
Vietnamilaiset kevätrullat katkarapu-mangotäytteellä – lounaaksi, illanistujaisiin tai piknik-koriin

Vietnamilaiset kevätrullat valmistetaan käärimällä ohuen riisipaperiarkin sisään raikkaita kasviksia ja yrttejä sekä herkullista katkarapu-mangotäyttettä. Rullat ovat raikasta kesäsyötävää, mutta niiden valmistaminen vaatii pientä näpertämistä. Siksi ne syntyvätkin helpoiten porukalla tehden. Yksi saa pilkkoa kasvikset, toinen toimii rullaajana ja kolmas valmistaa herkulliset dipit.
Kevätrullien täytteitä voit vaihdella mielesi mukaan. Nälkäisempi lisää rullan sisään ohutta riisinuudelia eli vermiselliä ja kasvissyöjä puolestaa vaihtaa katkaravut tofuun.
Kevätrullat ovat herkkua erilaisten dippien kanssa. Voit oikaista mutkat suoriksi ja tarjota ne valmiin chilikastikkeen kera tai valmistaa itse esimerkiksi tulisen kalakastikkeen tai täyteläisen maapähkinäkastikkeen.
Kokeile myös näitä:



Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous