Paholaisen munat
Tarjoa täytettyjä paholaisen munia alkupaloina makean pääsiäislimpun kanssa.
Ainekset
- 6-8 kananmunaa
- 3 rkl majoneesia
- 1 rkl dijon-sinappia
- 1 rkl ranskankermaa tai paksua jogurttia
- tabascoa maun mukaan
- ripaus suolaa
Pinnalle
- savupaprikajauhetta
- silputtua ruohosipulia
Valmistusohje
Paholaisen munat eli deviled eggs valmistuvat näin:
1. Keitä munia 7 minuuttia. Jäähdytä ja kuori. Halkaise munat pitkittäin ja irrota keltuaiset.
2. Murskaa keltuaiset haarukalla. Lisää joukkoon majoneesi, sinappi ja ranskankerma tai jogurtti. Mausta seos tabascolla ja ripauksella suolaa.
3. Lusikoi seos takaisin valkuaisiin. Tupsauta pinnalle vähän paprikajauhetta ja koristele paholaisen munat silputulla ruohosipulilla.
Täytetyt kananmunat ovat oiva alkupala:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous