Edullinen kosmetiikka

Kylmä ja huurteinen meikki by Essence

4.9.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Aloitetaanko viikko meikkilookin merkeissä, jossa olen käyttänyt Essence -meikkejä?

Essence

Nyt alkaa syksy kolkutella minun tajunnassakin, sillä mieli halajaa kaikenlaista viileää ja kylmää sävymaailmaa. Tein Urban Decayn Naked Heat -paletilla todella lämpimän meikin sekä viileämmän version, josta sitten syntyi jälleen inspiraatio viileämpiin sävyihin. Kesä tuli käytettyä neutraalia ja lämpöisemmän puolella olevia sävyjä. Nyt repäisin kunnolla viileän puolelle.

Essence

Sain Essencen PR-lähetyksen ja muistin ne aikaisemminkin saamani tuotteet, joten ryhdyin inspiraatiossani niillä toteuttamaan päässäni olevaa viileää meikkiä.

Essence

Halusin silmiin säkenöivää säihkettä, mutta silti hieman syvyyttäkin. Halusin tehdä silmämeikin, joka on yhtä aikaa jäinen ja vaalea sekä tummuutta ja syvyyttä. Huuliin kylmyyttä ja huurteisuutta. Korostin kasvojen alueita viileällä sävyllä ja toin tuota sinertävää hohdetta myös huulimeikkiin korostamalla huulten keskiosaa.

Essence

Tällaiset Essence -tuotteet sitten pääsivät viileän meikkini toteutukseen. Olihan meikissäni muutakin, kuin Essenceä. Essencet ovat kuitenkin meikin ne olennaisimmat ja muut käyttämäni tuotteet sellaisia jo lukuisissa muissa meikkipostauksissa nähtyjä.

My Must Haves Eyeshadow Black as a Berry (kuvassa paletin oikeanpuoleisin tumma sävy)
My Must Haves Eyeshadow Cotton Candy (kuvassa paletin vasemmanpuoleisin vaalea sävy)
Sculpting Eye Pencil Black to White
Camouflage Full Coverage Concealer Ivory
Coast’n’Chill Blush Pebbles Cheek on Fleek!
Prismatic Hololighter Stick Be Unique Be a Unicorn
Longlasting Lipliner Lovely Frappuccino
Ultra Last Instant Colour Lipstick So Un-Grey-Tful

Essence -meikkejä myydään joissakin tavarataloissa, kuten Tokmannit sekä Citymarketeissa. Pretty.fillä on iso valikoima Essencen tuotteita.

cut crease

Silmämeikki on tehty kolmella luomivärillä. Käytin Naked Heat -paletista neutraalia Chaser sävyä apuna varjostukseen. Levitin Chaserin luomivaolle ja sen yläpuolelle melkein kulmakarvoille asti. Varjostin luomivakoa Essencen tummanviolettisella Black as a Berry -luomivärillä. Jätin tumman varjostuksen vain luomivakoon, enkä nostanut tummuutta luomivaon yläpuolelle. Yleensä minun tapaani kuuluu häivyttää ja nostaa luomivaon varjostusta ylöspäin, mutta vaihtelun vuoksi tein tällä kertaa tiukemman varjon luomivakoon.

Levitin peitevärisiveltimellä Essencen Camouflage -peiteväriä liikkuvalle luomelle. Tein tiukan rajan varjostuksen alapuolelle, jotta saan luotua silmämeikkiin cut crease -tyylin. Peitevärin päälle levitin Essencen Cotton Candy -luomivärin.

cut crease

Väritin kulmaluuta ja silmän sisänurkkaa Sculpting Eye Pencil Black to White -kajalikynän valkoisella värillä. Värittelin kynällä alaluomen sisänurkkaa ensimmäisille alaripsille asti. Blendasin, eli pehmensin jälkeä hieman siveltimen avulla ja levitin päälle samaa Cotton Candy -luomiväriä, kuin liikkuvalle luomelle. Alaluomen meikkasin hyvin, hyvin kevyesti Black as a Berry -luomivärillä. Käytännössä niin, että käytin siveltimeen jäänneitä rippeitä alaluomen meikkaukseen, eli en ottanut luomivaon varjostuksen jälkeen siveltimeen lisää sävyä.

Rajasin yläluomelle siipirajauksen Sculpting Eye Pencil Black to White -kajalin mustalla sävyllä. Liimasin tekoripset ja alaripsille levitin maskaraa. Alaluomen sisärajaukseen käytin saman kajalin valkoista sävyä antamaan kevyesti kirkkautta.

Essence

Tykkäsin tästä meikistä ihan älyttömästi. Pitkästä aikaa käytin kunnon kylmää sävymaailmaa. Viimeksi Essence inspiroi keväisempään meikkiin. Tässä linkki keväiseen Essence -meikkilookiin.

Mitäs muuten pidätte Essence -meikistäni? Arvaisitteko sen olevan tehty pääasiassa muutaman euron tuotteilla?

Oikein mahtavaa viikonalkua kaikille! Tänään minun opiskelut pärähtävät kunnolla käyntiin, vai sanottaisiinko, että ne jatkuvat kunnolla. Viime viikko meni vain jatkavien opiskelijoiden alkuinfossa ja erään kurssiprojektini palaveerauksessa sekä erään opettajan kanssa opintosuunnitelmaani katsellen. Tästä päivästä lähtien on sitten lähiopiskelu jälleen virallisesti aloitettu. Hieman minulla on jännitystä. Olen kesän aikana ”korjannut” itseäni monella tavalla. Tolkuttanut sitä, että vähempikin riittää. Nyt pitää huolehtia itsestäänkin ja nukkua riittävästi. Ja kaiken lisäksi stressiä pitää välttää kuin ruttoa. Tjaa-a, pitää muistaa pistää sanoista tekoihin. 😉

Essencen tuotteet saatuja.