Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 48/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 26.11.2012

Maanantain teemat liittyvät pääasiassa ihmissuhteisiin tai talousasioihin. Vahvoja energioita on nyt liikkeellä, ja yhteisenä nimittäjänä erilaisilla tekijöillä on uuden näkökulman saavuttaminen ja tietoisuuden lisääntyminen jonkin asian suhteen. Kyseessä ovat pohjimmiltaan arvoihin ja oman elämän valintoihin liittyvät seikat, joten jos ristiriitaa niiden välillä ei ole, kaikki hyvin.

Tiistai 27.11.2012

Tiistai saattaa olla eräs kulminaatio piste pitkään muhineille tapahtumille. Intensiteettiä ja suorastaan veret seisauttavaa jännitettä päivässä ainakin on runsain mitoin. Skorpioniin perääntynyt Merkurius kääntää taas kelkkansa ja aloittaa etenevän liikkeensä, joten viestintään, kaupankäyntiin ja logistiikkaan liittyvät asiat ovat tänään erityisen voimakkaasti korostuneita. Nyt saattaa moni asia jyrähtää käyntiin.

Keskiviikko 28.11.2012

Kuu pimenee tänään Kaksosissa ja vaikka kyse ei täydellisestä pimennyksestä olekaan, voi tämänkin päivän energiassa tuntua poikkeuksellista syvyyttä ja intensiivisyyttä. Kommunikointiin ja vuorovaikutukseen liittyvät seikat ovat tämän päivän keskeisimpiä teemoja. Ihmissuhteissa on mahdollisuus saavuttaa jotain merkityksellistä, mikäli keskinäistä ymmärrystä ei pilata juuttumalla toisarvoisiin asioihin.

Torstai 29.11.2012

Torstai on suhteellisen leuto päivä perusenergialtaan. Ilmassa voi olla vähän junnaava tai jähmettynyt tunne, eikä asioita ole helppo saattaa päätökseen. Jos mahdollista käytä tämän päivän energia hyväksesi siten, että keskityt sosiaalisiin suhteisiin ja ideointiin tai suunnitteluun. Mitä tänään lyöt lukkoon, saattaa muuttua myöhemmin, joten pidä suunnitelmat riittävän ilmavina.

Viikonloppu

Perjantai on ihmissuhdekeskeinen ja tunteellinen päivä. Sydämen asiat saattavat mietityttää nyt erityisen paljon, ja kaipuu rakastetun syliin voi olla vahvasti pinnalla. Tänään on hyvä ajankohta viettää aikaa läheistensä kanssa, tai tehdä jotain sellaista, jonka kokee antoisaksi oman luovan ilmaisukykynsä kannalta.

Astro.fi

X