Glitz & Glam

The Ordinaryn ”verinaamio” – tehokas happokuorinta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olethan jo kuullut The Ordinaryn AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution* -kuorinnasta? Ainakin se on tämän tästä loppu joka paikasta, joten aika moni tämän huippukuorinnan taitaa tietää.

Syksyllä tilasin valtavan kasan The Ordinaryn tuotteita. Kärkyin ja odotin, että varastot ovat täynnä, ja sitten iskin kiinni! Ihan hölmöähän se loppujen lopuksi oli, sillä en voi kaikkia tilaamiani tuotteita käyttää yhtä aikaa. Mutta minulla oli joku päähän pinttymä, että ne tuotteet piti saada samalla kerralla.

The Ordinary on edullinen ja tehokas aktiiviaineilla toimiva ihonhoitomerkki. Se tarjoaa jokaisen budjettiin sopivia ihonhoitotuotteita, jotka eivät ole niitä tavanomaisimpia. Tänään esittelen syvällisemmin tehokuorinnan, jolla voi tehdä kotona vahvemman happokuorinnan. Tästä vahvempaa happokuorintaa ei kuluttajakäyttöön myydä. Ammattilaiset tekevät asiakkailleen vahvemmillakin hapoilla kuorintoja, mutta kuluttajille niitä ei myydä. Ihan syystäkin, sillä tämä The Ordinaryn ”verinaamio” on jo todella tuju kuorinta kuluttajakäyttöön.

THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION

Kuorintaneste, jossa yhdistyvät AHA-happojen ihoa kirkastava vaikutus sekä BHA-hapon syväpuhdistavuus. AHA-happo kirkastaa sekä tasoittaa ihoa poistamalla kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta. BHA-happo puhdistaa ihohuokosia, sillä BHA-happo pystyy läpäisemään öljyn ja rasvan. Siksi se on tehokas happo epäpuhtauksille ja ihohuokosten puhtaana pidossa.

Kuorintanesteessä käytetyt AHA-hapot ovat glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo. BHA-happo on salisyylihappoa. Jos sinua kiinnostaa erityisesti epäpuhtauksiin pureva salisyylihappo, niin kurkkaa tähän postaukseeni!

INCI: Glycolic Acid, Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Water, Sodium Hydroxide, Daucus Carota Sativa Extract, Propanediol, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Potassium Citrate, Lactic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Xanthan gum, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Kuorivien happojen lisäksi The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorinnassa on käytetty hyaluronihappopolymeeriä, joka kosteuttaa ihoa sekä Tasmannia lanceolata -kasvin johdannaista, joka auttaa vähentämään happojen melko usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Tuosta samaisesta kasvista tuote saa kuulemma verisen värinsäkin. Koska väri on kasviperäinen, voi AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorinnan väri vaihdella satokausittain.

Pipetillä annosteltava kuorintaneste näyttää kyllä ihan muulta kuin kuorintatuotteelta. Tulee mieleen verinäyte ja muut laboratoriovälineet.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution on koostumukseltaan paksuhkoa nestettä. Se hieman venyy ja on liukas. Muistuttaa todella paljon verta, paksua, melkein hyytynyttä verta. Tuoksu sitten taas tuo minulle mieleen punaviinikastikkeen. En osaa sanoa, että johtuuko tuoksukokemus mielleyhtymästä vai oikeastiko tuoksu muistuttaa punkkukastiketta.

The Ordinaryn AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution levitetään puhtaille, mutta kuiville kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Neste näyttää iholla aivan kuin olisi saanut pahemman luokan allergisen reaktion tai iho olisi vereslihalla. Kuorinnan annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Vaikutusajalla tällaisella paksullakin iholla tuntuu kipristelyä. Siksi en missään nimessä suosittele tätä kuorintaa herkälle iholle.

Vaikutusajan ei ole pakko olla 10 minuuttia. Voit tehdä nopean minuutin tai kahden kuorinnan. Loistava pikatuotteeksi.

Vaikutusajan jälkeen iho huuhdellaan huolellisesti vedellä. Iho tuntuu niin pehmeältä, tasaiselta sekä puhtaalta kuorinnan jälkeen. Upea ja kirkas iho paljastuu kuorinnan jälkeen. Kuten kuvasta näkyy, minun ihoni ei lehahda kuorinnasta, vaikka se voimakkaalta ihollani tuntuu. Iho tuntuu kosteutetulta ja oikeasti todella sileältä. Suosittelen The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorinnan jälkeen rauhoittavaa kasvonaamiota tai kangasnaamiota. Se tuntuu mahtavalta ja saa ihon näyttämään seuraavana päivänä niin upealta.

Kuorintaa ei kannata käyttää liian usein. Minun ihoni kestää kerran viikossa käytön, mutta olen tyytynyt kahteen kertaan kuukaudessa, kun käytän BHA-tuotteita muutenkin. Huomioikaa tosiaan tämä, että jos muissa tuotteissanne on jo AHA- tai BHA-happoja, ei kannata sitä kahta kertaa viikossa kuoria tällä kuorinnalla. Liika on aina liikaa! Toisille kerran viikossa on hyvä, jos muita happotuotteita ei ole käytössä. Toisille taas kerran kuukaudessa on oikein hyvä tahti. Kokeilemalla selviää, mutta tosiaan ei kannata liian usein näin tehokasta kuorintaa käyttää. Jos ihosi on rasvoittuva, paksu ja/tai muutenkaan ihosi ei ole herkkä, niin ehdottomasti kannattaa tämä kuorinta kokeilla. Aikuiselle iholle äärimmäisen hyvä tasoittamaan ja kirkastamaan, sillä kosteuttavat tuotteet pääsevät paremmin tekemään tehtävänsä ja iho näyttää nuorekkaammalta. Epäpuhdas iho saa tehokkaan kuorinnan ja puhdistuksen.

Yleensä tällaiset tuotteet maksavat aika paljon. Voitteko uskoa, että tämä The Ordinaryn AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution maksaa alta 10 euroa? Totta se on! Hinnaltaan tämä kuoriva neste on 7,45-9,50 € / 30 ml.

Suosittelen kokeilemaan, sillä toista samanlaista en ole aikaisemmin testannut. Mutta edelleen muistutan, että ei herkälle iholle! Jos ihosi reagoi voimakkaasti miedommistakin hapoista, niin älä testaa tätä.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -happokuorinnan voit tilata Eleveniltä täältä*.

Ordinaryn ”verikuorinnan” löydät myös Lookfantasticilta*, Lykolta*Nordicfeeliltä*, Bangerheadilta* sekä Ellokselta*. Sekä tietysti myös Stockmanneilta. Ihan vain vinkiksi, että jos haluat tämän kuorinnan testata, ja sitä on nyt joissakin noissa linkkaamissani paikoissa myynnissä, osta heti! Olen huomannut, että tämä kuorinta on jatkuvasti loppu. Viime ja toissa viikolla oli kaikista näistä linkkaamistani paikoista. Mutta yllättävän usein varastot kuitenkin täydentyvät, ainakin Elevenillä. Mutta samaan aikaan ne myös tyhjenevät nopeasti.

Onko sinulla kokemuksia The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorinnasta?

 

Lue myös

X