resepti

marjarahka

8.3.2018 Teksti: Sara Parikka

Huomenta! <3 Heti ensimmäisenä mitä parhainta naistenpäivää! Halaus! Sain eilen houkuteltua tytöt kiltisti päikkäreille, kun lupasin että unien jälkeen kokataan yhdessä marjarahkaa. Houkuttelu toimi ja neidit nukahti sekä nukkui reippaat kaksi tuntia. Välillä tuntuu, että kotona on hankala malttaa mennä päikkäreille, mutta toisaalta ilta on ihan liian pitkä ilman unia. Molemmat tytöt pysyy niin paljon paremmalla tuulella ja jaksaa leikkiä jos on päiväunet alla.

Meillä syödään aika harvoin rahkaa siihen nähden miten paljon siitä tykkään. Ehkä oon mieltänyt tällaisen perinteisen rahkan enemmän jälkiruuaksi ja sen takia sitä tulee harvemmin tehtyä väli- tai iltapalaksi.

Marjarahka: 

4 dl kuohukermaa

2 purkkia maitorahkaa / jokin makurahka sopii myös ja silloin sokerin määrää voi pienentää

4 rkl kookossokeria / kokeilin kookossokeria pitkästä aikaa ja se toi todella kivan maun, suosittelen kokeilemaan ;)

2 tl vaniljasokeria

6 dl marjoja / käytin pakaste mansikoita sekä mustikoita

..Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää muut ainekset. Sokerin kanssa kannattaa olla varovainen ja lisätä sitä oman maun mukaan. :) Tämä mun tekemä annos oli aika iso, joten koon voi hyvin puolittaa. Meille tämä riittää muutamaksi päiväksi. 

Tänään olen lähinnä töissä ja huomenna samaten. Viikonlopuksi on luvassa kaikkea kivaa, kirjoittelen siitä vaikka huomenissa lisää. Nyt kiiruhdan maskiin! Ihanaa päivää! <3Sara