Glitz & Glam

Loistava käsivoide pakkasen puremille käsille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu blogin kautta Polaarin maahantuojalta

Tähän lopputalveen vinkkaan hyvästä käsivoiteesta, joka on merkkinäkin aivan uusi tuttavuus minulle. Sain valita Polaarin tuotteita testiini. Otin kolme tuotetta, joista tänään esittelen merkin käsivoiteen.

Polaar on ranskalainen ihonhoitobrändi, joka hyödyntää pohjolan antimia tuotteissaan. Polaarilla on hyvin skandinaavisuutta henkivä ilme ja tuotteet muutenkin henkivät skandinaavisuutta. Jotenkin aika helposti lähestyttävä brändi. Polaarista syntyy vaikutelma, että kyseessä olisi ruotsalainen tai norjalainen brändi, mutta ehei! Kyseessä on ranskalainen kosmetiikkabrändi, jolla on skandinaavinen tyyli.

Polaar The Genuine Lapland Hand Cream on erittäin ahavoituneille ja kuiville käsille tarkoitettu käsivoide. Arktisten marjauutteiden ja A-, C- ja E-vitamiinien lisäksi voiteessa on käytetty glyseriiniä ja sheavoita. Myös mehiläisvahaa on käytetty käsivoiteessa. Mehiläisvahalla on ihoa suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Tästä syystä varmaan yksi olennainen ainesosa kuivien ja ahavoituneiden käsien hoitoon tarkoitetussa voiteessa.

Käsivoiteen koostumus on paksu ja täyteläinen. Koostumuksesta on helppo havaita voiteessa olevan runsaasti sheavoita. Se luo jotenkin tietynlaisen koostumuksen voiteisiin. Sellainen todella pehmeä ja rasvamainen. Voide levittyy näin kylmänä lopputalvena todella helposti ja imeytyy melko hyvin. Vaikka voiteesta sanotaan, ettei se jää tahmeaksi, niin kyllä voiteesta vähän tuntumaa käsiin jää. En aivan tahmattomaksi sanoisi, mutta kuitenkin voide on sellainen, että voi oikeastaan välittömästi tehdä jotain – kirjoittaa tietokoneella, selata puhelinta, koskea juomalasiin tmv. Sanotaanko näin, että paksuksi ja hoitavaksi käsivoiteeksi todella nopeasti imeytyvä ja iholla vähän tuntuva.

Käsivoiteessa on kiva tuoksu. Ei mitenkään voimakas, mutta kuitenkin hieman tuoksuva. Käsivoiteessa on vähän marjaisa tuoksu, mutta ei niinkään makea.

Polaar The Genuine Lapland Hand Cream jättää käsille kivan suojakalvon. Tuo suoja estää kosteutta haihtumasta ja pitää kädet sileämpinä ja pehmeämpinä. Jos tulee niitä punaisia ja kutiavia näppyjä, jotka johtuvat kuivuudesta, Polaar auttaa niihin nopeasti. En tiedä miten ihan atooppiseen ihottumaan asti joutunutta ihoa auttaa, mutta siinä esiasteessa ollessa kyllä tuo apua.

Polaar The Genuine Lapland Hand Cream ei ole niin kallis, kun aluksi oletin. Syntyikö teillekin aluksi vaikutelma jostain todella kalliista käsivoiteesta? Minulle ainakin syntyi, kun ensin tutustuin käsivoiteeseen lukemalla siitä. Hinnaltaan käsivoide on 16-18 euroa / 75 ml. Hinta riippuu paljon jälleenmyyjästä. Polaarin tuotteita myyvät ainakin Sokoksen verkkokauppa sekä tietyt tavaratalot. Myös apteekeista löytää Polaaria, sillä verkkoapteekeissa näyttää olevan myynnissä. Myös Lookfantastic myy voidetta, mutta siellä se on loppuunmyyty tarjouksen vuoksi ilmeisesti. Normaalihintaisena on siellä samanhintainen kuin Suomessa. Ei siis edullisimpia käsivoiteita, mutta näin hyväksi käsivoiteeksi on kohtuullinen. Tuo 75 ml:n tuubi riittää pitkään, sillä pieni annostelu kerralla riittää. Suosittelen!

Loppuun vielä haluan sanoa, että mikään käsivoide ei yksinään riitä. Tarkoitan sitä, että talvella pitää suojata kädet kylmyydeltä – aina! Hanskat käsiin aina ulos mennessä. Käsivoidetta pitää lisäillä useita kertoja päivässä, sillä ei käsivoide mitään auta, jos sen pesee pois.

Onko joku kokeillut jotain Polaarin tuotetta aikaisemmin?

X