Hunajavoissa paahdetut hedelmät
Hunajavoissa paahdetut kauden hedelmät kaipaavat seurakseen vain vaniljajäätelöpallon.
Ainekset
- 1/2 tuoretta ananasta
- 4 viikunaa tai luumua
- 1 banaani
- 3 rkl voita
- 2 rkl hunajaa
- 1/2 limetin mehu
Pinnalle
- kanelia tai roseepippuria
Lisäksi
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Paloittele ananas, lohko viikunat ja viipaloi banaani. Sulata voi ja hunaja keskilämmöllä paistinpannulle. Lisää limettimehu.
2. Paista ensin ananaspaloja ja viikunalohkoja noin 3 minuuttia. Nosta pois pannulta. Paista helposti hajoavat banaaniviipaleet erikseen.
3. Jaa hedelmät annoskulhoihin, valuta päälle liemi pannulta ja mausta kevyesti kanelilla ja/tai murskatuilla roseepippureilla. Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.
Lisää herkkuja hedelmistä:
Syksyherkku: marinoidut hedelmät
Firenzeläinen hedelmäsalaatti
Marja-hedelmäsalaatti
Hedelmäsalaatti lasissa
Kotiliesi.fi: Talvinen hedelmäsalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous