Ihonhoito

Lierac Sunissime – ihan helmi aurinkovoide meikin alle

31.5.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Huomenna alkaa kesä! En tiedä sään puolesta, mutta kesäkuu on virallisesti kesää, eikö vain? Aurinko paistaa toisinaan aika paljonkin ja olen minä ehtinyt saamaan vuoden ensimmäiset aurinkoihottumat. Tähän vuodenaikaan en siltä oikein voi välttyä, jos paljastan dekolteeni ja käsivarteni aurinkoisena päivänä, enkä muista lisätä kahden tunnin välein aurinkosuojaa. Mutta ilman suojaa ne olisivat päässeet vieläkin pahemmiksi. Tänään esittelyssä aurinkosuoja kasvoille, jonka sain testiini tässä keväällä.

Onko teidän muidenkin ongelmana se, että hyvää aurinkosuojaa kasvoille on haastavaa löytää? Minulla ainakin on ollut. Suojakertoimellinen kasvovoidekin tuppaa olemaan hyvin herkästi liian paksua ja täyteläistä, jos suojakertoimet kipuavat yli 15. Minulla on ollut vähän ongelmana löytää kunnon aurinkovoide meikin alle. Olen löytänyt huippuja suojia, joita voidaan lisätä meikin päälle, mutta se sellainen päivävoiteen tapaan toimiva aurinkosuojavoide meikin alle on puuttunut. Nyt! Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid!

Kyseessä on apteekkimerkki Lieracin aurinkotuotelinjan kasvovoide. Näitä aurinkosuojavoiteita löytyy SPF 30 ja SPF 50. Minä valitsin kokeiluuni tämän kevyemmän, eli suojakertoimen 30. Tiedoksi kuitenkin, että tätä saa korkeammallakin kertoimella.

Lierac Sunissime on keskittynyt suojaamaan ihoa turvallisesti haitallisilta (erimittaisilta) UVA- ja UVB-säteiltä sekä suojaamaan soluja antioksidanteilla infrapunasäteitä vastaan. Tuotteen ideana on antaa hyvä suoja kaikkea auringon haitallista vastaan, mutta hyödyntää siitä saatavia etuja iholle. Lierac kertoo, että aurinko energisoi ihoamme ja aktivoi pintaverenkiertoa. Aurinko energisoi meidän kehoa ja mieltämme sekä toimii valoterapiana. Aurinkoa kannattaa tankata, mutta sopivassa määrin ja tietysti järkevästi suojauduttuna.

Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid on kuin mikä tahansa kasvovoide. Koostumus on keveä, tuubi pitkällä annostelunokalla ja helppo levittyvyys ovat erinomaisia puolia. Voide on myös riittoisa, sillä pieni määrä riittää koko kasvoille. Tiedättehän miltä herkästi kunnon aurinkosuojavoide näyttää levityksen jälkeen? Kasvot ovat joko valkoiset tai aivan rasvaiset. Eikö?

Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid ei jätä valkoista ihoa, eikä iho kiillä rasvaisena. Toki minulla ei enää ole pahemman luokan rasvoittuvuutta iholla, joten iho vastaanottaa täyteläisempiä voiteita. Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid tasoittuu hyvin ja iho on valmis meikkaamiseen. Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid on mahtava aurinkovoide meikin alle! En ole huomannut meikkipohjan rasvoittuvan yhtään enempää tämän aurinkovoiteen kanssa. Jos tulee kiiltoa päivän aikana, syy ei voi olla tämän aurinkosuojavoiteen, sillä kiiltoa ei esiinny yhtään sen nopeammin tai enemmän kuin muillakaan päivävoiteillani.

Entäpä sitten tuoksu? Aurinkosuojavoiteessa tuoksuu ihanasti eksoottisuus. Valmistaja sanoo sitä kookokseksi, mutta kookos ei ole sellainen kuin se yleensä mielletään. Tuoksu on minusta koukuttavan hyvä. Kerronko miksi? Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid tuoksuu lähes samalle kuin Guerlainin Terracotta Le Parfum EdT. Eli hajuvesi, joka on tehty legendaarisen Guerlainin aurinkopuuterien tuoksun mukaan. Aaaaaah, koukuttava tuoksu! Tässä Lieracin aurinkovoiteessa on se sama tuoksu. Eipä siis ihme, että pidän tämän tuoksusta niin erityisen paljon, että oikein omistin yhden pienen kappaleen postauksesta tuoksun ylistykselle.

Jos sinulla on etsinnässä aurinkosuoja meikin alle käytettäväksi, niin tämä! Tietenkin voide suojaa yksinäänkin käytettynä. Ihanan kevyt, mutta silti kosteuttava ja päivävoidemainen koostumus. Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid sisältää kaikenlaista ihonhoidollisesti hyvääkin, sillä voide sisältää hyaluronihappoa. Ilmanko pidän tästä ihan kasvovoiteenkin. On oikeasti mahtavaa kun kerrankin koen kasvojen aurinkosuojavoiteen yhtä hyväksi kuin päivävoiteen. Kasvot eivät rasvoitu, meikin kesto ei heikkene ja meikkivoide ylipäänsä tarttuu iholle.

Lieracin tuotteita löytyy tietyistä apteekeista. Jos oman paikkakuntasi apteekeista ei löydy, niin verkkoapteekkeja on paljon, josta Sunissime Energizing Protective Fluid -aurinkosuojavoiteen voi löytää. Näitä ovat mm. Yliopistonapteekki, Yliopistonverkkoapteekki, Apteekkishop jne. Hinnaltaan Lierac Sunissime Energizing Protective Fluid SPF 30 ja SPF 50 ovat noin 35-37 € / 40 ml.

Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan, jos ominaisuudet kuulostivat omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin osuvilta.

Mikä on sinun aurinkovoide meikin alle?

Huomenna ajattelin puhua teille pitkästä aikaan elämäntapamuutoksestani. Missä mennään? Mitä olen huomannut itsessäni? Onko onnistumisia vai epäonnistumisia? Huomenna niistä!

Tuote saatu PR-toimistolta.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (8)

KIITOS!

Oli pieni postaus postauksen sisällä. Kiinnostuin! Kuullostaa hyvältä.

Jessss tämä täytyy käydä ostamassa! Mun tyypillisin kokemus korkean suojakertoimen kasvovoiteista on just tuo hullu rasvaisuus ja paksuksi jäävä kerros, joka lopulta hikoiluun yhdistettynä aiheuttaa punaisen näppyläkerroksen ympäri naamaa. Eli joo, TARVITSEN.

Sama! Siihen kun päälle vetää jotain meikkivoidetta, niin se vaan pyörii siinä rasvan päällä. Tunnissa meikki on suorastaan sulanut ja valunut pois. Yyyyy…

Kuulostaa hyvältä tämäkin. Olen unohtanut sen Pixin meikin päälle lisättävän aurinkosuojasuihkeen mutta se jäi mielenperukoille hankintalistaan. 😉 Mulla on nyt käytössä Vichyn 50 suojakertoimellinen ihon mataksi jättävä voide ja oon tykännyt siitä. Täytyy kyllä sanoa, että en muista olenko meikannut sen päälle (koska yleensä meikkipäivinä olen lähinnä sisätiloissa eikä aurinkosuoja ole välttämätön) mutta uskoisin sen sopivan meikin allekin, koska jättää todella nätin satiini/matan pinnan (vaikka mullakin siellä alla tonneittain kosteutta ja rasvaa tällä hetkellä :P). Sopii siis ilman meikkiäkin ja iho jää todella nätiksi eikä kiillä tai varsinkaan ole valkoisen mähmän peitossa, mitä suojakertoimesta voisi kuvitella.

Nyt jännään pakettia ulkomailta, koska tilasin Narsin Pure Radiance Tinted Moisturizerin ajatellen juuri helppoja aurinkoisia kaupunkipäiviä. Siinä on kosteutus ja 30 suojakerroin mutta myös peittoa mukana, jolloin voisi päästä vähemmällä tuotearsenaalilla. Enää pitäisi saada tuote testiin, että sopiiko koostumus itelle ja onko väri ihan päin mettää. 😀

Kuulostaa hyvältä tuo Vichy. 🙂 Oooh, hei viitsitkö raportoida kokemuksesi NARSista? Olisi kiva kuulla. 🙂

No mutta paketti tuli jo tänään vaikka arvioitu saapuminen oli vasta ensi viikon lopulla! Heti naamaan! 😀 Ihan ensituntuma on kyllä pirun hyvä. Vähän taustatietoa mun ihosta tällä erää. Eli Isotretinoin-kuuri menossa, joka tietysti kuivattaa ihoa ja kovasti. Mutta edelleen se rasvoittumistaipumuskin tulee esille, ainakin tiettyjen tuotteiden kanssa. Toki on hyvä kosteutus(ja vähän rasvakin)arsenaali alla mutta silti vielä kiinnitän meikkipohjan kevyesti puuterilla, koska en vaan kestä liian ”kiiltävää” pintaa. Mulla korostuu jo huokoset ja näytän vaan hikiseltä possupololta.

Tällä pohjustuksella siis asiaan. Mulla oli nyt kasvoilla Lieracin red velvet -seerumi ja sarjan päivävoide. Ihan testimielessä, josko pärjäisin vähän kevyemmillä kosteuttajilla näin ”lämpimämmillä” keleillä. Siihen päälle laitoin ton Narsin ilman mitään blurraavaa pohjustajaa ja ei kyllä mulla huokosiin mennyt eikä pieniin juonteisiin vaan todella helposti ja kauniisti tasoittui iholle. Sormin pääasiassa laitoin mutta BB:llä kyllä viimeistelin. Sävynä mulla on Finland, joka on tällä erää ainakin kai vaalein ja pitäisi olla neutraali, jota mä tarvitsen. Aika hyvin kyllä sulautui mun vaaleaan ihoon. Se on siinä hilkulla onko liian tumma vai ei mutta ei kyllä häiritse yhtään valmiissa meikissä.

Pinta jää kivan samettiseksi ja sileäksi ja ennemmin mataksi kuin kovin glowingiksi (mahtava sana). Mutta ei yhtään tahmeaksi! Moni voisi jättää puuteroimatta mutta kyllä mä kostealla BB:llä pompottelin vielä puuteria pintaan. Eikä yhtään kuivalta näyttänyt senkään jälkeen. Varmasti moni normi-ihoinen tai sekaihoinenkin voisi käyttää pelkältään ilman kosteuttajia alla, varsinkin kesällä, mutta mun tilanne nyt tällä erää vaatii ihan normin arsenaalin alle. Paketissakin kyllä sanotaan, että normin ihonhoitorutiinin jälkeen.

Peittävyydeltään kyllä luokittelisin kevyeksi meikkivoiteeksi. Mulla ei ole mitään isoa peitettävää tällä hetkellä mutta jotenki todella kauniisti tasoitti ihon näyttämättä yhtään pakkelilta. Ja peittää kyllä pieniä virheitä mutta ei tuo esille ihon tekstuuria (mitä mulla monet meikkivoiteet tekee, enkä tykkää). Testasin vielä kerrostettavuutta poskille ja leukaan + nenän päälle, jotka eniten punoituksen merkkejä vilauttelevat. Hyvin onnistui kerrostaminen vaikkakaan ihan hirveitä lisäpeittoja ei mun mielestä tuonut. Mutta ei myöskään pakkeloitunut. Silmänalusiin tarviin aina peiteaineen erikseen, koska unen määrä ja tarve eivät kohtaa + rakenteelliset seikat. Hyvin sulautui Narsiin ja häivyttyi todella nätisti.

Kestävyydestä paha sanoa, kun kotona ollen menee tämä päivä, joten suurta rasitustestiä ei pysty heti tekemään. Ja se puuteri + toinen uusi tuote testissä eli Armani Priman refreshing make-up fix. Ei millään malta testa vaan yhtä uutta tuotetta kerralla. 😀

Heittämällä meni tän hetken meikkipohjien ykköseksi tämä. Oon joutunut koko lääkekuurin ajan sekoittamaan aina kahdesta meikkivoiteesta sopivan. Mattaavat jämähtävät heti ihon pintaan vaikka kuinka olisi kosteuttanut ja alkavat päivän mittaan kiristämään. Liian kosteuttavat/hohtavat tms. meikkivoiteet taas alkavat päivän mittaa aina kiiltämään vaan niin kauheasti ja omaan silmään rumasti (koska ne huokoset, pohjustajista huolimatta!). Oon sitten etsinyt oikeita sekoitussuhteita ja merkkejä ja malleja, millä saisi siedettävän lopputuloksen ja haluaisin päästä aamuisin vähän nopeammin! Nyt kyllä tuntuu, että voittaja on tällä erää löytynyt. 🙂 Ja se suojakerroin on mahtilisä. Eikä hinta päätä huimaa, koska pakkauksessa on 50 ml tuotetta. 😉

Nyt tuli kyllä sellaset analyysit, jotta terve vaan ja hyvää viikonloppua! 😀

KIITOS!

Oli pieni postaus postauksen sisällä. Kiinnostuin! Kuullostaa hyvältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *