Glitz & Glam

Aromatica Rose Absolute First Serum – edullinen ruususeerumi Koreasta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ystävänpäivän alla Bearel niminen verkkokauppa halusi lähettää minulle ystävänpäivätervehdyksen. Samalla tiedusteltiin, että olisiko minua kiinnostaneet jotkin tietyt tuotteet? Yhden minua kiinnostaneista esittelinkin jo 5 parasta hoitovettä -postauksessa. Huxleyn hoitovesi on kiinnostanut. Sen lisäksi huomioni kiinnittyi vahvasti tuntemattomampaan Aromaticaan ja sen ruususeerumiin. Bearel on korealaiseen kosmetiikkaan perehtynyt verkkokauppa. Itse asiassa, heidän kertomansa mukaan Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa.

Korealainen kosmetiikka on kuuminta hittiä nyt meillä Suomessakin. Myös luonnonkosmetiikka kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Korealainen kosmetiikka ei ole tunnettu luonnonkosmetiikastaan, sillä heille se ei ole itseisarvo, kuten monille länsimaissa. Kuitenkin on olemassa korealaisia kosmetiikkabrändejä, jotka ovat luonnonkosmetiikkaa. Monille meille tuttu Whamisa on yksi tällainen. Mutta nyt halusin tutustua johonkin toiseen merkkiin ja mahdollisesti tuoda esiin vaihtoehtoja, kun niistä en itsekään ole niin tietoinen.

Aromatica on eteläkorealainen kosmetiikkamerkki, joka on perustettu jo vuonna 2004. Aromatican agenda on valmistaa turvallisia kosmetiikkatuotteita. Aromatican tuotteet ovat vegaanisia ja useilla sen tuotteilla on EWG-sertifikaatti ja/tai luonnonkosmetiikan ECOCERT-sertifikaatti. Jälkimmäinen sertifikaatti onkin varmasti tuttu monille, mutta EWG-sertifikaatti ei välttämättä olekaan. ”EWG-sertifikaatti myönnetään vain sellaisille tuotteille, joiden jokainen ainesosa on erikseen käynyt läpi laajemmat tutkimukset ja todistettu turvalliseksi.” Näin kerrotaan Bearel-verkkokaupassa tästä sertifikaatista.

EWG tulee sanoista Environmental Working Group. Se on yhdysvaltalainen järjestö, joka on luonnut Skin Deep®-tietokannan. Monet kerrat tuolla tietokannassa olen vieraillut. Kannattaa laittaa sivusto muistiin, jos ei ole jo.

Minua kovasti kiinnosti Aromatica Rose Absolute First Serum*. Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle kosteuttava seerumi kuulostaa aina mielenkiintoiselta, mutta oli tässä muutakin. Minua kiinnosti ruusu-uute ja aloe vera -uute, joita seerumissa on. Aromatican ruususeerumi on ihanteellinen apu aikuiselle, kuivalle ja pintakuivalle iholle. Se parantaa ihon kosteustasapainoa ja kirkastaa sameaa ihoa niasiinin avulla. Aikuista ihoa se kosteuttaa ja ravitsee. Pienet ihojuonteet ja pigmenttimuutokset häivyttyvät.

Seerumi sisältää luomuainesosia. Aromatica Rose Absolute First Serum on vegaaninen ja Cruelty free.

Koostumukseltaan ruususeerumi on paksua nestettä. Voisi luonnehtia ohueksi seerumiksi tai paksuksi hoitonesteeksi. Oikeastaan juuri tässä tulee se, miksi niin tuotteesta kiinnostuin. Aromatica Rose Absolute First Serum on hoitoneste ja seerumi. Se kosteuttaa runsaasti, sillä sen koostumus mahdollistaa kosteuden pakkaamisen ihoon. Tuotetta voi kerrostaa ja sillä voidaan korvata kasvovesi, vaikka kyseessä onkin seerumi. Minulle Aromatica Rose Absolute First Serum edustaa enemmänkin hoitonestettä, mutta sillä on seerumille tyypillisiä ominaisuuksia.

Saatan painella iholleni ensin jonkun ohuemman hoitoveden ja sen päälle tämän ruusuilta tuoksuvan seerumin. Pullosta on helppo annostella vähän tai paljon, mutta arvostaisin enemmän pumppumekanismia. Tämä pullo, jonka suulla on supistaja, ei ole käyttäjäystävällisin. Pumppupullo olisi aina kätevin ja se saisi tuotteen säilymään parhaiten. Mutta kyllä tämäkin menee.

*Aloe Barbadensis Leaf Extract(aloe-derived Humectant), Propanediol(plant-derived humectant), Glycerin(plants derived-Humectant), *Rosa Damascena Bud Extract(skin conditioning agent), Betaine(sugar beet-derived Humectant), Niacinamide(whitening agent), Polyglyceryl-10 Laurate(Plant-derived-Solubilizing agent), Polyglyceryl-10 Myristate(Plant-derived-Solubilizing agent), Aqua, Phenethyl Alcohol(skin conditioning agent), Sodium Carbomer(viscosity controlling agent), Panthenol(humectant), Levulinic Acid(skin conditioning agent), Sodium Levulinate(skin conditioning agent), Glyceryl Caprylate(skin conditioning agent), *Sambucus Nigra Fruit Extract(skin soothing agent), *Phyllanthus Emblica Fruit Extract(skin soothing agent), *Calendula Officinalis Flower Extract(skin soothing agent), *Rosa Canina Fruit Extract(skin astringent agent), *Rubus Idaeus Leaf Extract(skin astringent agent) Allantoin(skin soothing agent), Adenosine(anti-wrinkle agent), **Rosa Damascena Flower Oil(skin conditioning agent), **Phenethyl Acetate(skin conditioning agent), **Alpha-Pinenes(skin conditioning agent), Methanol(skin conditioning agent), **Nerol(skin conditioning agent), **Benzaldehyde(skin conditioning agent), **Myrcene(skin conditioning agent), **Beta-Caryophyllene(skin conditioning agent)

*Certified Organic
**Naturallessential Oil

Kuten INCI-listasta voi havainnoida, on seerumin pohjana aloe vera. Seerumissa on runsaasti erilaisia uutteita ja kosteuttavia ainesosia. Kivasti suluissa kerrotaan jokaisen ainesosan funktio tuotteessa. Lisäksi luonnolliset eteeriset öljyt ja sertifioidut ainesosat on merkitty tähtimerkein.

Yleensä seerumit ovat kalliita ja pakataan pieniin pulloihin. Aika tyypillinen pakkauskoko on 30 ml. Tämä Aromatica Rose Absolute First Serum on pakattu 130 ml:n pakkaukseen! Huikea määrä, joka kyllä riittää pitkään. Luokittelisin tämän hyväksi havaitun seerumin hintatietoisen valinnaksi. Kun laatu ja hinta kohtaavat.

Aromatica Rose Absolute First Serumin voit tilata täältä*!

Käyttäessäsi koodia MINNA12 saat 12% alennusta. Koodi toimii muihinkin Bearel -verkkokaupan* normaalihintaisiin tuotteisiin. Voimassa koodi on toistaiseksi. Hyödynnä nyt tai myöhemmin! Alennuskoodilla tämän ison seerumin 5,75 euroa edullisemmin.

Kannattaa mukaan sujauttaa myös muutamat kangasnaamiot, sillä niistäkin saa alennuksen, jos yksittäin tilaa. Mutta Bearel -verkkokaupalla on kivoja kangasnaamiosettejä, jotka ovat jo alennettuun hintaan. Tässä vielä linkki kangasnaamioihin*.

Oliko tämä Aromatica tuttu vai uusi sinulle?

Lue myös

X