Hiukset

Color Mask, värinaamiota hiuksiin

18.8.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tällä kertaa postaan taas tugga juttua. Olen aikaisemmin kokeillut KC Professional Color Maskin sävyä Coffee, joka oli tummin vaihtoehto sävyvalikoimassa. Coffee on tarkoitettu tummanruskeille ja mustille hiuksille. Ihmettelin aina, että miksi ei löydy ihan mustille hiuksille värinaamiota?

No nyt vihdoin on tullut musta värinaamio!!! Sain kokeiltavaksi Color Maskin sävyn Black. Oi, että olen iloinen, että nyt on tullut myös musta sävy. 🙂 Coffee oli ihan hyvä, mutta tämä Black on hieman parempi mustille hiuksille.

Color Mask -värinaamioita on todella monta eri sävyä. Itse olen monelle suositellut punaista, oranssia ja Silveriä tai Vanillaa. Yleensä kirkaspunainen ja -oranssi huuhtoutuu viemäriin hiuksia pestessä, joten väri saa kestoa Color Maskilla ja väri säilyy kirkkaana ja intensiivisenä pidempään. Silver ja Vanilla on hyviä sävyjä blondeille, jotka haluavat pitää keltaisuutta loitolla. Toimii mukavasti. Omakohtaista kokemusta ei tietenkään ole, koska en ole vuosiin ollut blondi tai punapää, mutta ammattilaiset suosivat ja suosittelevat Color Maskeja. Niitä siis käytetään asiakkaille ja itsekin olen käyttänyt Silveriä.

Laitetaanpas kuva väri-/sävyvalikoimasta. Uutuus Black puuttuu kuvasta, eli juuri se jota esittelen.

Jos Color Maskit ovat sinulle vielä tuntemattomia, niin kerron lyhyesti niistä ja toiminnasta.

Eli kyseessä on väripigmenttejä sisältävä hoitonaamio hiuksille. Tuote ei sisällä hapetetta, joten se ei avaa tai vaurioita hiusta, kuten taas hapetevärit tekevät (kesto- ja kevytvärit). Naamio hoitaa hiuksia, mutta samalla elävöittää/kirkastaa väriä ja sävyä hiuksissasi.

Ammattilaiset käyttävät Color Maskeja esi- ja jälkipigmentointiin, yleensä eniten jälkipigmentointiin. Asiakkaat (kuluttajat) taas käyttävät Color Maskeja säilyttääkseen kotikonstein hiusvärin kirkkauden ja intensiivisyyden. Värejähän voi sekoitella keskenään, sillä naamiot ovat hieman vastaavanlaisia kuten monet suoraväritkin, eli keskenään sekoiteltavissa. Hiuksiinsa voi myös tehdä kevyitä vivahteita Color Maskeilla.

Yleensä mustissa hiuksissa väri pysyy hyvin, kun se on jo moneen kertaan värjätty. Mutta kyllä se mustakin menettää sen loistonsa. Lisäksi minulla on värin alla kaikenlaisia raidoituksia, joten niistä väri haalistuu nopeiten pois, sillä hius on huokoisempaa niistä kohdista, joten väripigmentit pääsevät poistumaan hiuksesta.

Minulla on myös sellainen harmini hiusten värissä, että pidän kylmistä sävyistä, mutta kylmänsävyinen mustani alkaa aina ajankuluessa muuttumaan lämpöisen punervaksi. 
Otin kuvia ennen ja jälkeen Color Mask Black -värinaamion käytöstä.
ENNEN

 Kuvat on otettu pihalla varjossa ilman salamavaloa.

Minulla on tyvi värjätty edellisen kerran 28.6. Sitä ennen koko pääni on värjätty joskus maaliskuussa. Olen käyttänyt tässä kesällä kerran Color Mask Coffee -värinaamiota.

Kuten näkyy, niin kesä on haalistanut mustaa tukkaani todella paljon ja hiukseni ovat selkeästi raidoittuneet. 

Minulla on parin sentin tyvikasvu, mutta muuten tyvi on tummempi, kuin pituus ja latva hiuksissa.

Haluatteko lukea kuinka Minnalla ei taaskaan mennyt kaikki ihan putkeen? 😀 Jos sinua ei kiinnosta lukea minun toilailuistani ja ajattelemattomuudestani, niin skippaa tämä pätkä ja siirry seuraaviin kuviin. 😉

Kun kuvien ottamisen jälkeen päätin mennä suihkuun ja laittaa Color Maskin päähäni, niin otin tyttäreni mukaan suihkuun. Ensin pesin hiukseni syväpuhdistavalla shampoolla. Sen jälkeen annoin tyttöni olla suihkun alla ja leikkiä omia vesileikkejään. Kampasin harvapiikkisellä (ns. naamiokammalla) kammalla hiukseni. Sen jälkeen laitoin kumihanskat käteeni ja aloin levittää värinaamiota hiuksiini. Kampasin hiukseni samalla kammalla ja annoin vaikuttaa. Sillä välin pesin tyttäreni hiukset jne. Kun tyttöni oli valmis, laitoin hänelle kylpytakin ja käskin mennä olohuoneeseen odottamaan, kunnes äiti tulee kanssa pois suihkusta. Kun itse pääsin suihkun alle, niin meiltä olikin lämminvesi loppu!!!! :O O-ouuuuu… noh, Color Mask ei sisällä hapetetta, joten nou hätä, vaikka en pesisikään sitä heti, MUTTA… minulla oli työpäivä seuraavana päivänä ja tietysti itselleni värinaamiota pitkiin hiuksiin ilman peiliä levittäessä en ollut niin tarkka siitä miten ja minne kaikkialle naamio sotkeutuu. Minun selkä, hiusrajat, otsa ja korvat olivat hieman värissä. 😀 Huuhdoin suurimmat värinaamiot kylmällä vedellä niin pitkään kun pystyin. Minun oli pakko lopettaa peseminen ja odoteltava, että lämminvesivaraaja saa lämmitettyä lisää lämmintä vettä. En siis pääsyt kunnolla emulgoimaan hiusrajoja ja jynssäämään ihovärjäymiä… KIVA! Odottelin sitten noin 1,5 tuntia pyyhe ympärillä, kunnes pääsin uudelleen suihkuun. Minun oli pakko pestä hiukset shampoolla ja laitoin myös hoitoaineenkin tässä vaiheessa. Onneksi sain iholtani pahimmat värjäymät pois, jotta kehtasin mennä töihin parturi-kampaajaopiskelijana. ;D
Syy miksi minulle kävi tälläinen lämpöisen veden loppumisen moka on se, että en muistanut tätä riskiä. Meillä on öljylämmitteinen talo, meiltä ei periaatteessa lämminvesi loppunut koskaan. Se vain muuttui haaleammaksi, mutta ei kylmäksi. Energian säästö syistä meillä on nykyään myös ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää lämminvesivaraajan veden ja vesikierron veden, joka lämmittää lattioita talvella jne. Talvella kovien pakkasten aikaan tälläistä ei olisi sattunut, sillä silloin ilma-vesilämpöpumppu ei enää pysty ottamaan lämpöä ulkoilmasta, joten lämmitysmuodoksi muuttuu öljy. Tällöin lämminvesivaraajakaan ei ole käytössä, vaan vesi kulkee kaiken aikaa kuuman putken läpi ja näin siitä tulee lämmintä. Heh, ajattelemattomuuttani ja siitä sai paleltua koko ruumis. 😀 Noh, tätä mokaa en kyllä tee toiste. ;D Minun elämä on kyllä jännää… saan arkisistakin asioista suuria tapahtumia. ;D

 No seuraavaksi esittelen kuvat, jotka otin sitten seuraavana aamuna…

 JÄLKEEN

Kuvat on otettu aamuauringonvalossa pihalla, ilman salamavaloa. Aamulla ja päivällä meidän terassille paistaa aurinko.

 Kuten kuvista näkyy, niin väri on tasaisempi, mutta ei tietenkään yhtä tasainen, kuin mitä se olisi värjäyksen jälkeen. Vaaleita raitoja ei juurikaan enää näy.

Tietenkään Color Mask ei värjää tyveä, mutta huomasin, että tyvi ei enää paistanut yhtä selkeästi vaaleana. Tietenkään tyvikasvun pienoinen piiloutuminen ei ole pitkä ilo, sillä terveeseen ja rikkisiltoja rikkoutumattomaan hiukseen ei väri tartu ja jää pitkäksi aikaan. Eli tyvikasvulleni ei ole vielä tehty ainuttakaan hapetekäsittelyä, jonka ne kokevat taas seuraavassa kesto- tai kevytvärikäsittelyssä.

Kuva vielä hiuksista suorassa auringonvalossa. Hiukset ovat todella kiiltävät. Mutta älkää näissä kuvissa kuitenkaan vertailko kiiltoa ennen ja jälkeen -kuvien välillä, sillä ennen -kuvissa minulla on likaiset hiukset, joten siksi ne ovat erityisen kiillottomat kuvissa. 😉 Tietysti Color Mask antaa hiuksille vastavärjättyjen hiusten kiiltoa, mutta kuvista sitä ei kannata vertailla edellä mainitsemastani syystä. 

Kirjoitan loppuun hieman tarpeista ja ohjeista Color Maskin käytössä.

Tarvitset ehdottomasti kumihanskat. Color Mask värjää muuten kätesi.

Harvapiikkinen kampa on hyvä ennen naamion levitystä ja naamion levityksen jälkeen naamion viimeiseen levittelyyn.

Suihkussani roikkuu tälläinen kampa, joka on oivallinen hiusnaamioiden levitykseen.

Syväpuhdistava shampoo on myös hyvä, jotta hiusten pinnalta saa kaikki muotoilutuotejäämät pois.

1. Pese hiuksesi ensin syväpuhdistavalla tai jollakin muulla shampoolla.
2. Kuivaa hiuksesi pyyhkeellä pyyhekuiviksi.
3. Kampaa hiuksiasi hieman hellävaraisesti, sillä märkähius venyy herkästi ja venyminen haurastuttaa hiusta.
4. Levitä Color Maskia käsin kumihanskat käsien suojana tai voit käyttää myös värin levitykseen tarkoitettua sivellintä. Aloita etuosasta ja etene takaosaa kohti. Lopuksi hiusten pituuksiin ja latvoihin. Varo tahrimasta ihoasi värinaamiolla. Voit puhdistaa hiusrajat ja korvat vanulla levityksen jälkeen.
5. Kampaa hiuksiasi varovasti harvapikkisellä kammalla.
6. Anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia.
7. Huuhtele naamio kunnolla pois.

Color Mask -värinaamioita myydään ainakin monissa parturi-kampaamoissa ja Sokoksilla. Hintaa 200 ml:n tuubilla on yleensä 15,90 euroa. Tuubista riittää 1-10 käyttökertaan, riippuen hiuksista. Minun hiuksilleni riittää noin 3-4 kertaan.

Minä pidän kyllä näistä Color Maskeista ja kyllähän se selkeästi elävöittää vanhaakin hiusväriä. En kuitenkaan koe itselleni niin tuiki tärkeäksi Color Maskia, kuten esimerkiksi punaisella tai oranssilla värjätyille hiuksille. Myös blondeille suosittelen, jotka haluavat säilyttää kylmänsävyisen vaaleat hiukset. 😉 Kannattaa kuitenkin jokaisen kokeilla itselleen sopivalla sävyllä tai miksailla sekoittelemalla itselleen se sopiva sävy. Harmittaa oikein, kun näitä Color Maskeja ei tainut olla vielä silloin kun itse olin puna- tai violettipää. Noh, ehkä violettisten hiusten aikaan oli, mutta en tiennyt niistä vielä silloin.

Elämää ja Eskapismia -blogin Morgaise antoi minulle luvan linkittää hänen tekemäänsä Color Mask postaukseen. Morgaise testailee vaaleille hiuksilleen kahta eri sävyistä Color Maskia. 😉 

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Lopetin hiusteni värjäämisen 2 vuotta sitten, ja kasvatin oman vaaleanruskean, hieman punertavaan taittavan värini takaisin. Väri on TODELLA kaunis, enkä enää voi kuin kauhulla muistella sitä luonnottoman näköistä värjäyksellä aikaansaatua väriä (koska värjätyn hiuksen erottaa AINA, se ei IKINÄ ole niin kaunis kuin oma, luonnollinen sävy)/järkyttävää rahan tuhlausta/kemikaalikuormaa/hiusten rasittumista myrkyistä ym. ym. ym. En koskisi värimyrkkyihin enää MISTÄÄN hinnasta, onneksi tajusin lopettaa.

Kommentit

Mulla on ollut käytössä toi Vanilla. Tummanruskeissa hiuksissa vaaleita raitoja ja tuolla olen koittanut päästä eroon keltaisuudesta ja kirkastaa raitoja. Nyt taas haluaisin raitoja vähän enemmän piiloon tai tummemmiksi, niin uskaltaisikohan päähän vetää tuota Coffee tai Cacao sävyä? En haluaisi kokonaan yksiväristä päätä, vaan että raidat säilyisivät vähän.
Kerran latoin tuota Fudgen Red Headia: http://www.beautynet.se/en/art/fudge-red-head-colour-conditioning-treatment-25ml.php?grp=446334
ja se oli kanssa ihan kiva. Kesti vain muutaman pesun, mutta kivaa vaihtelua ilman varsinaista värjäystä 🙂

Moi! Itse ostin juuri omille mustille hiuksilleni tuon Coffeen (täältä kun ei löytyny vielä tuota blackia) omille mustille hiuksilleni, niin aattelin kysäistä että kauanko tuon clor maskin ns. ’vaikutus’ kestää, kunnes hiuksista tulee taas samanlaiset kuin ennen maskin käyttöä? Sekä mietin myös että kun pitäisi saada tuota omaa pienä reilun 1 cm juurikasvua peitettyä keskiviikoksi, niin tasoittaako se vähän tuota juurikasvua? Niin ei loistaisi ainakaan niin pahasti juurikasvu kun en kerkeä kampaajalle kuin vasta perjantain. (:

Heh, huusin itselleni pari päivää sitten huuto.netistä samaista tököttiä minituubit sävyissä Honey ja Latte. Leikkasin pitkät, hennalla värjätyt hiukseni puolen sentin siiliksi vuodenvaihteessa tarkoituksena kasvattaa oma väri takaisin, mutta nahasta puskeva jouhi on makuuni hiukan liian tuhkansävyistä. Testaan nyt, saisinko noilla tukkaani sopimaan paremmin lämpimänsävyisten silmieni ja ihon kanssa. Testikuvia löytynee blogistani lähikuukausien kuluessa, jos kiinnostaa.

ihana ja tärkeä postaus ainakin mulle, koska värjäsin ehkäpä n. 1kk sitten ihan kirkkaanpunaiset hiukset ja nehän haalistuvat jo muutaman pesun jälkeen joten apua tarvitaan. Ostin tuon Pepperin ja laittelen sitä aina kun näyttää että hiukset ovat todella kulahtaneet.

kiitos postauksesta, olit jaksanut nähdä vaivaa tämän tekemiseen ja siitä oli suuri apu mulle 🙂

Jos mulla ei siis ole värjättyjä hiuksia (tai pari paksua vaaleampaa raitaa) vaan oon ihan ’syntyblondi’, niin voinko silti käyttää tota color maskia, tuleeko hiuksistani vaaleammat? 🙂

Ite pidän CM:a päässä pari tuntia, jolloin se värjää tosi hyvin. Eli en juurikaan käytä kestovärejä punaiseen tukkaan, nämä riittää.

Kiva kuulla tuosta mustasta, koska oon aina käyttäny tummaan niskatukkaani Coffeeta, mutta tuo musta ois varmaan parempi siihen sitten.

hanneh: Mä suosittelen kokeilemaan ensin Cacaota. Coffee on kylmäsävyinen mustaruskea, kun Cacao taas on lämminruskea. Minusta minun vanhat raitani ehkä aavistuksen sävyn haalistuessa vihersi, kun olin käyttänyt Coffeeta. Jos olisi kesto- tai kevytväristä kyse, niin tällä kertomallani tavalla vältetään vihertävyys ruskeassa sävyssä, mutta Color Maskit eivät kuitenkaan ole hapetevärejä, mutta silti ottaisin varman päälle.
Voit muuten antaa värinaamion olla ihan reilun aikaa raidoilla. Ei haittaa, vaikka olisivat tunninkin. 😉

Anni: Kesto riippuu siitä, kuinka usein pesee hiuksiaan ja vuodenaikakin vaikuttaa. Aurinko haalistaa hiusvärejä. Coffee kesti minulla about 5-7 pesua ja sitten sävy näytti samalta kuin oli ollutkin.
Tasoittaa hieman tyvikasvua, mutta Color Mask ei värjää sitä kuitenkaan piiloon. Aavistuksen tyvi piilottuu kuitenkin. 🙂

Morgaise: Laita ihmeessä linkkiä minulle sitten. Olen sellainen tuulitunneli, että en kuitenkaan muista enää parin päivän päästä kyttäillä. 🙁 Joten jos viitsit huikata minulle sitten. 🙂

HANI: Punainen on ärsyttävä väri. 🙁 Niin kaunis, mutta kehno pysymään monilla. Tosilla se kyllä pysyy kuin tauti, mutta ei meinaa sitten lähteä pois, kun sitä haluaisi. Ihana kuulla, että postaus oli mieleinen ja siitä oli apua. 🙂

Anonymous: Color Maskit eivät vaalenna hiusta. Vaalennus tarvitsee aina hapetetta, eli tällöin hiussuomut aukeavat ja hiuksesta poistuu niiden oma luonnollinen pigmentti, että myös värjätyt pigmentit. Vaalennus ei ole värjäämistä, vaan värinpoistoa. 🙂
Voit toki käyttää hiuksillesi hopeashampoota ja Color Maskeista Silveriä (ei joka pesussa). Saat hiuksista kylmäsävyisemmät, jotka taas näyttävät aavistuksen vaaleammilta, mutta märkänä kylmäsävyinen blondisävy näyttää tummemmalta. 🙂

asetonihuuruja: Joo, Color Maskeista ei ole haittaa, koska kyseessä ei ole hapeteväri. 🙂 Tietty hyväkuntoiset hiukset saattavat näyttää aika ”lähmäisiltä” ja olla raskaat, jos pari tuntia antaa maskin olla päässä. Mutta ainahan sen voi pestä vielä shampoolla, kuten minäkin tein. 😀

Juu, kyllä Black on intensiivisempi ja tummempi, kuin Coffee. 🙂

Oon käyttänyt nyt tota curryä, mutta mietin että oisko toi mandariini paras sellaseen/tällaiseen oranssiin tukkaan mielummin? ku curryssä on vähän liikaa punapigmenttiä :/

Mirette: Curry on hieman punaisempi oranssi ja Mandariini keltaisempi oranssi. Voithan kokeilla, että olisiko se Mandariini sinulle parempi ja pitäisitkö siitä enemmän. 🙂

Uskaltaako noita tummempia sävyjä Black ja Plum pitää 2 tuntia päässä vai värjääkö päänahan ? Tarttuvatko kuinka hyvin lasimaiseen neitsyttyveen ? Entä jos käsittelee tyven esim sitruunamehulla tai muulla happamalla ?

Anonymous: Kuten hiusten värjäyksessäkin, niin tummia ja pigmenttisiä värinaamioita käyttäessä päänahka ”nappaa” aavistuksen väriä. MUTTA, ei tuo Black ainakaan mustaksi kuitenkaan värjää päänahkaa. Toiset pitää värinaamioita juuri parikin tuntia, joten ihan turvallista se kuitenkin on.

En oikein usko, että värinaamio tarttuu lasimaiseen ja käsittelemättömään hiukseen, vaikka käyttäisi sitruunamehua. Hapete (hiusväreissä ja permanenttiaineissa/kiinnitysaineissa) rikkoo hiuksen rikkisillat, joka sitten taas muuttaa hiuksen kykyä ottamaan vastaan väripigmenttejä. Sitruunamehu ei tälläistä kuitenkaan tee. Tietty kokeilemalla se selviää, sillä jokaisen hiukset ovat erilaiset, mutta olen hieman skeptinen kuitenkin.

Moi!
Osaatko sanoa, että kun mulla on nyt punaiset hiukset ja haluaisin ne äkkiä pois! Niin saisinko ”peitettyä” punaisen värin Color Maskilla? esim. Coffee tai Cacao? Hiukseni ovat muutenkin huonossa kunnossa, niin en viitsis taas kestovärillä värjätä…Kiitos, jos viitsit vastata 🙂

Moi! Osaatko sanoa, et kun mulla on nyt punaseks värjätyt hiukset ja haluisin näistä äkkiä eroon! Niin et ”peittäiskö” toi Color Mask sen kauheen punasen, ees vähäsen? Esim. Coffee tai Cacao? En viitsis värjätä kestovärillä, kun on muutenkin niin huonossa kunnossa hiukset…Kiitos, jos autat 🙂

Anonymous: Punainen on sellainen väri, että se hehkuu kauan alta. Color Mask ei peitä sitä, mutta voit yrittää taittaa sitä lievemmäksi, mutta ei peitä punaisuutta. 🙁 Valitettavasti. Millä olet värjännyt punaiseksi? Onko kyseessä suora- vai hapeteväri? Ja onko käytössä ollut markettiväri? Goldwellin Nectaya on aika hyvä huonokuntoisellekin hiukselle, vaikka on hapeteväri. Tosin kyseessä on ammattilaisväri, eli sitä ei saa kuluttajat mistään. Nectaya väreissä on runsaasti argan öljyä ja lipidit antavat hiuksille suojaa ja silottaa niitä. Eli jos haluat välttämättä punaisen piiloon, niin suosittelen ammattilaista ja Nectayaa väriksi. 😉
http://www.goldwell.fi/tuotteet/hiusvarit/nectaya/

Moi!

Mulla on blondiksi värjätty tukka, joka nyt taittaa ikävästi keltaiseen. Osaatko sanoa, että uskaltaako näitä Color maskeja käyttää, kun oon yhtäkkiä tullut allergiseksi hiusväreille, enkä voi niitä enää käyttää? :/

Anonymous: En voi surutta suositella, koska en voi tietää mille ainesosalle olet herkistynyt. Yleensä herkistyminen on tapahtunut hapetevärien ainesosille ja Color Mask ei ole hapeteväri, vaan hiusnaamio, jossa on suoraväripigmenttejä. Hiusvärien aiheuttamat reaktiot eivät ole leikin asia ja voivat pahimmillaan viedä hengen. Hopeashampootkin sisältävät väripigmenttejä, mutta silti näiden värinaamioiden ja hopeashampoiden pitoisuudet ovat pienempiä, kuin suoravärien. Muista kuitenkin, että Swartzkopfin värinaamio on hapeteväri ja niille voit olla erittäin allerginen, jos olet herkistynyt. Pidä nyrkkisääntö mielessä, että jos kahta ainetta joutuu sekoittamaan keskenään, niin silloin se on riskaalimpaa sinulle, sillä kyseessä on hapeteväri. Suoravärejä ei sekoitella toisen aineen kanssa keskenään.

Hei, osaatko auttaa.. minulla on blondiksi värjätty tukka ja oma väri on todella tumma joten tyvi näyttää äkkiä jo aivan kamalalta.. haluaisin vaaleanruskean tukan jotta tyvi ei erottuisi niin selvästi. Värjääkö color mask hiusta niin että voisin asteittain tummemmalla pikkuhiljaa tummentaa tukkaani? En haluaisi oikeasti värjätä tätä ettei viimesetkin haivenet tipu pois..

Jos sinulla on vaalennettu hius, niin Color Maskin pitäisi tarttua siihen. Värinaamiot eivät ole pitkä kestoisia, joten joudut tekemään värjäämisen usein ja muista myös, että väri ei ole välttämättä kovin intensiivinen, vaan vaaleus hehkuu alta, mutta voi tasapainottaa eroavaisuutta tyven kanssa.

Jos kokeilet värinaamiota värjäys mielessä, niin älä valitse kylmää ruskeaa. Todella vaalennetusta hiuksesta puuttuu punapigmentit. Monille blondeille, jotka itse värjäilevät äkkiä ruskeaksi, käy monesti kivoja ylläreitä, kun tukka onkin vihertävä. Valitse siis lämmin sävy, jotta tukkasi ei muutu vihreäksi. Sävy Toffee on lämpöinen, tai voit sekoittaa tummempaan ruskeaan hieman Pepperiä, jotta saat siihen punapigmenttejä.

En tosiaan voi taata onnistumista, sillä nämä on suoravärejä hoitoaineen joukossa ja en tiedä mikä on lähtötilenne (eli sinun hiuksesi). Toisilla onnistuu ja toisilla valitettavasti ei. :/

Mä oon aina ihmetellyt, miksei mustille hiuksille oo tota color maskia tai on näköjään ollut jo vuosi sitten. Tänne sitä on tullut vasta tässä ehkä kuukauden aikana tota. Just, kun itse värjäytin punaiseksi :D.

Juu, viime vuonna tuli myös musta sävy. Yleisön pyynnöstä, jos oikein ymmärsin. Ihmettelin itsekin, että miksi ei ole mustaa ja siksi olin sitä mustanruskeaa ostanut itselleni.

Eli color mask toimii myös sävyttämään värjäämätöntä tukkaa? Itselläni on vain vaaleita raitoja vaaleanruskeassa tukassa, ja ajattelin kokeilla sävyä Latte pehmentämään raitojen ja oman sävyn kontrastia / ihan vaan kokeilunhalusta. 😉

Color Maskin tarttuvuus käsittelemättömään hiukseen on aika yksilöllistä. Riippuu hiuksen laadusta ja kunnosta.

Tuo miksi ja mitä ajattelit kokeilla, voi toimia tosi hyvin. Latte ei välttämättä tartu käsittelemättömään hiukseen, mutta raitoihin pitäisi tarttua hyvin. 😉 Kokeile ensin pakkauksen ohjeiden mukaan. Jos et saa tarttumaan riittävästi, niin kokeile levittää Color Mask kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa reilusti (30-60 min) ja huuhtelu. Mutta kokeile ensin ohjeiden mukaan. 😉

Lopetin hiusteni värjäämisen 2 vuotta sitten, ja kasvatin oman vaaleanruskean, hieman punertavaan taittavan värini takaisin. Väri on TODELLA kaunis, enkä enää voi kuin kauhulla muistella sitä luonnottoman näköistä värjäyksellä aikaansaatua väriä (koska värjätyn hiuksen erottaa AINA, se ei IKINÄ ole niin kaunis kuin oma, luonnollinen sävy)/järkyttävää rahan tuhlausta/kemikaalikuormaa/hiusten rasittumista myrkyistä ym. ym. ym. En koskisi värimyrkkyihin enää MISTÄÄN hinnasta, onneksi tajusin lopettaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *