Porsaanfilee kreikkalaisittain
Tarjoa porsaanfilee esimerkiksi lohkoperunoiden ja feta-jogurttikastikkeen kera.
Ainekset
- 600–700 g porsaan sisäfileetä
Marinadi
- 3 rkl öljyä
- 2 murskattua valkosipulinkynttä
- 1 tl kuivattua timjamia ja rosmariinia
- 3 rkl sitruunamehua
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 rkl vasikanfondia
Pinnalle
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
1. Poista kalvot fileestä. Sekoita marinadiainekset keskenään. Pane filee muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Sido pussi hyvin kiinni ja kääntele pussia niin, että marinadi peittää lihan joka puolelta. Anna lihan maustua kylmässä vähintään 3 tuntia.
2. Pyyhkäise lihan pinta puhtaaksi. Kuumenna vähän öljyä pannulla. Ruskista filee molemmin puolin ja pane uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi lihan pinta. Jälkikypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Kääri liha folioon ja anna jälkikypsyä jonkin aikaa. Tarjoa esimerkiksi lohkoperunoiden ja feta-jogurttikastikkeen kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous