Ihonhoito

Lierac Sunissime – ihan helmi aurinkovoide meikin alle

31.5.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Huomenna alkaa kesä! En tiedä sään puolesta, mutta kesäkuu on virallisesti kesää, eikö vain? Aurinko paistaa toisinaan aika paljonkin ja olen minä ehtinyt saamaan vuoden ensimmäiset aurinkoihottumat. Tähän vuodenaikaan en siltä oikein voi välttyä, jos paljastan dekolteeni ja käsivarteni aurinkoisena päivänä, enkä muista lisätä kahden tunnin välein aurinkosuojaa. Mutta ilman suojaa ne olisivat päässeet vieläkin pahemmiksi. Tänään esittelyssä aurinkosuoja kasvoille, jonka sain testiini tässä keväällä.

Onko teidän muidenkin ongelmana se, että hyvää aurinkosuojaa kasvoille on haastavaa löytää? Minulla ainakin on ollut. Suojakertoimellinen kasvovoidekin tuppaa olemaan hyvin herkästi liian paksua ja täyteläistä, jos suojakertoimet kipuavat yli 15. Minulla on ollut vähän ongelmana löytää kunnon aurinkovoide meikin alle. Olen löytänyt huippuja suojia, joita voidaan lisätä meikin päälle, mutta se sellainen päivävoiteen tapaan toimiva aurinkosuojavoide meikin alle on puuttunut. Nyt! Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid!

Kyseessä on apteekkimerkki Lieracin aurinkotuotelinjan kasvovoide. Näitä aurinkosuojavoiteita löytyy SPF 30 ja SPF 50. Minä valitsin kokeiluuni tämän kevyemmän, eli suojakertoimen 30. Tiedoksi kuitenkin, että tätä saa korkeammallakin kertoimella.

Lierac Sunissime on keskittynyt suojaamaan ihoa turvallisesti haitallisilta (erimittaisilta) UVA- ja UVB-säteiltä sekä suojaamaan soluja antioksidanteilla infrapunasäteitä vastaan. Tuotteen ideana on antaa hyvä suoja kaikkea auringon haitallista vastaan, mutta hyödyntää siitä saatavia etuja iholle. Lierac kertoo, että aurinko energisoi ihoamme ja aktivoi pintaverenkiertoa. Aurinko energisoi meidän kehoa ja mieltämme sekä toimii valoterapiana. Aurinkoa kannattaa tankata, mutta sopivassa määrin ja tietysti järkevästi suojauduttuna.

Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid on kuin mikä tahansa kasvovoide. Koostumus on keveä, tuubi pitkällä annostelunokalla ja helppo levittyvyys ovat erinomaisia puolia. Voide on myös riittoisa, sillä pieni määrä riittää koko kasvoille. Tiedättehän miltä herkästi kunnon aurinkosuojavoide näyttää levityksen jälkeen? Kasvot ovat joko valkoiset tai aivan rasvaiset. Eikö?

Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid ei jätä valkoista ihoa, eikä iho kiillä rasvaisena. Toki minulla ei enää ole pahemman luokan rasvoittuvuutta iholla, joten iho vastaanottaa täyteläisempiä voiteita. Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid tasoittuu hyvin ja iho on valmis meikkaamiseen. Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid on mahtava aurinkovoide meikin alle! En ole huomannut meikkipohjan rasvoittuvan yhtään enempää tämän aurinkovoiteen kanssa. Jos tulee kiiltoa päivän aikana, syy ei voi olla tämän aurinkosuojavoiteen, sillä kiiltoa ei esiinny yhtään sen nopeammin tai enemmän kuin muillakaan päivävoiteillani.

Entäpä sitten tuoksu? Aurinkosuojavoiteessa tuoksuu ihanasti eksoottisuus. Valmistaja sanoo sitä kookokseksi, mutta kookos ei ole sellainen kuin se yleensä mielletään. Tuoksu on minusta koukuttavan hyvä. Kerronko miksi? Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid tuoksuu lähes samalle kuin Guerlainin Terracotta Le Parfum EdT. Eli hajuvesi, joka on tehty legendaarisen Guerlainin aurinkopuuterien tuoksun mukaan. Aaaaaah, koukuttava tuoksu! Tässä Lieracin aurinkovoiteessa on se sama tuoksu. Eipä siis ihme, että pidän tämän tuoksusta niin erityisen paljon, että oikein omistin yhden pienen kappaleen postauksesta tuoksun ylistykselle.

Jos sinulla on etsinnässä aurinkosuoja meikin alle käytettäväksi, niin tämä! Tietenkin voide suojaa yksinäänkin käytettynä. Ihanan kevyt, mutta silti kosteuttava ja päivävoidemainen koostumus. Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid sisältää kaikenlaista ihonhoidollisesti hyvääkin, sillä voide sisältää hyaluronihappoa. Ilmanko pidän tästä ihan kasvovoiteenkin. On oikeasti mahtavaa kun kerrankin koen kasvojen aurinkosuojavoiteen yhtä hyväksi kuin päivävoiteen. Kasvot eivät rasvoitu, meikin kesto ei heikkene ja meikkivoide ylipäänsä tarttuu iholle.

Lieracin tuotteita löytyy tietyistä apteekeista. Jos oman paikkakuntasi apteekeista ei löydy, niin verkkoapteekkeja on paljon, josta Sunissime Energizing Protective Fluid -aurinkosuojavoiteen voi löytää. Näitä ovat mm. Yliopistonapteekki, Yliopistonverkkoapteekki, Apteekkishop jne. Hinnaltaan Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid SPF 30 ja SPF 50 ovat noin 35-37 € / 40 ml.

Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan, jos ominaisuudet kuulostivat omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin osuvilta.

Mikä on sinun aurinkovoide meikin alle?

Huomenna ajattelin puhua teille pitkästä aikaan elämäntapamuutoksestani. Missä mennään? Mitä olen huomannut itsessäni? Onko onnistumisia vai epäonnistumisia? Huomenna niistä!

Tuote saatu PR-toimistolta.

Suosittelemme