuuttia.

3. Lisää mausteet ja Mifu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kastikkeen raikastukseksi hienonnettua tomaattia.

4. Silppua pinnalle basilikaa. Tarjoa kastike pastan ja juustoraasteen kanssa.

Vinkki: Kokele kastiketta myös lasagneen.

Kokeile myös näitä ihania kasvispastoja:

tulinen_sriracha_mustapapupasta

Tulinen sriracha-mustapapupasta

Pastaa_ja_parsakaalia

Pastaa ja paahdettua parsakaalia

soija-bolognese

Soija-bolognese

Kotiliesi.fi: Paahdettu bataatti-rucolapasta

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ateriatyyppi:

Avainsanat