Savukalaa rapujen tapaan
Rapujen tapaan tarjoiltuun savukalaan sopii hyvin juotavaksi lagerolut tai riesling-viini.
Ainekset
- savustettuja silakoita tai muikkuja
- tillisilppua
- saaristolaisleipää
- näkkileipää
- kirnuvoita
Valmistusohje
Savustetut silakat tai muikut voi tarjoilla alku- tai iltapalaksi rapujen tapaan. Jokainen perkaa kalansa itse ja rakentaa siitä herkullisen voileivän näkkärin tai saaristolaisleivän päälle. Kyytipojaksi sopii lagerolut tai riesling-valkoviini, esimerkiksi chileläinen Cono Sur Bicicleta Riesling, 8,98 e.
Asettele ainekset kauniisti vadille tai puulaudalle. Tarjoa ruoka rapujen tapaan siten, että jokainen näpertelee itse savukalansa leivän päälle.
Katso myös:
Kotiliesi: Savulohta salaatinlehdillä
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous