Glitz & Glam

5 parasta sävyllistä kulmageeliä – näyttävyyttä kulmakarvoihin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
L’Oréal, Anastasia Beverly Hills ja Essence saatuja

Käytätkö sävyllistä kulmageeliä? Minulle siitä on tullut hyvin tärkeä tuote, koska sävyllisen kulmageelin avulla saan lisäbuustia kulmakarvoilleni. Kulmista tulee tuuheammat ja selkeämmät sekä lisäksi sävyllisen kulmageelin avulla saan karvat haluamaani asentoon. Tosin, sävylliset kulmageelit eivät ole niin hyviä pitämään itsepäisimpiä karvoja ojennuksessa kuin monet sävyttömät ovat. Jos ongelmana on sojottavat kulmakarvat, suosittelen kokeilemaan Grimasin tai MACin sävytöntä kulmageeliä. Ne suorastaan liimaavat kulmat kuosiin.

Sävyllisellä kulmageelillä on toisenlainen funktio. Niitä kutsutaan myös kulmamaskaroiksi, eli tuotteella saadaan volyymia kulmakarvoihin. Tässä kuvassa esimerkki. Vasemmalla puolella on sävyllistä kulmageeliä kulmakynällä muotoiltujen kulmien päällä. Oikealla puolella pelkästään kulmakynää.

Sävyllisillä kulmageeleillä saadaan kulmakarvoihin selkeyttä ja samalla kulmista tulee luonnollisemman näköiset, kun niissä olevat karvatkin näkyvät. Minulla ei ole mitenkään äärimmäisen tuuheat kulmat, mutta meikkaamalla saan ne näyttämään oikein tuuheilta.

Tässä tulevat viisi suosikkiani!

ESSENCE MAKE ME BROW

Tämä on yksi luottotuotteeni jo monen vuoden takaa. Essencen Make Me Brow on kuituja sisältävä kulmageeli, joka antaa tuuheutta ja väriä kulmille.

Harja on pieni ja siro, siksi myös helppo käyttää. Sävyvalikoima on kasvanut alkuperäisestä kahdesta neljään. Minulla kuvissa sävy 02 Browny Brow.

Essencen kulmageeli antaa kivasti tuuheutta kulmiin, mutta se myös aavistuksen pitää karvoja kuosissaan. Tämän kulmageelin paras ominaisuus on sen tuuheuttavuus ja edullinen hinta.

Hinta: 3,50 € / 3,8 ml
Saatavuus: valikoidut Citymarketit ja Tokmannin tavaratalot sekä *Lyko -verkkokauppa

BENEFIT GIMME BROW

Edellä esittelemäni Essencen kulmageeli on kopioinut jonkin verran Benefitin kulmageeliä. Pakkaus oli ennen erilainen, voit katsoa vaikka vanhasta Panosta tai pihistä -postauksestani.

Siitä huolimatta, että Essencen kulmageeli on hyvin samanlainen kuin tämä kalliimpi Benefitin, olen ostanut tätä kalliimpaakin. Benefitin harja on äärimmäisen pieni ja siro. Sillä harvoin sotkee kulmiaan.

Sävyvalikoima on laaja! Niistä jokainen varmaan löytää haluamansa, jos vain hakee luonnollisia sävyjä. Minulla on tällä hetkellä sävy 4.5 Natural Deep Brown.

Benefit Gimme Brow on kallein, mutta todella vaativalle ja pikkutarkalle hintansa väärti. Benefit tuuheuttaa kuitujen avulla. Benefit on myöskin aavistuksen paremmin kulmat kuosissa pitävä, eikä koostumus ole kostea. Tämä ominaisuus on monien mieleen.

Benefitiä sai ennen vain ulkomailta, sittemmin myös laivoilta, mutta nyt sitä saa myös Kicksin verkkokaupasta!

Hinta: 28,50 € / 3,0 g
Saatavuus: *Kicks, Sephorat ja Tallink, Silja ja Viking Line -laivat

MAYBELLINE BROW DRAMA

Ostin viime syksynä testiini Maybellinen Brow Draman. Harmillisesti Maybellinen lopetti maailman tuuheuttavimman kulmageelin valmistuksen. Olin todella harmissani, sillä Maybelline Brow Precise Fiber Filler oli huippu! Katso vaikka tästä vanhasta postauksestani!

Harmikseni tämä Maybellinen uudempi kulmageeli ei ole yhtä tuuheuttava, mutta ei kuitenkaan huono. Harja on vähän kookas sekä kaareva. Toisella puolella harjakset ovat pidemmät ja toisella lyhyemmät. Geeli on koostumukseltaan kosteaa.

Tuuheuttavuus ei tosiaan ole samaa luokkaa kuin edeltäjänsä – harmi! Mutta tällä geelillä saa kivasti muotoiltua kulmiaan ja lisättyä näyttävyyttä niihin. Tuote mielestäni paranee käytön aikana, kun massa vähän muuttuu jähmeämmäksi.

Hinta: 6,80-9,50 € / 7,6 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot sekä verkkokaupat, kuten *Lyko ja *Cocopanda

ANASTASIA BEVERLY HILLS TINTED BROW GEL

Anastasia Beverly Hills on kulmakarvatuotteiden the brändi. Koko merkki on saanut alkunsa kulmakarvatuotteista, ja sen perustajaa kutsutaan kulmakarvojen jumalattareksi.

Kulmageelin harjas on melko pieni. Siinä on kätevästi toisella puolella lyhyemmät harjakset ja toisella pidemmät. Paras lopputulos syntyy, kun ensin harjaa kulmiinsa sävyllistä geeliä lyhyemmillä harjaksilla, ja sen jälkeen viimeistelee pidemmillä harjaksilla. Lyhyistä harjaksista tarttuu väriä ja massaa paremmin ja siten tavoittaa lyhyimmätkin kulmakarvat. Pidemmillä harjaksilla saa tehtyä viimeisen silauksen, eli kammattua pidemmät karvat kuosiin.

Anastasia Beverly Hillsin kulmageeli saisi olla vähän paremmin kiinnittävä, mutta kyllä tämäkin karvoja hieman kuosissaan pitää. Jos ongelmana on kulmageelien paakkuuntuminen, niin Anastasia Beverly Hills on siitä loistava, ettei se paakkuunnu kulmakarvoihin.

Hinta: 23,90-25,00 € / 9 g
Saatavuus: *Bangerhead ja *Kicks

L’ORÉAL PARIS PLUMP & SET BROW ARTIST

Tämä on tavallaan uusin tuttavuus, mutta samaan aikaan myös vanhin tuttu. L’Oréal Parisilla oli aikaisemmin Brow Artist Plumper -kulmageeli. Erityisesti vuosina 2014 ja 2015 käytin tuota ko. kulmageeliä. Sitten se katosi markkinoilta, mutta nyt on palannut uudistettuna.

Tässä vanhassa meikkivideossani käytän tuota mainitsemaani, aikaisempaa versiota.

Nykyisessä versiossa on pienempi hylsy ja sirompi harja, joka on hieman kaareva. Harja on todella kätevä, mutta välillä pitää vähän siistiä sitä hylsyn reunaa vasten.

Tässä L’Oréal Parisin kulmageelissä on hieman kuituja, jotka kanssa antavat tuuheutta kulmiin värin lisäksi. Sävyvalikoima on harmillisen suppea, värittömän lisäksi on kolme sävyllistä. Minulla kuvissa sävy 108 Dark Brunette.

En ihan valtavasti huomaa muutoksia itse tuotteessa edeltäjäänsä. Enemmänkin muutokset ovat hylsyssä ja harjassa. L’Oréal Paris Plump & Set Brow Artist on mukavasti tuuheuttava, kulmakarvoja esiin nostava sekä lisäksi hyvän pidon antava. Todella hyvä edelleen.

Hinta: 8,90-11,90 € / 4,9 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot sekä verkkokaupat, kuten *Kicks

Mikä on sinun suosikkisi sävyllisistä kulmageeleistä?

Lue myös

X