Glitz & Glam

Uudistunut Goldwell dualsenses Color -sarja & hiusmuotia 2013

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Syksyllä 2012 Goldwell uudisti dualsenses tuotelinjan värihiusten hoitotuotteensa. Entisten Color ja Color Extra Rich värihiussarjojen rinnalle tuli kolmas sarja, blondeille ja raidoitetuille hiuksille suunnattu Blondes & Highlights. Goldwell on ollut nerokas, koska ovat luoneet ja valmistaneet erilaisille värjätyille hiuksille hoitotuotteita. Monesti on vain sarja värjätyille hiuksille, mutta värjättyjä hiuksia on monenlaisia ja tästä syystä ko. sarjan tuotteet eivät sovi, kuin tietylle hiustyypille ja -pohjalle. On nerokasta ja ideaalia, että normaaleille ja hennoille värihiuksille löytyy kevyemmällä hoitavuudella tuotteet ja kuiville, karheille ja paksuille hoitavampaa ja silottavampaa. Nyt myös vaalennetuille ja raidoitetuille löytyy oma vaaleita kirkaampina ylläpitävä sarjansa.

Vanhojen tuttujen tuotesarjojen ulkonäkö uudistui hieman ja samalla niiden tuoksut. Kaikkien tuotesarjojen tuotteet tuoksuvat nyt ihanan marjaisille ja makeille, mutta kuitenkin miedosti. Lisäksi tuotteita parannettiin entisestään uusimmalla teknologialla.

Color Extra Rich -tuotesarja on tarkoitettu paksuille ja karheille värihiuksille, mutta myös kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tuotesarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, tehohoito ja hiuksiin jätettävä seerumihoitosuihke.

Color Extra Rich Fade Stop Shampoo 250 ml

Värin haalistumista vähentävä shampoo kuiville, karheille ja paksuille hiuksille. Suojaa värin loistoa ja antaa hiuksille kiiltoa.

Täyteläistä ja helposti vaahtoontuvaa shampoota. Pesee hiukset kuivattamatta niitä ja antaa hiuksille siloisuutta. Hyvä hiuspohjalle, joka on kuivuuteen taipuvainen ja hiuksille, jotka ovat vaurioituneet ja kuivat. Minun hiuksilleni erinomainen, mutta hieman latistava, sillä omat hiukseni ovat normaalit ja liukkaat. Kun haluan erittäin siloisat ja suorat hiukset, niin olen puhdistanut hiukseni Color Extra Rich -shampoolla.

Color Extra Rich Serum Spray 150 ml

Kiiltoa ja selvittävyyttä antava hoitosuihke.

Kevyen tuntuinen suihkeseerumi, joka ei tee hiuksia raskaan tuntuisiksi. Hiukset on helppo selvittää harjalla. Sisältää lämpö- ja UV-suojan, joka on kätevää kun hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta löytyy lämpösuoja föönaukseen ja kesää ajatellen UV-suoja on erinomainen. Tuoksu on herkullisen marjainen, mutta kuitenkin mieto. Minun suosikkini hiuksiin jätettävistä hoitosuihkeista. Näitä olen ehtinyt kuluttamaan jo melkein kaksi pulloa. Koska Serum Spray on kaksivaiheinen koostumukseltaan, niin pullo tulee aina ravistaa ennen käyttöä, jotta nesteet sekoittuvat toisiinsa.

Color Extra Rich 60sec Treatment 200 ml

Tehohoito minuutissa. Hoitaa ja suojaa vaurioituneita, karheita ja kuivia hiuksia.

En tulisi enää toimeen ilman Color Extra Rich 60sec Treatment -tehohoitoa. Olen käyttänyt näitä jo monen monta purkkia. Vaikka kyseessä on tehohoito/hiusnaamio, niin tätä voi yhtälailla käyttää tavallisen poispestävän hoitoaineen sijaan. Mitä pidemmät hiukset, mitä enemmän hiuksia rasittavia käsittelyjä hius on käynyt, niin sitä enemmän se tarvitsee hoitoa ja suojaa. 60sec Treatment on aivan mahtava heillekin, jotka eivät jaksa pahemmin hoitaa hiuksiaan, vaan haluat suoriutua suihkusta nopeasti pois, ilman kauan aikaa vieviä vaikutusaikoja. Hoitoaine levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin (en koskaan pyyhekuivaa hiuksiani, vaan puristan niistä ylimääräisen veden pois ja pöyhin hieman), harotaan hieman sormin ja annetaan vaikuttaa haluttu aika. Minuuttikin riittää ja huuhdellaan pois. Hiuksista tulee pehmeät, siloisat ja liukkaat. Tietysti 60sec Treatment toimii myös haudehoidossakin tai ihan vain hiusnaamiona pidemmällä vaikutusajalla. Kehun tätä tuotetta kaikille maasta taivaisiin ja siksi tätä löytyykin hyvin monen läheiseni pesuhuoneen hyllyltä.

Blondes & Highlights Anti-Brassiness Shampoo 250 ml

Violettia, hiusten keltaisuutta vähentävä ”hopeashampoo”. Sopii viileä sävyisille vaaleille hiuksille ja raidoituksille.

Halusin kokeilla hopeashampoota raitojeni vuoksi, sillä haluaisin pitää niitä mahdollisimman kylmän sävyisinä. Tällä hetkellä raitani ovat maitokahvin/beigen väriset, mutta muuttuvat ajan kanssa taas kuparisiksi, koska minulla on voimakas kuparipigmentti hiuksissa. Sain syksyllä vinkin teoriatuntieni opettajalta, että hopeashampoolla voidaan myös ylläpitää kylmän sävyistä mustaa ja ruskeaa väriä. Monesti kylmät vivahteet katoavat hiuksista. Tämä on niin pitkä juttu selittää, että miksi kylmät vivahteet ”katoavat” hiuksista, joten jätän sen kertomisen erääseen toiseen postaukseen.

Blondes & Highlights Serum Spray 150 ml

Kiiltoa ja suojaa antava suihkeseerumi vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. 

Kun minulla oli jo ennestään 60sec Treatment -tehohoito ja ostin Blondes & Highlights shampoon, niin pitihän samaan sarjaan ostaa suihkeseerumikin. Tästä minulla oli aikaisemmin kokemusta töissä asiakaskäytössä, mutta omilleni en ollut testannut. Olen ollut alusta alkean ihastunut Blondes & Highlights suihkeseerumin tuoksuun. Ihana karhunvadelmainen ja marjaisa tuoksu. Sen verran mieto kuitenkin, että ei tunnu liian voimakkaalta tuoksulta hiuksissa. Tämäkin suihkeseerumi on koostumukseltaan kaksivaiheinen, joten pullo tulee aina ravistaa kunnolla ennen käyttöä, jotta nesteet sekoittuvat toisiinsa.
 
Blondes & Highlights 60sec Treatment 200 ml

Vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille tehohoitoa.

Blondes & Highlights tuotesarjan tuotteet ovat suunnattu vaaleille ja raidoitetuille hiuksille, mutta mikään ei estä käyttämästä tummillekin hiuksille. Huomasin, että Color Extra Rich -sarjan 60sec Treatment on silottavampaa, kuin tämä Blondes & Highlights -sarjan 60sec Treatment, joka toisin sanoen tarkoittaa, että Color Extra Rich on silikonisempaa, kuin Blondes Highlights, tai ainakin silikonit ovat erilaisia. Tämä Blondes & Highlights 60sec Treantment ei tee hiuksia yhtä raskaiksi, kuin Color Extra Rich -sarjan tehohoito. Rakastan näitä 60sec Treatment -tehohoitoja!

Color Fade Stop Shampoo 250 ml

Normaaleille ja hennoille hiuksille värin haalistumista vähentävä shampoo.

Kevyempi shampoo, kuin Color Extra Rich -tuotesarjan shampoo. Sopii hennommille hiuksille ja rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle hiuspohjalle. Color -sarjan shampoo jättää hiukset ilmavemmiksi, eikä latista niitä. Minulla on ollut ja on edelleen monta pulloa ”vanhan mallista” Color -sarjan shampoota ja hoitoainetta. Uudistus on mennyt nappiin, sillä uudessa versiossa on ihana tuoksu ja shampoo vaahtoaa ja pesee paremmin, kuin aikaisempi Color -sarjan shampoo. Uudistetusta Color -tuotesarjasta minulla ei ole ollut kuin, tämä shampoo, mutta tuotesarjaan kuuluu shampoon lisäksi Color Detangling Conditioner -hoitoaine ja Color Serum Spray -suihkeseerumi. Color -sarjan tuotteet eivät ole parhaimpia, jos hiuksesi ovat käsitellyt, kuten vaalennetut tai hiuksesi ovat karheat ja kuivat. Tälläisille hiuksille Color Extra Rich tai Blondes & Highlights on mitä parhain hiustenhoitosarja.

Goldwell dualsensesin shampoot ja hoitoaineet ovat olleet aikaisemminkin minun suosikkejani ja ovat edelleen uudistuksen myötä. Omat hiukseni voivat hyvin ja ovat helpommat käsitellä. Erinomaista Goldwell dualsenses -tuotteissa on myös se, että niillä on hyvä saatavuus ja hinta edullinen ammattilaissarjaksi. Shampoot (250 ml) maksaa noin 13-14 euroa, hoitoaineet (200 ml) maksaa noin 15-17 euroa, tehohoidot (200 ml) on noin 17-19 euroa ja suihkeseerumit 20 euron molemmin puolin. Hinnat vaihtelevat, sillä Goldwelliä jälleenmyy monet kampaamot, nettikaupat ja tavaratalot, joilla on oma kampaamo/lupa jälleenmyyntiin. Usein Goldwellin tuotteita saa myös tarjouksista, joten niitäkin kannattaa aina hyödyntää. Sokoksien hiusviikoilla on usein Goldwell kamppanjahinnoilla.

Olen tehnyt postauksen Goldwell dualsenses For Men -tuotteista. Jos miestentuotteet kiinnostavat omaa miestä ajatellen, niin ko. postaus löytyy tästä linkistä.

Suomen Goldwellin sivuilta löytyy lisätietoa dualsensesin eri tuotteista aina hennoista hiuksista paksuihin hiuksiin ja normaaleista vaurioituneisiin.

Goldwell on hiusmuodin edelläkävijöitä. Joka vuosi Color Zoom’n master team luo hiusmuotikokoelman. Color Zoom 2013 -kokoelmasta on tehty erittäin viihdyttävä, visuaalinen ja raikas video. Kannattaa katsoa! Jos sieltä vaikka tarttuisi ideoita uuteen hius-lookiin. 😉 Upeita ja hauskan hulluttelevia värjäyksiä. Kivasti yhdistellään luonnollisia sävyjä vaikuttavampiin kontrasteihin, joka saattaa olla pehmeän pastellinen tehoste. Leikkaukset ovat aika pitkälti skarppeja ja linjakkaita.

Goldwellin Beautify -kokoelma valittiin parhaaksi Kampaamomuotikokoelmaksi. Valinnan teki arvostettu amerikkalainen Behindthechair.com, joka palkitsi Stylist Choice Awardsissa kampaamoalan parhaimmat. Goldwell Color Zoom Beautify -kokoelma oli Favorite Collection -kategorian voittaja.

Tammikuussa Color Zoom Nordic 2013 oli täällä Suomessa Helsingissä. Suomen Goldwell -tiimi järjesti hulppean juhlan, joka sai kansainväliset hiusalan ammattilaiset ja piirit haukkomaan henkeään. Goldwellin gaalamaiseen näytökseen saapui New Jerseystä asti australialainen hiusstylisti, tv-persoona, kirjailija Tabatha Coffey. Näytöksien hiuksia käsittelemään saapui kansainvälisiä hiustaiteilijoita. Mestareilla oli tietysti myös ”assarit”. Assareina toimi viisi minun työkaveriani Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteeltä. :O Ihan huikeaa! Muut työporukastani oli luonnollisestikin vieraina show’ssa. Kyllä minua hieman harmitti, kun itse en päässyt Color Zoomeihin. Meidän vauva oli tuolloin alta 1 kk vanha, joten en voinut lähteä, enkä siinä vaiheessa vielä olisi jaksanutkaan.

Mikä oli sinun suosikkisi videolla? Vaikka itselleni en haluakaan,  niin pastelliturkoosi oli niin söötti ja se missä oli kaunis vaalea ja tehosteena persikkaista/pastellista oranssia kauniilla skarpilla leikkauksella, jossa otsari on hyvin pitkälle sivuille leikattu. 

Koska saaduista tuotteista tulee ilmoittaa, niin kerron, että olen saanut blogin kautta Color Extra Rich -sarjan tuotteet, mutta olen itse ostanut samoja tuotteita ennen, kun olen saanut niitä blogini kautta. 

X