Sienitimbaalit
Tarjoa sienitimbaalit sellaisenaan salaatin kanssa tai sorsapaistin lisäkkeenä.
Ainekset
- 1 l tatteja tai kantarelleja
- 2 sipulia varsineen
- tilkka öljyä tai nokare voita
- 4 munaa
- 2 dl ruokakermaa
- 1 dl juustoraastetta
- 1 tl mineraalisuolaa
- ripaus valkopippuria
- hienonnettua tuoretta basilikaa tai kirveliä
vuokiin:
- voita tai kasvirasvaa
- korppujauhetta
Valmistusohje
Puhdista ja hienonna sienet sekä sipulit. Kuumenna rasva pannussa ja lisää sienet sekä sipulit. Paista niitä, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja sienistä on haihtunut kaikki neste. Anna seoksen jäähtyä.
Sekoita keskenään munat, ruokakerma sekä juustoraaste ja lisää seos sienten ja sipulin joukkoon. Sekoita hyvin ja mausta seos mineraalisuolalla, valkopippurilla sekä hienonnetuilla yrteillä.
Jaa seos voideltuihin ja korppujauhotettuihin 8 pieneen vuokaan tai 4 suurempaan vuokaan, ja kypsennä 175 asteen uuninlämmössä 30 – 40 minuuttia timbaalien koon mukaan ja kunnes seos on keskeltäkin hyytynyt. Kumoa timbaalit lautasille. Tarjoa sellaisenaan salaatin kanssa tai sorsapaistin lisäkkeenä.
Kommentit
Timbaaleihin voi varmaan kokeilla myös muita sieniä, suppilovahveroita vaikka?
Kommentit
Timbaaleihin voi varmaan kokeilla myös muita sieniä, suppilovahveroita vaikka?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous