Glitz & Glam

Elokuun 2018 Bette Box – paluu arkeen!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu yhteistyön kautta

Minulla ei onneksi ihan vielä ole arki palaamassa, mutta ei siihen enää kauaa ole. Kaksi viikkoa, niin sitten opiskelut jatkuvat. Vitsit, kun aika menee nopeasti. Kaksi vuotta on sujahtanut vauhdikkaasti. Tuntuu, että vastahan minä aloitin opintoni tradenomiksi. Pian minä valmistun.

Elokuun Bette Boxin teema on arki ja siihen paluu kesän ja loman jälkeen. Minä onneksi saan vielä viettää kevennettyä kuukauttani, jota lomaksi kutsun. Onhan se melkein lomaa, jos on vain yksi työ. Pakko kyllä myöntää, että olen tässä ”lomallani” joutunut joka aamu laittamaan herätyskellon soimaan. Kuopus aloitti eskarin, esikoinen koulun ja onhan minun tehtävä monen päivän postaukset ihan kuvista lähtien Turkin reissun ajalle. Eli vielä viimeiset rutistukset, niin sitten minäkin vietän täydellisesti viikon lomaa.

LOVE BEAUTY AND PLANET VOLUME & BOUNTY SHAMPOO & HOITOAINE
9,90 € / 400 ml

Love Beauty Planetin vegaanisertifioitu shampoo luonnollisella kookosvedellä ja eettisesti hankitulla Mimosan kukalla auttaa pitämään hiuksesi kosteutettuina ja jättää ne tuuheiksi. Pullo on 100% kierrätetystä materiaalista ja koostumus ei sisällä silikoneja, parabeeneja ja väriaineita. Hiukan enemmän rakkautta sekä sinulle että planeetalle.

Tämä on minulle täysin uusi brändi. Tuoksuttelin shampoota ja hoitoainetta. Niissä on kivan raikas tuoksu. Hoitoaineessa tuoksuu hieman kookos, mutta shampoossa sen tuoksua ei niinkään huomaa.

DOVE REPLENISHING RITUAL VARTALOVOIDE
3,39 € / 250 ml

Dove Nourishing Secret Replenishing -vartalovoide on saanut inspiraationsa Afrikasta. Se sisältää mangovota ja marulaöljyä ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Nopeasti imeytyvä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille.

Voiteelle luvataan nopeaa imeytymistä. Se pitää paikkansa. Vaikka koostumus tuntuu melko täyteläiseltä, voide imeytyy iholle nopeasti. Kokeilin käsilleni ja pääsin heti jatkamaan tämän postauksen kirjoitusta. Tuoksu on ihan hyvä.

IBERO MEIKKISIENI 8 KPL

Kohdennus: pitkäaikaistilaajat

Iberon klassisilla, kolmion mallisilla meikkisienillä meikkivoide levittyy tasaisesti kasvoille ja erityisesti vaativiin alueisiin kuten nenänpieliin. Tuote on monipuolinen ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin.

En käytä tällaisia kolmiomaisia meikkisieniä, koska beautyblenderit ja muut vastaavat ovat paljon parempia. Enkä enää työssänikään tarvitse, kun niin harvoin enää ehdin meikki-/maskikeikkoja tekemään. Mutta en heitä näitä pois. Älä sinäkään heitä, vaikka et käyttäisi. Näitä meikkisieniä voi hyödyntää kynsien lakkaukseen. Kurkkaa täältä tutoriaalini liukuvärjättyihin kynsiin. Sienet toimivat tuohon tarkoitukseen erinomaisesti.

HOHDE TEHOVOIDE
44,90 € / 40 ml

Kotimainen tehovoide, jonka sisältämät ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa. Hohde-tuotteissa käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit.

Aika täyteläinen tämä tehovoide. Jätän sen odottamaan kylmempiä aikoja, sillä nyt se tuntuu aivan liian tuhdilta omalle iholleni. Tuoksussa tuntuu luonnonkosmetiikalle tyypillinen tuoksu, joka varmaan tulee yrteistä.

YES TO KASVONAAMIO
4,90 € / 10 ml

Kohdennus: pitkäaikaistilaajat

Yes To kosmetiikkamerkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, eikä lainkaan parabeenia tai myrkyllisiä aineita. Merkin kasvonaamioita löytyy erilaisiin tarkoituksiin, tasapainottavista kirkastaviin ja epäpuhtauksia poistaviin. Tuotesarjan pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Sain epäpuhtauksia poistavan kasvonaamion. Voisin kokeilla, sillä olen huomannut savinaamioista saavan apua ihohuokosien epäpuhtauksiin. Savinaamioita vaan tulisi käyttää säännöllisemmin, niin saisin hyötyä niistä enemmän. Kokeiluun siis tämä tuote!

Sitten oli vielä kiva tuoksunäyte. Lanvin Modern Princess EdP on kukkaismainen ja makea. Kiva tuoksu, mutta juuri tällä hetkellä olen viehättynyt vähän toisenlaisiin tuoksuihin. Kuitenkin todella helppo tuoksu, jos pitää kukkaismaisuudesta ja makeudesta.

Elokuun Bette Box sisälsi yhteensä 7 tuotetta, joista 3 ns. täysikokoista, 2 matkakokoista ja 2 näytettä. Arvoltaan Bette Box oli noin 26 euroa. Laskin mukaan Hohde Tehovoiteen näytteen, vaikka siinä lukee ilmaisnäyte, mutta Lanvin tuoksunäytettä en laskenut mukaan. Tällä kertaa boxin arvo jäi pienemmäksi kuin mihin on totuttu.

Minusta kiinnostavimmat tuotteet olivat kotimaisen Hohteen tehovoide sekä Yes Ton kasvonaamio. Perheeni miespuoliset varmasti käyttävät shampoon reissulla. Taidan pakata sen matkalaukkuun heille. Ihan ok boxi, mutta ei mikään ylistyksiä saava. Se on kehuttava, että selkeästi tässä boxissa oli eettisiä ja vihreitä arvoja nostettu esiin. Moni brändi oli luonnollisempia raaka-aineita suosiva ja pakkauksissakin oli kierrätysmateriaalia jne. Tästä plussat!

 

Lue myös

X