Vadelma-kinuskipullat valmistaikinasta
Tuoretta pullaa ei mikään voita, ja pakastepullataikina tuo nopean helpotuksen äkilliseen pullanhimoon. Levitä ohueksi kaulittujen taikinalevyjen päälle kinuskikastiketta sekä tuoreita vadelmia, kääri rullalle ja leikkaa paloiksi. Valmiit pullat viimeistellään kinuskikastikkeella ja tuoreilla vadelmilla.
Ainekset
Vadelma-kinuskipullat valmistaikinasta:
- 1 pkt (400 g) pakastepullataikinaa
- 1 1/2 dl valmista kinuskikastiketta
- 2 dl vadelmia
Voiteluun
- 1 muna
Pinnalle
- kinuskikastiketta
- vadelmia
Valmistusohje
1. Sulata taikinalevyt ja kauli ne hieman ohuemmiksi. Levitä molemmille levyille kinuskikastiketta ja vadelmia. Kääri levyt rullalle ja leikkaa molemmat rullat 6 osaan.
2. Nosta pullat paperivuoilla vuorattuun muffinipeltiin. Anna kohota parikymmentä minuuttia lämpimässä paikassa. Voitele pullat rikkivatkatulla munalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
3. Valuta jäähtyneiden pullien pinnalle vähän kinuskikastiketta ja koristele vadelmilla.
Lisää vadelmaisia leivonnaisia:
Kotiliesi.fi: Vadelma-vaahtokarkkileivokset
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous