Vadelmapavlovarulla
Kokeile tehdä pavlovasta hauska rulla! Sisällä on herkullista mascarponejuusto-vaniljakastike-vadelmatäytettä.
Ainekset
- 5 munanvalkuaista
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 2.5 dl erikoishienoa sokeria
- 2 tl maissitärkkelystä
pinnalle:
- 3 rkl erikoishienoa sokeria
täyte:
- 1 prk (250 g) mascarponejuustoa
- 1 dl paksuhkoa vaniljakastiketta, esim. Valio Vanilla
- 200 g vadelmia
- 3 rkl tomusokeria
Valmistusohje
Vatkaa valkuaiset ja valkoviinietikka kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen sokeria, jonka joukkoon on sekoitettu maissitärkkelys.
Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on paksua ja kiiltävää. Levitä vaahto tasaisesti leivinpaperoidun uunipellin päälle. Paista heti 175 asteisessa uunissa 12 minuuttia.
Nosta pohja uunista ja kumoa puhtaalle leivinpaperiarkille, jonka päälle on ripoteltu sokeria. Irrota varoen pohjapaperi.
Vatkaa tuorejuusto ja vaniljakastike tasaiseksi kreemiksi. Sekoita vadelmat ja tomusokeri. Levitä vaniljakreemi pohjan päälle ja ripottele pinnalle vadelmat.
Rullaa levy paperin avulla kääröksi. Leikkaa annospaloiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous