Glitz & Glam

Skandinaavinen ja talvinen Polaar Eternal Snow ja Icymagic

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu Polaarin maahantuojalta

Tästä tulikin pitkä ja luminen talvi. Olen jo pitkään fiilistellyt kevättä ja tuonut kuviinkin keväisempää tunnelmaa. Tänään Glitz & Glamissa ollaan talvisissa tunnelmissa, sillä esittelen pari skandinaavisuutta henkivän Polaarin ihonhoitotuotetta.

Esittelin kuukausi sitten Polaarin käsivoiteen. Kyseessähän on ranskalainen ihonhoitobrändi, joka on olemukseltaan hyvin skandinaavinen. Tuotteissa on hyödynnetty pohjolan antimia. Polaar ei ole meille pohjolan ihmisille niin eksoottinen, mutta varmasti esimerkiksi ranskalaisille hyvin eksoottinen ja mielenkiintoinen. Jokuhan ihmetteli Polaarin käsivoidepostauksen kommenteissa, että miksi ei-skandinaavinen brändi on niin voimakkaasti skandi? Hyvä kysymys, jota itsekin kyllä pohdin. Luulen tosiaan syyksi sen, että skandinaavisuudella on tietynlainen maine alueensa ulkopuolella. Me suomalaisethan emme ole oikeasti skandeja, vaikka itsemme skandeiksi miellämme. Itsehän pidän todella paljon skandinaavisesta sisustustyylistä ja se näkyy myös meidänkin kodissa, vaikka en sillä tavalla olekaan enää mikään sisustelija. Ei oikein aika riitä siihen harrastukseen. Nykyään jo siivous sisustaa kotiamme. 😀

POLAAR ETERNAL SNOW SERUM

Suojaava ja ihoa ravitseva hoitoseerumi kasvoille. Tuotteen idea on suojata viimasta ja lämpötilan vaihteluista johtuvaa ihoärsytystä vastaan. Sen luvataan poistavan kylmyydestä aiheutunutta punakkuutta iholla.

Polaar kertoo, että Eternal Snow -seerumi sisältää 50 % Nunatuk-kukkauutetta. Seerumi suojaa ja elvyttää dermiksen (verinahka) kantasoluja häivyttäen juonteita. Seerumi ehkäisee ihon punakkuutta ja ihon pieniä virheitä.

Pipettipulloon pakattua seerumia voidaan käyttää aamuin ja illoin sekä meikin alle. Sitä voidaan käyttää kuuriluontoisesti esimerkiksi öisin.

Polaarin Eternal Snow -seerumin pullo on mielestäni vähän viimeistelemätön. Olen nyt tottunut Lumenen pipettipulloihin, joissa on suuaukolla supistaja. Supistajan vuoksi pipetin varteen ei jää tuotetta, joten laittaessaan takaisin pipetin pulloon, ei seerumit jää suuaukon ulkopuolelle. Tästä siis annan noottia Polaarille. Supistaja olisi hyvä, sillä saa olla todella tarkkana, ettei osu suuaukon reunoille, kun laittaa pipettiä takaisin pulloon.

Tämän seerumin koostumus on emulsiomainen. Valuva, mutta selkeästi paksumpaa. Siitä huolimatta Polaar Eternal Snow -seerumi levittyy ja tasoittuu iholle kivasti. Se ei murustu, eikä tunnu iholla rasvaiselta.

Tuote on todella kiva, kun ensin alle käyttää vesimäisemmän kosteuttajan, kuten esimerkiksi hoitoveden tai vesimäisemmän kosteusseerumin. Päälle tämä suojaava hoitoseerumi ja lopuksi kasvoöljy tai kasvovoide. Tuotteessa on aika voimakas tuoksu, joka on miellyttävä ja ihana, mutta omaan makuuni liian voimakas. Olen pohtinut, että pitävätkö ranskalaiset voimakastuoksuisista tuotteista? Polaar Eternal Snow -seerumissa tuoksuu kukkaset ja makeus, mutta en välttämättä haluaisi kasvotuotteelle niin voimakasta tuoksua kuin tässä on.

POLAAR ICYMAGIC INSTANT EYE CONTOUR MULTI ENERGISER

Silmänympärysihoa kosteuttava ja turvotusta laskeva voide. Silmänympärysvoiteessa käytetty Siperian ginseng -uute, eli venäjänjuuriuute on käytetty Aasian suunnalla kansanlääkkeenä. Tämä ko. juuri on epätieteellisessä lääketieteessä adaptogeeni, jonka kerrotaan olevan vahvistava ja virkistävä.

Polaar Icymagic sisältää kolmen peptidin ja provitamiini B5:n yhdistelmän. Tämä yhdistelmä on hyväksi ripsien kasvulle. Olen itsekin havainnut, että peptidit tosiaan ovat hyväksi silmäripsille. Turhaa odottaa samaa efektiä kuin prostaglandiinia ja sen johdannaisia sisältäviltä ripsiseerumeilta, mutta kuitenkin olen havainnut turvallisempien peptidien tuovat ripsille vahvuutta, hieman tuuheutta sekä pituuttakin.

Silmänympärysvoide on pakattu kuulalliseen, pumppumekanismilliseen hylsyyn. Painamalla alas, mekanismi annostelee metalliselle kuulalle silmänympärysvoidetta.

Kylmä metallinen kuula ja raikastava silmänympärysvoide tuntuu ihanalta iholla. Jos silmissä on turvotusta, niin tällä viileyden tunteella voide saattaa hieman laskea turvotusta. Kuula hieroo samalla ihoa, joka saa silmänympärykselle kertyneen nesteen vähän nopeammin liikkeelle. Todella virkistävä tuote. Koska omaan atooppisuuteen taipuvaisen silmänympärysihon, koen tarpeelliseksi lisätä Polaar Icymagic -silmänympärysvoiteen päälle jotain täyteläisempää, jotta saan lukittua kaiken kosteuden ihoon. Polaar Icymagic on aika keveä. Se kosteuttaa ja raikastaa silmänympärysihoa, mutta ei ole minulle riittävä suojaavuudeltaan. Normaalille silmänympärysiholle riittävä yksinään, mutta kuivemmalle parempi voiteen alla käytettäväksi. Kosteuttavuutta tässä tuotteessa meinaan riittää ja siksi aika hyvä vaihtoehto vaikka silmänympärysseerumiksikin. Koostumus on niin mukavan ohut ja iholle tasoittuva.

Tämä silmänympärysvoide on hajusteeton, joten se sopii hajusteyliherkillekin.

VINKKI! Kokeile Polaar Icymagic Instant Eye Contour Multi Energiser -voidetta meikin päälle. Jos peiteaine kuivahtaa liikaa tai puuteroit silmänympärysihoa liikaa, niin hyvin kevyt annostelu voidetta sormelle ja varovainen taputtelu silmänympärysiholle auttaa.

Ihan kiva ihonhoitobrändi tämä Polaar. Hintataso on sellainen keskiluokkaa. Ei edullisin, mutta ei kalleinkaan. Jälleenmyyjästä riippuen Eternal Snow -seerumi (30 ml) maksaa noin 37-48 euron välillä. Icymagic -silmänympärysvoide (10 ml) on 23-30 euron välillä.

Polaarin ihonhoitotuotteet ovat myynnissä joissakin Sokos-tavarataloissa, Hehku-liikkeissä, joissakin apteekeissa sekä näiden verkkokaupoissa.

Oletteko samaa mieltä, että talvi saisi jo hellittää? Alta kuukauden päästä on vappu!

X