Glitz & Glam

Syväkosteuttava pikanaamio kasvoille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Lieracin maahantuojalta.

Joulukuussa tuli esiteltyä useampi kasvonaamio, mutta nyt helmikuussa voisin esitellä todella kosteuttavan kasvonaamion. Jo viidessä minuutissa saa apua kosteusköyhälle iholle. Vaikka pakkasta ei ole paljon, niin tämä yllättävän pitkään jatkunut pakkaskausi tuntuu minulla nahoissa. Nyt jos milloin kannattaa olla tunnollinen ihonhoidossa ja juoda vettä. Jos kaipaa jotain tehostusta ihonhoitorutiiniinsa, mutta sellaista, jota ei tarvitse joka päivä käyttää muiden tuotteiden lisäksi, niin kasvonaamio on siihen oiva tuote!

Lieracin Hydragenist -tuotelinjan seerumi on tuttu ainakin kaikille tammikuun Bette Boxin tilanneille. Tuo seerumi on niin ihana! Tässä ko. kosteuttavassa tuotelinjassa on myös syväkosteuttava kasvonaamio, jolla buustata ihon kosteuspitoisuutta. Se mikä tässä kosteuttavassa kasvonaamiossa on mahtavaa, se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat kosteutta.

Lierac Hydragenist Moisturizing Rescue Mask -kasvonaamio on syväkosteuttava kasvonaamio, joka palauttaa ihon heleyden, kimmoisuuden ja sitä kautta häivyttää kosteustasapainon heikentymisestä johtuvia juonteita.

Tuotteesta kerrotaan seuraavasti:

”Kudosten happipitoisuutta parantavan Hydra O2 -yhdisteen lisäksi tämä naamio sisältää ihon vanhenemista hidastavaa ja ihon kuivumista ehkäisevää kameliaöljyä. Siinä on myös öljymäistä jasmiinitiivistettä, jonka tanniinit ja flavonoidit parantavat ihon pintaverenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa.”

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin itse uskon tuotteen ”taika-aineiden” olevan pääasiassa kosteutta iholle sitovat glyseriini, betaiini, urea (kosmetiikassa synteettistä) sekä hyaluronihappo. Kasvonaamiossa on paljon kosteuttavia ja kosteutta itseensä sitovia humektantteja. Mutta onhan muillakin ainesosilla omat funktionsa. Silti jotenkin aina välillä minua hymähdyttää kuvaukset sinisistä inkivääreistä ja sun muista hienommalta kuulostavista ainesosista. Kun kuitenkin loppujen lopuksi ne tuotteen ehkä tärkeimmät ja olennaisimmat ainesosat ovat kovin arkisia ja ne esiintyvät tyyliin jokaisessa ihonhoitotuotteessa.

Koostumus on keveän geelivoidemainen. Tuoksussa tuntuu hienostunutta kukkaismaisuutta.

Kosteuttava kasvonaamio levitetään puhtaille, kuiville kasvoille ohuena kerroksena, silmänympärysihoa vältellen. Annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamio pyyhitään pois vanulapulla tai kasvopaperilla. Kasvonaamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa tai useammin, jos tarvetta esiintyy.

Tiesithän, että tällaisia ei-huuhdeltavia kasvonaamioita voidaan lähes aina käyttää yönaamioina? Tällöin ei kannata levittää turhan paksua kerrosta kasvoille, jotta nukkuessasi et sotke tyynyliinaa. Ohuempi kerros ja pitkä vaikutus nukkuessa. Tulee vielä tehokkaampi hoito kasvoille. Aamulla kun pesee unihiekat silmistä, niin huomaa miten heleä iho onkaan.

Itse tykkään käyttää naamiota illalla. Käytän Lierac Hydragenist Moisturizing Rescue Mask -kasvonaamiota yönaamion tapaan. Miksi levittää tuote kasvoille ja pyyhkiä ylimääräiset, kun voi käyttää säästeliäämmin ja antaa tuotteen olla koko yön kasvoilla. Otan siis mieluiten koko hyödyn irti ja pienemmällä tuotteen kulutuksella. Jos käytän naamiota ennen meikkaamista, tykkään tehdä huuhtelun. Geelit saattavat näin talviaikana lähteä rullaantumaan meikkivoidetta levittäessä. Itse käytän meikkisientä, joten se ei saa rullaantumista niin helposti tapahtumaan, mutta se riski on aina olemassa. Parempi katsoa kuin katua. Ei tarvitse aloittaa meikkaamista alusta. Joten kannattaa kokeilla kotipäivänä, että kuinka käy omalle kohdalle.

Lierac on saanut minulta syvää arvostusta. Olen nyt jonkun verran testaillut merkin tuotteita ja aina vain tykästynyt enemmän brändiin. Ihan sama onko tuote kosteuttava, rasvoittuvalle iholle, auringolta suojaava tai ikääntymisen merkkeihin, aina tuntuu toimivan. Tietenkin realistisissa puitteissa, joihin kosmetiikka voi pystyä. Tuotteet tuoksuvat aina niin hyvälle ja raikkaalle, mutta tuoksut eivät ole mitään tyrmääviä. Jos pidät Lieracin Hydragenist -seerumista, niin veikkaan, että pidät tästä kasvonaamiostakin.

Lierac Hydragenist Moisturizing Rescue Mask -kasvonaamio ei ole kovin kallis. Mitä tuossa verkkoapteekkeja katsastin, niin hinta on siinä 27,00 € / 75 ml. Tarjouksiakin löytyy, kuten Yliopiston Apteekista, jossa naamio on 23,80 €. Lieracia myydään suurimmaksi osaksi vain apteekeissa, joten niistä kannattaa ensimmäisenä aloittaa etsinnät, jos kiinnostuit merkistä, mutta et tiedä missä sitä myydään. Täältä löydät listan apteekeista, joissa myydään Lieracin tuotteita.

Mitä muuten olette tykänneet Bette Boxissa olleesta Lieracin seerumista?

X