Vaellus ja Retkeily

Luonto hoitaa

26.11.2016 Teksti: Elina Hovinen

Tänään tuli taas todistettua se, miten metsä tekee ihmeitä. Aamulla kun heräsimme, ulkona oli aivan harmaata. Ilma oli suorastaan ankea. Olimme päättäneet jo aiemmin kuluneella viikolla, että viikonloppuna lähdemme käymään pitkästä aikaa vähän retkeilemässä. Pitkän ja hartaan aamupalalöysäilyn jälkeen saimme kiskottua retkeilykamppeet niskaan ja lähdimme ajelemaan kohti Nuuksiota.

Eiköhän matkalla alkanut satamaan, joka veti fiilistä vähän matalaksi. Mä olin jostakin syystä hiukan kireä ja haastoin riitaa jokaisesta pikku jutusta. Hiukan nihkein fiiliksin vaihdoimme parkkipaikalla vaelluskengät jalkaan ja lähdimme tarpomaan metsään.

Uudistetut Evoke-mehut ovat vihdoinkin täällä. 

Ei tarvinnut montaa sataa metriä taivaltaa, kun mieliala alkoi nousemaan ja läppä lentämään tuttuun tyyliin. Riidanhaastaminen vaihtui halauksiin. Parkkipaikalle kävellessä noin parin tunnin metsässä olemisen jälkeen olo oli todella rentoutunut ja mieli ihan rauhallinen. Sama ilmiö tapahtuu aina luonnossa, vaikka mieli olisi kuinka musta ja huolet kuinka raskaita. Luonto parantaa.

Kannattaa kokeilla, jo lyhyt piipahdus luonnonhelmassa helpottaa oloa.

Lue myös

Suosittelemme