Mainos

Bloggaajat testasivat GAEA-oliivit – katso miten kävi

Teksti: Anna.fi

Lähes 30 ruokabloggaajaa tutustui GAEA-oliiveihin maisteli ja testasi ne.  Lue, mitä mieltä oliiveista oltiin.

Kalamata oliivit

Haastoimme GAEAn kanssa yhteistyössä ruokabloggaajat testaamaan oliiveja, kertomaan niistä mielipiteensä, sekä kehittämään uutta GAEA-oliivien makuvaihtoehtoa. Saimme ruokabloggaajilta lähes 30 vastausta, upeaa tuote-ja tarjoluideaa ja kasasimme ne kaikki teille tarjolle.

Pusseihin pakatut GAEA-oliivit valmistetaan ja pakataan menetelmällä, jonka ansiosta oliivit säilyttävät ainutlaatuisen tuoreuden. Heti sadonkorjuun jälkeen oliivit marinoidaan ja pakataan uudelleen suljettaviin pusseihin lisäämättä niihin yhtään ylimääräistä nestettä.

Yli 75 % bloggaajista kertoi, ettei ollut koskaan aiemmin maistanut GAEA-oliiveja.

Uudenlainen pakkaus viehätti

Gaean tuoteperheeseen kuuluvat oliiviöljyt ja oliivit. Uusimpina tulokkaina ja bloggaajien testattavina ovat nämä uudelleensuljettaviin nesteettömiin pusseihin pakatut oliivit.

GAEA-oliivit

Pussi on erittäin ympäristöystävällinen pakkaustapa verrattuna perinteiseen lasipurkkiin, sillä vettä ja raskasta pakkausmateriaalia ei kuljeteta halki Euroopan.

Noin 95 % bloggaajista piti uutta pakkausta houkuttelevana ja pakkaus sai kaikkien vastaajien keskiarvona kouluarvosanan 8,9 (arviontiasteikko 4-10)

Bloggaajat kommentoivat pakkauksia näin:

 • Oliivit ovat näppärissä paketeissa  ja niitä on tosi helppo avata. Pussista oli helppo kaataa oliivit tarjoiluastialle.
 • Suljettava pakkaus on kätevä, vaikka tuskin näitä jää säilytettäväksi
 • Pakkaus erottuu edukseen tavallisista lasipurkeista. Se on helppo avata ja sulkea uudelleen.
 • Oliivipussia oli helpompi kuljettaa ja säilyttää kuin tavallisesti lasipurkeissa myytäviä oliiveja.
 • Oliivipaketit olivat todella tiukasti kiinni,alkuun oli hankala avata paketti.Voimaa sai käyttää,joku vanhenmpi ihminen ei välttämättä saisi pakettia auki.
 • Kiva, ettei tarvitse kantaa kaupasta kotiin lasipurkkia ja nestettä!
 • Pussi mahdollisti napostelun

Mitä mieltä oltiin oliivien mausta

Bloggaajien testattavina olivat Gaea 150g Kivetön Kalamata oliivi (Ainesosat: Kivettömiä Kalamata oliiveja, suolaa, Extra Virgin oliiviöljyä, viinietikkaa) ja Gaea 150g Sitruunalla ja basilikalla marinoitu oliivilajitelma (Ainesosat: Kivetön oliivilajitelma, suola, viinietikka, Extra Virgin oliiviöljy, basilika, pippuri, sitruunamehu.)

GAEA-oliivit

Kaikki GAEA:n oliivit ja oliiviöljyt ovat aina väri- ja säilöntäaineettomia.

Bloggaajat arvioivat GAEA-oliivien makua kouluarvosanoilla 4-10. Arvosanoja annettiin 7 – 10 välillä ja kaikkien annettujen arvosanojen keskiarvo oli 8,9.

Näin bloggaajat kommentoivat oliivien makua:

 • Oliivit olivat kiiltäviä, pehmeitä ja mehukkaita. Marinated with basil and lemon- oliiveissa oli ihana raikas yrtin ja sitruunan maku. Maukkaita ja säväyttäviä oliiveja.
 • Erinomainen maku
 • GAEA-oliivit olivat ihania, myös lapset ihastuivat niihin. Ne kruunaavat pikkujoulun tapas-pöydän.
 • Oliivien makuun vaikutti se, ettei pussi ollut täynnä öljyä, ne maistuivat vastapoimituilta
 • Marinoidut oliivit olivat aika mausteisia
 • Rakastuin sitruuna-basilikaversioon
 • sitruuna-basilika oliivit olivat maukkaita (vihreät varsinkin) mustat natural oliivit olivat aika kirpeitä ja hieman liian etikkaisia.
 • Miedon ja herkullisen makuisia
 • Oliivit olivat parasta niin että pussi auki, lusikka käteen ja television ääreen. Huippu.
 • Minulla oli tosiaan Ravintolapäivänä 15.11. kotonani pieni ”Oriste!-olohuonetaverna” ja sinne katoin ruokien rinnalle vapaasti maisteltavaksi oliivit, joita sain testattavaksi. Ihmisiä kävi noin 70 ja oliivit saivat hyvää palautetta, samoin niiden pussi. Meillä perhe syö paljon Välimeren alueen ruokia ja oliiveja lisätään moniin ruokiin ja syödään pelkästäänkin. Nämä saivat myös lapsilta hyvää palautetta, sillä se säilykeoliivin suola ja kitkeryys ovat poissa.

Miten bloggaajat nauttivat oliivit

Kysyimme bloggaajilta vielä ostasivatko he GAEA-oliiveja kaupasta ja suosittelisivat niitä ystävilleen. Noin 92 % bloggaajista ilmoitti ostavansa jatkossa GAEA-oliiveja ja 81 % suosittelisi niitä ehdottomasti ystävilleen.

Ruokabloggaajia pyydettiin myös kehittämään uutta makua GAEA-oliiveihin. Katso mitä he ehdottivat ja äänestä suosikkiasi. Voit voittaa Välimerellisen GAEA-tuotepaketin.

X