Glitz & Glam

5 parasta huulten kaunistajaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Syysviima viuhtoo ja ilmat viilenee. Suojaamme kaulan, kädet, jopa kasvomme, mutta huultenkin suojaus on tärkeää. Nyt huulet rohtuvat herkemmin, jos niitä ei ulkona suojaa. Sen sijaan, että listaisin huulivoiteita, minä listasin huulia suojaavia huulten kaunistajia.

5parasta

Huulipuna tai -kiilto ei ole kaikkien juttu, eikä toiset välitä ihan pelkästä huulivoiteesta. Nämä mitä nyt esittelen, ovat vähän niin kun kaikkien välimuodosta. Itse nimittäisin näitä huulten kaunistajiksi, vaikka valmistajat ovatkin saattaneet nimittää tuotteensa huulivoiteeksi tai jopa punaksi. Idea tuotteilla on se, että ne tuovat sävyä huulille, mutta ne ovat todella luonnollisia ja kaunistavat huulia.

sexybalm

L’Oréal Paris Infallible Sexy Balm

sexybalm9

Kieritettävään hylsyyn pakattu, kynämäinen huulivoide. Todella näppärä käyttää, sillä koostumus muistuttaa huulivoidetta ja tuntuma on huulilla miellyttävä. Tuote suojaa hyvin syysviimalta ja antaa kaunista sävyä. Ei kiillä voimakkaasti ja pysyy kivasti huulilla aavistuksen jämäkämmän koostumuksen vuoksi. Tosi paljon olen näitä käyttänyt tänä syksynä ja silloin loppukesällä. Niin huoleton ja helppo arkituote.

Nämä uutuudet esittelinkin vasta hiljattain. Postaukseni löydät täältä. Sieltä löydätte ihanat sävyvaihtoehdot.

Hinta: 7,80-8,90 € / 3,4 g
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja monet verkkokaupat, kuten eleven.fi

clarinsinstantglow9

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

meikkitutoriaali1

Tuubiin pakattu huulten kaunistaja. Annostellaan tuubia puristamalla. Tuubin päässä on pehmeä applikaattori, jonka sisältä tuote tulee ulos. Helppo levittää huulille.

clarinsinstantglow10

Koostumus muistuttaa huulikiiltoa. Jättää kiiltävän pinnan ja saa sen vuoksi huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Kiiltävyys ei kuitenkaan ole muovimainen, vaan kaunis ja luonnollisempi. Sävyvaihtoehtoja on useampi. Tuoksu on ihanan karamellimainen, josta tulee toffeekarkit mieleen.

Hinta: 19,50 € / 15 ml
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät ja Kicks-liikkeet

5parasta2

Dior Addict Lipstick

girlylook9

Dior Addictit olivat tuossa menneinä vuosina suuri hitti. Minäkin haalin muutaman näitä todella huulivoidemaisia punia. Nythän näitä on tullut Hydra Gel Core -punia. Niitä en valitettavasti ole kokeillut.

Dior Addict Lipstick on jotain kuultopunan ja sävyllisen huulivoiteen välimaastossa. Ei liian kostea ja geelimäinen, vaan sopivan liukas, mutta kuitenkin sen verran pigmenttinen, että antaa haaleissakin sävyissä väriä huuliin. Kuvissa esiintyy sävy 457 Candide. Ihana kosteus, joka kestää. Itse puna mielestäni kyllä kuluu melko nopeasti, mutta kosteus pysyy. En pidä näistä tummasävyisinä, mutta näissä vaaleissa sävyissä pidän. Tummissa sävyissä pigmentit vajoavat huulten uurteisiin ja tasaisuutta on hankala saavuttaa. Vaaleissa ongelmaa ei esiinny, eikä sitä huomaisikaan, jos esiintyisi.

Hinta: reilun 40 euroa
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät

clarinslipbalmperfector

Clarins Instant Lip Balm Perfector

clarinsinstantlipperfector

En voinut olla nostamatta esiin näitäkin Clarinsin ihania huulituotteita. Kun Clarins Natural Lip Perfector on huulikiiltomainen, niin nämä Lip Balm Perfectorit ovat enemmänkin sävyllisiä huulivoiteita. Tuoksu on oikeastaan samanlainen karamellimainen.

oranssirajaus3

Näistä olen eniten käyttänyt tätä punaista sävyä, eli 05 Red. Raikas ja luonnollinen. Pigmenttisyys on helppo. Ei vaadi hirveästi rohkeutta käyttää. Sävyvaihtoehdoista löytyy vaaleampiakin vaihtoehtoja.

Tässäkin tuotteessa mahtavinta on sen helppous. Ei ole niin tarkkaa huulille levittäminen, tuntuu suojaavalta ja kosteuttavalta. Koostumus kaunistaa hieman rohtuneitakin huulia ja saa niille täyteläisyyttä. Kestävyys on tällaiseksi tuotteeksi yllättävänkin hyvä.

Hinta: 20,00 € / 2 g
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät ja Kicks-liikkeet

5parasta5

Pixi by Petra Tinted Brilliance Balm

5parasta4

Kieritettävään kynämäiseen hylsyyn pakattu sävyllinen huulivoide. Sen lisäksi, että Tinted Brilliance Balm antaa raikkaan ilmeen, se antaa huulille raikkaan tunteen. Mentolinen tuoksu ja sen tuoma lievä viileyden tunne huulilla tuntuvat mukavilta. Ei aiheuta kihelmöintiä, joka saattaisi verenkierron vilkastumisella saada huulia turpoamaan. Mentolisuus ei ole niin voimakas ja katoaa aika nopeasti. Tuntuma huulilla on huulivoiteen ja kuultopunan välimaastosta.

5parasta3

Valitettavasti minulla ei vielä ollut tästä tuotteesta kuvia käytössä, joten joudutte vielä tyytymään käsikuvaan. Vinkkaan nyt kuitenkin, että tällainen olisi tulossa arvontaan jossain vaiheessa. 😉

Lumenella ja IsaDoralla on hyvin vastaavia samanlaisia. Nekin ovat minun lemppareita helppoja huulituotteita käyttäessäni, mutta tästä Pixistä tekee paremman mielestäni ihanan raikas mentolinen tuoksu ja viileä tunne. Jos siitä tykkää, niin nämä!

Hinta: 17,80 € / 3 g
Saatavuus: eleven.fi

5parasta1

Se mikä näitä kaikkia yhdistää ja miksi nämä ovat niitä käsi- ja koululaukussani pyöriviä huulituotteita, on helppous. Tuote ei tee oloa liian meikatuksi, on kotoisa olo, mutta silti on ehostautunut fiilis. En pysty poistumaan kotoa, jos huulissani ei ole mitään. Edes jotain pitää aina olla ja siihen nämä ovatkin loistavia. On sopivasti sävyä, mutta ei koskaan liikaa mihinkään tilanteeseen. Vaikka kesto tällaisilla ei ole samaa luokkaa kuin kunnon huulimeikillä, niin näitä on niin paljon vaivattomampi lisätä. Se ei edes ole huulimeikin korjailua, vaan käytännössä on kuin sipaisisi huulivoidetta lisää huulille.

Millä te tykkäätte suojata huulenne, jos se ei ole kunnon huulipunaa?

Clarins, L’Oréal Paris ja Pixi saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X