Glitz & Glam

Baby Lips -huulivoiteet tarkemmassa syynissä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Postasin jo aikaisemmin Maybellinen Baby Lips -huulivoiteiden lanseeraustilaisuudesta. Postaukseni voi käydä lukemassa täältä. Esittelin postauksessani huulivoiteitakin, mutta ajattelin nyt esitellä lähemmin näitä paljon pöhistyjä Baby Lipsejä.

Suomeen tulevat Baby Lips -huulivoiteet omaavat tällaisen ulkomuodon. Moni ulkomaalaisia blogeja seurannut on törmännyt monen näköisiin Baby Lipseihin. Pidän itse tästä pakkauksesta ja sen ulkonäöstä enemmän, kuin siitä missä on pieni korkki.

Baby Lipsejä on monen tuoksuisia, mutta nyt ainakin aluksi saamme Suomeen kuusi eri vaihtoehtoa. Minusta on mukavaa, että huulivoiteilla on nimet!

Kolme Baby Lipsiä on sävyttömiä. Sävyttömissä vaihtoehdoissa on aurinkosuojakerroin, joka on 20. Tuoksuvaihtoehtoja sävyttömistä löytyy:

Mint Fresh – mintun tuoksuinen, joka tuntuu huulilla raikkaalta. Antaa hyvin kevyen kihelmöinnin tunteen.
Intense Care – kirsikan ja mantelin tuoksuinen perushuulivoide. Ihanan pehmeä tuoksu.
Hydrate – sitruunan ja basilikan tuoksuinen, jossa tuoksu on raikas ja aavistuksen erilainen. Basilika ei tunnu tuoksussa voimakkaasti.

Sävyttömät huulivoiteet sisältävät aloeta, E-, C- ja B-vitamiineja, sekä karitevoita ja Centella Asiatica -uutetta. Centella Asiatica on rohtosammakonputki suomenkieliseltä nimeltään. Aasiassa tuhansia vuosia lääkekasvina käytetty mm. parantavana ja nuorentavana rohtona.

Sävyllisiä huulivoiteita löytyy kolme vaihtoehtoa. Sävyllisissä huulivoiteissa on käytetty hunajaa, Centella Asiatica -uutetta, E-vitamiinia ja karitevoita.

Peach Kiss

Tuoksultaan hennon persikkainen. Sävyltään nude.

Huulilla hennosti kimaltava nudesävy, joka näyttää luonnolliselta, mutta kuitenkin hieman antaa huulille tasoittavaa sävyä. Riippuen omien huulten tummuudesta, Peach Kiss joko hieman vaalentaa tai tummentaa. Minun huulia hieman vaalentaa.

Cherry Me

Kirsikalta tuoksuva, melko makea ja yllättävän voimakas tuoksu. Minulla on ollut lapsena joku huulivoide, joka on tuoksunut tältä. Sävyltään punainen.

Yllättävän vähän huulia sävyttävä. Antaa kuitenkin kauniin sävyn, joka näyttää minulla hyvin luonnolliselta. Cherry Me on minulla se MLBB -sävy (My Lips But Better). Sävy joka sopii kaikille.

Pink Punch

Passionhedelmältä tuoksuva. Makea, mutta kuitenkin raikas tuoksu, joka on mieto. Sävyltään vaaleanpunainen.

Pink Punch on kaikista pigmenttisin näistä kolmesta. Viileä vaaleanpunainen. Minun lempparini.

Nämä sävylliset huulivoiteet ovat lemppareitani. Sävyttömissä on minusta miellyttävemmät tuoksut, mutta huulille sävyä antava ominaisuus vie voiton. Ihan parasta olisi, jos sävyllisissä olisi sävyttömien tuoksut ja aurinkosuojakertoimet. Kaikissa huulivoiteissa on miellyttävä koostumus ja tuntuma huulilla. Rohtuneiden huulien hoitavuudesta on vaikea antaa aivan konkreettista arviota, koska näin kesällä huuleni eivät ole rohtuneet. Baby Lipsit vaikuttavat kuitenkin huulia tehokkaasti hoitavilta ja suojaavilta.

Moni saattaa nyt ihmetellä, että mikä näissä nyt niin erikoista on? Ei periaatteessa yhtään mikään. Baby Lips on huulivoide ja niitä löytyy sävyllisinäkin. Suosio perustuu lähinnä onnistuneeseen brändäykseen hyvän ja käytännöllisen tuotteen lisäksi. Baby Lips on tarpeellinen tuote, joka on hauska ja kiinnostava. Itse näen sävylliset Baby Lipsit loistaviksi heille, jotka eivät osaa käyttää muuta kuin huulivoidetta, mutta kaipaisivat joskus kevyttä sävyä huulille.

Sävyllisissä huulivoiteissa on myös se mukavaa, että vapaa-/kotipäivinä tulee virkeämpi fiilis, kun laittaa jonkun nopean ja kevyen meikkipohjan ja sävyllistä Baby Lipsiä huulille. Yllätysvieraat eivät aiheuta ahdistusta. Harmi vain, kun huulivoide ei siivoa kotia edustuskuntoon yllätysvieraiden varalle. 😀

Baby Lipsit tulevat ensi kuussa myyntiin Sokoksille ja elokuussa kaikkialle muualle. Suositushinta-arvio huulivoiteille on 3,90 €.

Kuinkas moni suuntaa viimeistään elokuussa kauppoihin tutkimaan Baby Lips -huulivoiteita? Mikä vaikutti sinun suosikiltasi?

Minulla oli pari ylimääräistä Baby Lips -huulivoidetta, jotka arvoin Pientä tarpeellista käsilaukkuun -arvonnassa Glitz & Glamin Facebook -tykkääjien ja Instagram -seuraajien kesken. Voitto meni tällä kertaa Cosmetic Land -blogin Catarinalle. Onnea hänelle!

Ps. Muistakaa osallistua Lily Lolon arvontaan. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina.

Baby Lips -huulivoiteet saatu PR-tapahtumasta.

Lue myös

X