Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 1: Swiss Clinic -kuivanaamio

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

No niin! Nyt se alkaa! Glitz & Glamin joulukalenteri avautuu joka päivä, aina joulupäivään asti. Joka päivä on postaus, jossa mukana arvonta teille lukijoille. Osallistumisajat vaihtuvat viikoittain, joten osa teistä ehtii saada palkintonsa ennen joulua. Loput sitten joulun jälkeen.

Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on tehty yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Glitz & Glamin joulukalenterin luukut avautuvat elevenin kosmetiikkajoulukalenterin luukkujen mukaisesti. Arvontapalkinnot tarjoaa eleven.fi.

Nämä elevenin joulukalenterit loppuunmyytiin tunneissa. Täällä Glitz & Glamissa pääset tutustumaan sisältöön syvällisemmin, kuin spoilaavissa Instagram-kuvissa. Jos jäit vaille elevenin kalenteria, niin eipä hätää. Pääset osallistumaan arvontoihin, jotka mukailevat elevenin joulukalenterin sisältöä. Koska elevenin kalenterissa on 25 luukkua, on Glitz & Glamissakin 25 luukkua ja arvontaa.

1. luukku

Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask* löytyi elevenin kalenterin 1. luukusta. Tämä vaikutti jännältä tuotteelta jo etukäteen. Kyseessä kun ei ole ihan tavallinen kangasnaamio.

Swiss Clinic on brändinä minulle tuttu, mutta itse tuotteita en ole koskaan kokeillut. Jos minun tulisi sanoa nopeasti joku tuote Swiss Cliniciltä, niin kyllähän mikroneulain ensimmäisenä mieleeni tulisi. Swiss Clinicillä on muutakin. Brändi näyttää hyvin kliiniseltä ja ammattilaismaiselta. Tuotteet ovat hieman tavallisesta poikkeavia ja pakkaukset hoitolamaisia.

Se mikä tästä Swiss Clinicin kangasnaamiosta tekee erilaisen, on sen kuivuus. Kuivanaamio, joka ei ole kertakäyttöinen!

Koska naamio on kuiva, on siinä lenkit, joilla sen saa viritettyä kasvoille pysymään. Lenkit vain korvien ympäri, niin naamio kestää kasvoilla vaikka siivotessa. Minulle itselleni tällaisten kasvonaamioiden käyttö on sellainen rentoutus- ja luksushetki. Haluan heittäytyä selälleni ja rentoutua. Voisin toki tehdä blogihommia koneella tai koulutehtäviäni, mutta ei se olisi sama asia. Jotenkin rituaaliini kuuluu se hetken rentoutus ja ajatusten nollaus.

Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask on siisti käyttää. Sen tehoaineet ovat uutettu kankaaseen. Tavallisesti tehoaineet ovat seerumissa, joka sitten imeytetään kangasnaamioon. Kasvot ovat kosteat, suorastaan märät naamion käytön jälkeen. Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask tuntuu iholla kuivalta, mutta tehoaineet silti vaikuttavat ja imeytyvät ihon eri kerroksiin. Tätä vedetöntä teknologiaa kutsutaan nimellä WST (Wearable Skincare Technology). Tällaista elevenin sivuilla tuotteesta kerrotaan.

Swiss Clinicin kuivanaamion vaaleanpunainen puoli asetetaan kasvoille. Kangasnaamio on hyvin kasvoilla istuva. Lenkit saavat naamion pysymään hyvin paikoillaan. Ohjeiden mukaan naamiota hierotaan kevyesti kasvoille asettamisen jälkeen ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Naamio otetaan pois ja taitellaan takaisin suljettavaan pakkaukseensa. Kasvoja tai naamiota ei huuhdella! Dry Mask -kuivanaamiota voidaan käyttää kolme kertaa.

Otin naamion pakkauksestaan ja asetin sen kasvoilleni, hieroin sitä hieman ja makoilin sohvalla kuvien ottamisen jälkeen. Naamio on ihan miellyttävä kasvoilla, mutta kyllä siinä mietin, että ”miten tää nyt voi muka tehdä yhtään mitään”? ”Mullahan on vain pala kangasta naamallani.”

Kun noin 15 minuuttia oli mennyt, otin naamion kasvoiltani. Mitä siinä vaiheessa tehdään? No tunnustellaan sormin kasvoja, tietenkin! Vaikka koko vaikutusajan luulin, että tässä nyt myydään kuluttajalle vain mielikuvia, niin tämähän oikeasti vapauttaa iholle kosteuttavia ainesosia! Aivan kun olisin käyttänyt seerumia ja sen päälle mukavan täyteläistä kasvovoidetta tai ohutta öljyseerumia. Ihanan pehmeä ja kimmoisalta tuntuva iho. En kyllä olisi uskonut siinä vaiheessa, kun kangasnaamion virittelin kasvoilleni.

Swiss Clinic Face Dry Mask

Ensimmäisen luukun arvonnassa on tällainen Swiss Clinic Face Perfecting Dyr Mask* -kasvonaamio, arvo 29,00 €. Haluaisitko kokeilla tätä hieman erilaista kangasnaamiota? Jos vastaat kyllä, niin alla osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun outo kauneustuote. Oliko se ihan hölmö ja epäkäytännöllinen vai oikeasti toimiva, vaikka herätti epäilystä?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 5.12. klo 23.59.

Oikein mahtavaa joulukuun alkua! Toivottavasti olette yhtä innoissanne joulun tulosta kuin minä olen!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

X