Julkkikset

Lasta odottava pariskunta Sofia Oksanen ja Aku Louhimies edusti yhdessä

Yksityiselämästään vaitelias ohjaaja Aku Louhimies otti onnittelut perheenlisäyksestä vastaan.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Aku Louhimies ja puoliso Sofia Oksanen Omerta 6/12 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Yksityiselämästään vaitelias ohjaaja Aku Louhimies otti onnittelut perheenlisäyksestä vastaan.

Alunperin ohjaaja Antti J. Jokisen luotsaamana aloitettu elokuva Omerta 6/12 koki kesken kaiken Suomessa harvinaislaatuisen ohjaajavaihdoksen, kun Jokinen väistyi elokuvan puikoista sairaslomalle. Lopulta elokuvan ohjasi loppuun Aku Louhimies, joka jakoi kiitoksia koko työryhmälle kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

– Elokuvia tehdään yhteistyössä ja tässä oli iso joukko tekemässä. Heitä kaikkia voidaan kiittää. Työkaverit ovat aina tosi tärkeitä, uransa ensimmäisen toimintaelokuvan tehnyt Aku kertoi.

Ennen Omertaa Aku oli juuri saanut valmiiksi Odotus-elokuvan, jota saadaan nimensä mukaisesti vielä odottaa teattereihin.

– Kun koronan takia jouduimme siirtämään sen ensi-iltaa, niin minun mahdollistui tehdä Omerta. Hassua onkin, että tämä tulee ensi-iltaan nyt ennen Odotusta.

Akun yksityiselämässä riittää myös odotusta, sillä hänen puolisonsa, pukusuunnittelija Sofia Oksanen odottaa parin ensimmäistä yhteistä lasta. Yksityiselämästään vaitelias Aku otti onnittelut kuitenkin vastaan.

– Voi sanoa, että hymyilen, Aku totesi.

Tyylikäs pariskunta oli iloisissa ensi-iltatunnelmissa.
Tyylikäs pariskunta oli iloisissa ensi-iltatunnelmissa.

Upeana edustanut Sofia puolestaan suostui hieman kertomaan menneestä isänpäivänvietosta.

– Meillä oli kaikki Akun lapset koolla, totesi Sofia, jolle tuleva lapsi on ensimmäinen.

Akulla on entuudestaan neljä lasta, joista kaksi näyttelijä Laura Malmivaaran kanssa.

Lue myös: ”Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä? Täs siul on sellane!” – 5 hulvatonta parisuhdevinkkiä, jotka voit bongata kotimaisista klassikkoelokuvista

Seura.fi: Jos Aku Louhimies käyttää Omerta-leffaansa salaista tietoa, onko hän tehnyt jo maanpetosrikoksen? – Tolkun henkilö

X