Broileria ja parmankinkkua
Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet ovat varma valinta illalliskutsuille. Tarjoile broileri esimerkiksi pastan kera.
Ainekset
Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet
- 25 g voita
- 1 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
- 1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
- 1 rkl hienonnettua tuoretta meiramia
- 1 tl suolaa
- 1 ripaus rouhittua mustapippuria
- 4-6 broilerin rintafileetä
- 4-6 viipaletta parmankinkkua
Valmistusohje
Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet tehdään näin:
Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet säilyvät mehevinä uunissa.
Kuumenna voi ja lisää joukkoon hienonnetut yrtit, suola sekä pippuri. Sekoita hyvin. Kääntele broilerin rintafileet voi-yrttiseoksessa.
Kääri jokainen broilerin rintafilee parmankinkun sisään ja nosta broilerikääröt uunivuokaan.
Kypsennä broilerikääröjä 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia. Tarjoa keitetyn pastan tai risoton kanssa.
Kaipaatko lisää broilerireseptejä? Kokeile esimerkiksi broileri-sinihomejuustokääröjä tai espanjalaista broileri-kasvispeltiä.
Lue myös Kotiliesi.fi: Broilerin fileesuikale, koipireisi vai paistileike? – Katso, mikä sopii mihinkin ruokaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous