Kirsikkahillo
Kirsikat sopivat hilloon, kuten myös karviaiset. Nauti itsetehty hillo esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.
Ainekset
Kirsikkahillo
- 2 l kirsikoita
sokeriliemi:
- 6 dl (½ kg) sokeria
- 2 dl vettä
- 1 sitruunan mehu
- (2 rkl tummaa rommia)
Valmistusohje
Kirsikkahillo valmistuu näin helposti:
1.Kiehauta sokeri sekä vesi ja lisää sitruunamehu. Lisää kirsikat ja keitä miedolla lämmöllä silloin tällöin ravistellen noin 30 minuuttia tai kunnes kirsikat ovat tasaisesti liemessä.
2. Mausta kirsikkahillo lopuksi halutessasi rommilla.
3. Kuori vaahto pinnalta pois. Jaa hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje tölkit heti.
Vinkki: Voit poistaa kirsikoista kivet ennen hillon keittämistä. Samaan tapaan voit valmistaa hilloa muistakin kovakuorisista marjoista, esimerkiksi karviaisista. Kokeile myös karviais-omenahilloa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Kirsikka maistuu tuoreena ja leivonnaisissa – kokeile monikäyttöistä hedelmää näissä herkuissa!
Kommentit
Huono ohje.Missään ei kerrottu,että hilloa pitää jäähdyttää ainakin 20 min. ennen purkitusta,tai se jää nesteeksi ja marjat nousevat pintaan.Selvisi jälkeenpäin toiselta sivustolta,kun aloin selvittää, mikä meni vikaan….
Kommentit
Huono ohje.Missään ei kerrottu,että hilloa pitää jäähdyttää ainakin 20 min. ennen purkitusta,tai se jää nesteeksi ja marjat nousevat pintaan.Selvisi jälkeenpäin toiselta sivustolta,kun aloin selvittää, mikä meni vikaan….
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous