Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 1: Swiss Clinic -kuivanaamio

1.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

No niin! Nyt se alkaa! Glitz & Glamin joulukalenteri avautuu joka päivä, aina joulupäivään asti. Joka päivä on postaus, jossa mukana arvonta teille lukijoille. Osallistumisajat vaihtuvat viikoittain, joten osa teistä ehtii saada palkintonsa ennen joulua. Loput sitten joulun jälkeen.

Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on tehty yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Glitz & Glamin joulukalenterin luukut avautuvat elevenin kosmetiikkajoulukalenterin luukkujen mukaisesti. Arvontapalkinnot tarjoaa eleven.fi.

Nämä elevenin joulukalenterit loppuunmyytiin tunneissa. Täällä Glitz & Glamissa pääset tutustumaan sisältöön syvällisemmin, kuin spoilaavissa Instagram-kuvissa. Jos jäit vaille elevenin kalenteria, niin eipä hätää. Pääset osallistumaan arvontoihin, jotka mukailevat elevenin joulukalenterin sisältöä. Koska elevenin kalenterissa on 25 luukkua, on Glitz & Glamissakin 25 luukkua ja arvontaa.

1. luukku

Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask* löytyi elevenin kalenterin 1. luukusta. Tämä vaikutti jännältä tuotteelta jo etukäteen. Kyseessä kun ei ole ihan tavallinen kangasnaamio.

Swiss Clinic on brändinä minulle tuttu, mutta itse tuotteita en ole koskaan kokeillut. Jos minun tulisi sanoa nopeasti joku tuote Swiss Cliniciltä, niin kyllähän mikroneulain ensimmäisenä mieleeni tulisi. Swiss Clinicillä on muutakin. Brändi näyttää hyvin kliiniseltä ja ammattilaismaiselta. Tuotteet ovat hieman tavallisesta poikkeavia ja pakkaukset hoitolamaisia.

Se mikä tästä Swiss Clinicin kangasnaamiosta tekee erilaisen, on sen kuivuus. Kuivanaamio, joka ei ole kertakäyttöinen!

Koska naamio on kuiva, on siinä lenkit, joilla sen saa viritettyä kasvoille pysymään. Lenkit vain korvien ympäri, niin naamio kestää kasvoilla vaikka siivotessa. Minulle itselleni tällaisten kasvonaamioiden käyttö on sellainen rentoutus- ja luksushetki. Haluan heittäytyä selälleni ja rentoutua. Voisin toki tehdä blogihommia koneella tai koulutehtäviäni, mutta ei se olisi sama asia. Jotenkin rituaaliini kuuluu se hetken rentoutus ja ajatusten nollaus.

Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask on siisti käyttää. Sen tehoaineet ovat uutettu kankaaseen. Tavallisesti tehoaineet ovat seerumissa, joka sitten imeytetään kangasnaamioon. Kasvot ovat kosteat, suorastaan märät naamion käytön jälkeen. Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask tuntuu iholla kuivalta, mutta tehoaineet silti vaikuttavat ja imeytyvät ihon eri kerroksiin. Tätä vedetöntä teknologiaa kutsutaan nimellä WST (Wearable Skincare Technology). Tällaista elevenin sivuilla tuotteesta kerrotaan.

Swiss Clinicin kuivanaamion vaaleanpunainen puoli asetetaan kasvoille. Kangasnaamio on hyvin kasvoilla istuva. Lenkit saavat naamion pysymään hyvin paikoillaan. Ohjeiden mukaan naamiota hierotaan kevyesti kasvoille asettamisen jälkeen ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Naamio otetaan pois ja taitellaan takaisin suljettavaan pakkaukseensa. Kasvoja tai naamiota ei huuhdella! Dry Mask -kuivanaamiota voidaan käyttää kolme kertaa.

Otin naamion pakkauksestaan ja asetin sen kasvoilleni, hieroin sitä hieman ja makoilin sohvalla kuvien ottamisen jälkeen. Naamio on ihan miellyttävä kasvoilla, mutta kyllä siinä mietin, että ”miten tää nyt voi muka tehdä yhtään mitään”? ”Mullahan on vain pala kangasta naamallani.”

Kun noin 15 minuuttia oli mennyt, otin naamion kasvoiltani. Mitä siinä vaiheessa tehdään? No tunnustellaan sormin kasvoja, tietenkin! Vaikka koko vaikutusajan luulin, että tässä nyt myydään kuluttajalle vain mielikuvia, niin tämähän oikeasti vapauttaa iholle kosteuttavia ainesosia! Aivan kun olisin käyttänyt seerumia ja sen päälle mukavan täyteläistä kasvovoidetta tai ohutta öljyseerumia. Ihanan pehmeä ja kimmoisalta tuntuva iho. En kyllä olisi uskonut siinä vaiheessa, kun kangasnaamion virittelin kasvoilleni.

Swiss Clinic Face Dry Mask

Ensimmäisen luukun arvonnassa on tällainen Swiss Clinic Face Perfecting Dyr Mask* -kasvonaamio, arvo 29,00 €. Haluaisitko kokeilla tätä hieman erilaista kangasnaamiota? Jos vastaat kyllä, niin alla osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun outo kauneustuote. Oliko se ihan hölmö ja epäkäytännöllinen vai oikeasti toimiva, vaikka herätti epäilystä?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 5.12. klo 23.59.

Oikein mahtavaa joulukuun alkua! Toivottavasti olette yhtä innoissanne joulun tulosta kuin minä olen!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Tuoreet kurkkuviipaleet silmille.

Kommentit

Ei mulla taida olla mitään outoja tuotteita tai sit mä vaan en pidä niitä outoina! ?
Tätä olis ihana kokeilla. Tavallisista kangasnaamioista kun jää usein klähmäinen tunne..

Aspiriinikuorinta tuli ensimmäisenä mieleen! Mies sitä ainakin joskus ihmetellyt..

Minun outo tuotteeni on Remescar-silmänympärysvoide, jota käytetään normaalin voiteen päällä. Se on savipohjainen ja ilmaisee silmänympärysalueen turvotuksen silmin nähden pois. En olisi ikinä uskonut, mutta on vaan ihmeellinen tuote!

No olin skeptinen meikin puhdistus rätin suhteen. Mutta sehän toimii ?
Aevonnassa mukana

Kookosöljy ? Sain vinkin käyttää sitä kuiviin ihokohtiin, epäilin. Mutta nyt käytän aina kun jossain päin kehoa kuiva läntti, kynsinauhoihin ihan paras!

Nämä kangasnaamiot jaksavat pelästyttää miestäni joka ainoa kerta, kun sellaisen kanssa kotona liikun. Joku kerta vielä pelästytän hänet kunnolla niillä eläinaiheisilla naamioilla…

Silmänympäryskiristysgeeli joka kyllä kiristi mutta lopputulos oli todella outo.

No Mizon starfish all in one cream,jota käytin eilen ekaa kertaa.Se siis sisältää 33 % hydrolyzed starfish extract. Menin sitten lukemaan meritähdistä ja useimmat niistä voivat kasvattaa uuden sakaran(jalan),jos se irtoaa.YM. kiinnostavaa.Ajattelin,että no mutta mistä sitä tietää mitä kasvoihin kasvaa,jos vaikka iho uudistuis kuitenkin vaan tai jotain;) Joka tapauksessa ihan hyvä voide, en saanut huonoa reaktiota.Ja tulipa luettua starfisheistä paljon uutta. Tuntuu vaan tosi oudolta,että niitä on mun purkkiin tarvinnut laittaa! Ja sitä mietin,että mitä osaa meritähdestä sinne on laitettu ja onko se meritähti vielä hengissä.Jotkut voi elää 34 vuotiaiksi(tai siis dokumentoitu pisin elinikä).

Kun kokeilin ensimmäistä kertaa meikinkiinnityssuihketta, en uskonut siihen lainkaan. Mutta kappas vain, meikki oli illallakin todella hyvän näköinen pitkän ja rankan päivän jälkeen. Eli tuote todellakin toimi epäilyksistäni huolimatta.

Tämä kuivanaamio on kyllä yksi oudoimmista mistä olen kuullut. En vieläkään voi uskoa, että se voisi mitenkään vaikuttaa ihon kuntoon 😀

Mitään kovin outoa kauneustuotetta en omista, oudoin/turhin on ehkä ollut lämpiävä ripsentaivutin, jonka tilasin joskus Ebaystä muutamalla eurolla. Olin kyllästynyt normaaliin ripsentaivuttimeen kun se repi ripsiä irti, joten ajattelin tämän toimivan paremmin. Ei toiminut tai sitten en osannut käyttää oikein. Sain taivutettua ripsiä vain vähän ja siihenkin meni jo paljon enemmän aikaa kuin normitaivuttimella.

Oma outo kauneustuotteeni on itsekeitelty suolavesi. Käytän sitä kasvovetenä runsaasti rasvoittuvalle iholle. Tuntuu että se vähentää ihon kiiltelyä huomattavasti, ja voiteetkin levittyvät sen päälle jotenkin liukuvammin.

Mustapääimuri..Eihän se nyt vaan ole ihan niin toimiva, mitä toivoin 😀

Kyllähän kostea kangasnaamio oli aluksi tosi outo. Ja hankala viritellä kasvoille, nyt jo onnistuu.
Mukana arvonnassa

Empä ole vielä kokeillut mitään outoa tuotetta.. 🙂

Vielä ei ole tullut vastaan tosi hölmöä tuotetta. Eilen rupesin suihkussa miettimään että sisältääkö kuoriva suihkugeeli muovipalloja. Täytyi laittaa lasit päähän tarksitaa tuote ja tuote lähti vaihtooon. Ei muovia viemäriin ja vesistöön, sokeri- ja suolapohjaiset kuorinnat tulevat nyt käyttöön.

En oudosta tiedä, mutta oudoin itselleni on se, että pesen mutanaamiolla hiukset kerran viikossa ja suun purskuttelen kookosöljyllä 🙂

Etanavoide, jota en vieläkään uskaltanut naamaani laittaa…

Turvenaamio herätti epäluuloja =) Kertakäytön perusteella on vaikea sanoa, oliko sillä mitään vaikutusta. Jäi kertakäytölle, tuntuma iholla oli kuitenkin sen verran epämiellyttävä..

Aina mainostettua kurkkusiivujen laittamista silmien ympärille oli minusta vaivalloista ja outoakin, mutta kokeilin silti. En kyllä huomannut mitään vaikutusta. Mukana minulle vieraan tuotteen arvonnassa.

Oudoin kauneustuotteeni oli varmaan vuosia sitten Espanjassa. Olin Kikon myymälässä ja siellä oli tosi komea mies . Tarkoituksena oli ostaa muutama kynsilakka ja huulipuna. Myyjä oli vaan niin suloinen, että ostin kaikkea mitä ehdotti. Yksi niistä oli värillinen, mutta neutraali seerumi, jota voi käyttää meikkipohjan alla tai päällä tai jopa yksinään. Ostin tuotteen, mutta väri ei ollut neutraali, vaan näytin oranssilta ”wannabebeyonc seerumin laiton
Jälkeen. Kikoon paloi 160 euroa

Epäilen aina kaikkia kasvonaamioita muuta outoa ei nyt tule mieleen. Olisi kiva päästä testaamaan tuotetta:)

Hmmm, vaikea keksiä ihan oudoista oudointa tuotetta, mutta ehkä tuo etanahoitoneste on aiheuttanut K-Beautysta tietämättömille kauhunsekaisia tunteita. 😀 Outo tuote, toimii upeasti.

Kuiva kangasnaamio on todella mielenkiintoinen tuote, ihan jo sen outouden vuoksi olisi kiehtovaa kokeilla!

Ripsentaivutin on ainakin itselleni ihan turha. Monta vuotta sitä käytin koska ”kuului” mutta sitten totesin, että hyvä ripsari ajaa saman asian. Toki kaikilla ei ole yhtä taipusat ripset kuon itselläni

Kaikkien kavereiden mielestä tää on outo, vaikka ei mun mielestä. 😀 Eli kasvoille tarkoitettu sheiveri/veitsi! Sheivaan koko kasvot kerran viikossa ja iho on niin silee meikkivoiteen alla.

Face Halo-kasvojenputsauslappu! Youtube-videoiden jälkeen haluan ehdottomasti kokeilla, vaikka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta kokeilla pitää 😉

Minulla ei taida olla mitään outoja kauneustuotteita, mutta minulla on jännä tapa aiheeseen liittyen! Tykkään nimittäin ”viimeistellä” suihkuhetkeni jääkylmällä suihkulla. Moni on ihmetellyt miten kykenen siihen, mutta jotenkin olo on paljon pirteämpi kylmän suihkun jälkeen ja olen myös todennut, että se on yleisesti auttanut hiusteni sekä ihoni hyvinvoinnissa!

Oudoin kauneustuote on ehkä ollut aikoinaan betteboxista tullut turvenaamio.. sen lisäksi että se haisi ihan järkyttävän pahalle, oli se myös todella vaikea kuivuttuaan pestä pois. 😀

Oudoin on varmasti banaanin muotoinen yönaamio Koreasta. On kyllä toimiva ja tuoksuu ihanalle. 😀

En tiedä lasketaanko tää oudoksi, mutta ostin joskus Tokmannilta tms. halpaa hiusten hoitoainetta. No eihän se toiminut mun hiuksiin yhtään ja pullo oli valtava. Lisäksi ostin niitä ainakin 5 purkkia, kun halvalla sai. 😀 No siis käytin nää hoitoaineet hyödyksi sit jalkojen sheivauksessa. Oli muuten silkkiset sääret hoitoainesheivauksen jälkeen! 😀 Mukana arvonnassa!

Minä käytän paljon kosteita kangasnaamioita ja silmien alle tarkoitettuja kosteuttavia lappuja. Tykkään joka viikko hemmotella itseäni 🙂

Hmm vaikea kysymys, sillä en oikeastaan käytä mitään outoa 😀 Olen todella perinteinen kauneudenhoidon suhteen, joten esimerkiksi tällaisisa kangasnaamioita ei ole vielä koskaan näkynyt naamallani!

Eipä ole mitään outoa tullut käytettyä omasta mielestä

Olen juuri ottanut käyttöön jokinaika sitten suolasaippuan. Aluksi tuntui todella hassulle hieroa saippuaa ja kasvoja kun ei tavallaan näe tuotetta käsissä, olen tämän kokenut kyllä pelastukseksi iholleni johon helposti tulee epäpuhtauksia.

Rasvan laittaminen päänahkaan ennen suihkua auttoi kutisevaan hiuspohjaan 🙂

Juuri tämä kuivanaamio ?tykkään paljon kokeilla erilaisia kasvonaamioita mutta kuulostaa hassulta että kuivanaamio toimisi..olisi mukava saada kokeiluun ja todeta että tämähän toimii ☺

Vauvojen sinkkivoide kasvoille silloin tällöin! Toimii! Oma iho helenee ja nuorenee .

Saiturinpörssistä saatava mustapäänaamio aiheutti epäilystä toimiiko, mutta toimii erittäin hyvin!

Ei mulla kyllä omasta mielestä oo mitään outoja kauneusjuttuja! 😀

Oudoin on ollut etana sheet mask. Epäilytti aluksi ja ehkä ällöttikin mutta toimi. Ostin Thaimaan matkalta ja en ymmärtänyt sanaakaan paketista sitä ostaessani.

Oudoin on ehkä se musta kasvonaamio. En ole vielä uskaltanut kokeilla. 🙂

Tää ois huippu, miä oon niin huono käyttämään mitään naamioita 😛
Mun oudoin kauneusteko on edelleen ne karvaiset kynnet 😀 Siis vikahan ei ollut tuotteessa vaan käyttäjässä joka lakkasi kynnet ja kävi sen jälkeen pötkölleen sohvalle karvaviltin alle ja nukahti. Herätessä sormissa oli iloisen karvaiset kynnet koska lakka ei ollut ehtinyt kuivua ja tottakai olin pyörinyt peiton alla kynsineni..

joskus tilasin ebayn kautta valmiit luomiväri”leimasimet” tai tarrat. Ne siis vaan asetettiin silmille ja painettiin ja näin silmämeikki oli rajauksia ja ripsaria vaille valmis. Ei kyllä oikeessa elämässä mennyt ihan noin, ne oli ihan kamalat mutta tilasin testiin kun halvalla sain ?

Ei taida mitään kovin ihmeellistä tulla mieleen… Aikoinaan hämmästytti sellainen nelisärmäinen kynsiviila, jossa oli pehmeämpiä ja karheampia puolia ja pehmeillä sai lopulta ”hiottua” todella kiiltävät kynnet vaikka ei ollut lakkaa. Nyt sellaiset taitavat olla aika peruskauraa, vaikkakaan ei ehkä kovin yleisiä.

Kasvojen kuorintageeli, jossa ei ole lainkaan rakeita tuntui ensin epäilyttävältä, että voiko todella kuoria, mutta yllätti kyllä täysin kun sen ihan tunsi ja näki miten kasvoilta irtoaa kuollutta ihosolukkoa. Nykyään en enää juuri muunlaista kuorintaa käytäkään, sillä rakeiset kuorinnat tuntuvat liian rajuilta. Tällaista naamiota olisi ihan huippua päästä kokeilemaan!

Ebaysta on tullut tilattua vàlillà outoja juttuja. Yksi oli kestokynsilakan poistamiseen tarkoitettu muovinen ”sukka” johon laitettiin asetonia ja sormi sisààn, liottamisen jàlkeen lakan piti irrota hetkessà. Joo ei toiminut ei ja asetonia meni kamalasti hukkaan, foliopumpulitekniikka on edelleen paras.
Kuivanaamiota olisi tosi kiva kokeilla.

Oon aika tylsä kosmetiikan käyttäjä, joten en ole tainnut käyttää mitään erikoista tuotetta. Erikoisin on varmaan sitten konjac sponge 😀

Eipä tämä nyt varsinaisesti outo ole, mutta meillä muutti kookosöljy keittiöstä kylppäriin, kun hoksasin, miten monikäyttöinen se on kauneudenhoidossakin. ? Käytän sitä päästä varpaisiin aina tarpeen mukaan.

Kultainen naamio, joka puhdisti myös kaikki kohdalle osuvat ihokarvat. Osa kulmakarvoista lähti mukana,kun naamiota oli lipsahtanut kulmien päälle.

Hmm mites nyt ei tule yhtään outoa tapaa mieleen 😀 Miehen partavaahdolla ajan usein sääret – tulee todella pehmeät sääret ja vuosia olen käyttänyt ainoastaan gileten miesten partahöyliä. Yksi terä kestää pitkään 🙂

Etananaamio, siis kyllä ! Matkustellessa mukaan tarttuu takaisin suomeen ties mitä ihmeellisiä tuotteita ja etananaamio oli yksiä niistä. Vähän epäilevästi ostin tuotteen ja ihan toimiva oli ja eikä lähtenyt naama irti 😉
Swiss Clinicin kangasnaamiotakin olisi mielenkiintoista päästä testaamaan joskus.

Epäilevänä aloin purskuttelemaan kookosöljyllä. Muutaman päivän kuluttua hammaskivi mureni pois 🙂

Paristolla toimiva lämpiävä ripsentaivutin. Aivan turha kapistus.

No kaikenlaiset itse tehdyt jutut kuten itse tehty hunaja-sokeri kuorinta.oli ainakin miehen mielestä aika outo.

Oudoin väline on mustapäärauta. Hirveä ähellys mutta mitään ei irronnut 🙁

Jaa-a, mikähän ois… Ehkä kiinteä shampoopala? Tuntui aluksi hassulta, mutta niin vain tykästyin sen verran, että ostin vielä uuden tilalle, kun eka loppui.

Teen paljon itse jääkaapin antimista kasvo- ja hiusnaamioita. Se on ainakin mieheni mielestä outoa, mutta omasta mielestäni toimivaa. 🙂

Tangle teezer vaikutti aluksi ihan hölmölle, mutta on kyllä ollut pitkän takkutukan omistavan pelastus 🙂

Minun outo kauneustuote oli sellainen ”villasormi” joka näytti ihan palalta lampaanvillaa. Tuon kangaspalan kun kostutti vedellä, niin sillä oli tarkoitus lähteä kaikki tökötti naamasta. EI ehkä maailman hellävaraisin tai ideaalein silmämeikinpuhdistaja, joten ei jäänyt itselle käyttöön. 😀

Hunajasokerikuorinta huulille.Huulista tuli ihanan pehmeät.

Ei ole mitään kovin outoja tuotteita minulla, mut ehkä tuo musta hammastahna on vähä outoa.

Mies välillä epäilee itse tekemiäni kuorintavoiteita, joihin tulee tavallisia ainesosia, kuten sokeria. Toinen juttu oli juurikin semmoinen kostea kangasnaamio, joka oli kasvoilleni aivan liian iso 😀 Ei ihme, että reilu 1v tyttäreni pelästyi minut nähdessäni.

Terveiset uudelta lukijalta 🙂 Mulle oudoin kauneustuote oli mustapäärauta; hirveä ähellys, mutta mitään ei tapahtunut! 😀

Olisi kiva kokeilla tälläistä?

Minä en omista mitään outoja juttuja.

Rullattava vieterimäinen ihokarvojen poistolaite. Näitä on näkynyt blogeissa ja mielenkiinto heräsi kun näitä ebaysta sai eurolla. Sen yhden kerran kun erehdyin kokeilemaan, niin vedet silmissähän sitä istuttiin. 😀

En hirveästi käytä mitään outoa, mutta ehkä etananlima-kasvonaamio kuuluu sitten niihin 😀 Toimi kyllä yllättävän hyvin, ihosta tuli tosi pehmeä ja ravittu!

Näyttää tosi hauskalta tuo naamio! Itselläni ei (ikävä kyllä) ole outoja kauneustuotteita:)

Kahvinpuruja käytän vartalon kuorintaan – toimii
🙂

Musta hammastahna herätti epäilyksiä aluksi 😀 mutta kyllä se valkaisi ihan hyvin

Ei tule kyllä mitään outoa mieleen. Sanotaan nyt vaikka, että mieheni mielestä näytän aika oudolta, kun kuljen kotona savinaamio kasvoillani. Tuota kuivanaamiota olisi mielenkiintoista kokeilla, koska väkisinkin epäilyttää voiko siitä kovin tehokkaasti siirtyä mitään ihoon 🙂

kangasnaamiot on epäilyttäneet, mutta osa ollut ihan hyviä

Muiden mielestä oudoin on varmaan Foreon ihonpuhdistuslaite. Se herättää aina hämmennystä, kun toiset sen bongaavat. Omasta mielestä jännimpiä ovat ehkä olleet vaahdoksi muuttuva korealainen puhdistusnaamio tai lämpöä tuottava kasvonaamio.

Ei mulla taida mitään hirmuisen outoja tuotteita olla käytössä. Joidenkin erittäin halpojen tuotteiden tehoa on joskus epäillyt, mutta ne ovatkin olleet positiivisia yllätyksiä hinta-laatusuhteeltaan. Beautyblenderiäkin aluksi epäilin, mutta nyt se on jokapäiväisessä käytössä.

Mitään outoa ei tule mieleen, aika hyvin on toimineet kaikki kokeilut.. Mutta onhan sitä kieltämättä aika hurjan näköinen kasvot valkoisen mönjän peitossa

No varmaan livboxin mukana tullut nivean after shave pohjustustuotteena 😀
Olin kyllä kuullut tästä, mutta en ollut ajatellut moista itselle kuitenkaan ostaa kokeiluun, kunnes se tuli boxista. 😀

Etana, istukka yms. jännät ainesosat on minulle ihan normaalirutiinia, kun käytän korealaisia tuotteita. Yksi outo mikä tulee nyt mieleen, on läpinäkyvät pyöreät finnitarralaput, joita voi laittaa yksittäisen finnin päälle yöksi ja ne imevät talia ja epäpuhtauksia itseensä. Seuraavaksi meinaan kokeilla pienillä neuloilla varustettuja finnilappuja!

Minulle ei ole sattunut mitään hassua kommellusta ihonhoitotuotteissa mutta minulla on couperosaiho ja olen huomannut että monikaan tuote ei tehoa punoitukseen vaikka ovat vartavasten tehty siihen. Haluaisin kokeilla tätä tuotetta miten tämä vaikuttaa ihoon ja couperosaan. Kiitos !

Suola-öljy-päänahkakuorinta. En uskonut sen toimivan, kunnes kokeilin. Eikä muuten usko kukaan muukaan, kun kysyvät, mikä tämä kastikepullo kylppärissä on. No tietty päänahankuorinta-aine.

Mielestäni minulla ei ole mitään outoja kauneuskikkoja. Mustapäälaput ovat saaneet suurinta epäilyä isäni osalta, mutta itse en lue niitä ollenkaan oudoiksi.

Outoja kauneustuotteita on itsetekemäni naamiot ja kuorinnat, joihin päätyy jos jonkinmoista elintarviketta. 🙂

Irtoripsien asentamiseen tarkoitetut pihdit/pinsetit vai miksi niitä sanoisi. En osannut käyttää ?

Äkkiä ei tule mieleen mitään muuta hölmöä kuin Kiinasta tilatut varpaankynsitipit. ?

Kangasnaamiot oli aluks tosi hauskoja, toinen puolisko meinas tukehtua nauruun kun näki mun naamalla sellaisen ekan kerran. Meno omakin kasvonaamio hetki ihan pilalle, kun ei naurulta naamio kasvoilla pysynyt 😀

Minulle kotiutui juuri reissusta istukka-seerumi 😀 Siitä en vielä osaa sanoa oliko toimiva vai ei, mutta jännityksellä odotan. Minulla on myös etanaseerumia ollut käytössä.

Tein joskus itse kuorintavoiteen keittiön kaapeista löytyvistä aineksista. 🙂

Meikinkiinnityssuihke; eka ajattelin että mihin tätä tarvitaan mutta sitten täysin hurahdin 🙂

Olen kokeillut kaikkea hauskan outoa. Korealaisidta tuotteista etanaseerumi kuulosti aluksi epäilyttävältä, mutta sehän toimii!

Tyttäreni halusi avata luukun (Elevenine) kalenteristani aamulla. Luulin siinä aikaisen aamun ensi silmäyksellä naamion olevan kangasnaamio, joita on nyt paljon saatavilla. Luettuani juttusi, olin enemmänkin kuin innoissani.

Minulla on kaappi täynnä kaikenlaista outoa meikkituotetta. Avaamattomia onneksi. Olen jo pian eläkeiässä, joten tulee kiire käyttää ne kaikki, mutta aijon ainakin aukaista ne ja kokeilla edes kerran. Tuollainen naamio puuttuu, ja olisi kiva yllätys.

Olen pitäytynyt ns. normaaleissa tuotteissa, mitään outoa ei rutiineihini kuulu 🙂

Oudoin on ollut etanakangasnaamio, jonka fiilis kyllä tuntui yllättävän hyvältä iholla käytön jälkeen 🙂

Etanaa sisältävä tuote ällötti ensin mutta toimii!????

Lämpiävät ripsentaivuttajat. Eivät toimineet 😀

viilentäviä kuulia sisältävä kasvonaamio… näytin vain dorkalta ja kasvot jäätyivät, ei muuta mainittavaa vaikutusta 😀

Itsellä juuri ei ole ollut noita kosmetiikkatuotteita. Mutta joskus tilasin Avonilta meikkivoidepuuterin. Ja mulla se toimi. On tosi hyvä 🙂

Ihon sävyyn mukautuvat meikkivoiteet ei koskaan toimi omilla kasvoilla, lopputulos on aina oranssi 😀

Kiinakaupasta tilattu paristokäyttöinen ”kasvojenhoitolaite”, jossa on erilaisia päitä mm. Imu mustapäiden poistoon ja pyörivä harja puhdistukseen… No on kyllä turhin laite ikinä, kertakaikkiaan aivan paska. Yksikään pää ei edes pysy laitteessa kiinni, harja jumahtaa heti, kun sitä yrittää iholle tuoda ja mustapäiden ”imusta” minun tuskin edes tarvitsee sanoa mitään…

Kyllä kiitos oudolle kuivanaamiolle# 😀

Outo kauneustuotteeni on varmaan etana essence, joka aluksi kuulosti suht oudolta, mutta toimii tosi hyvin ihollani 🙂

Kaikki hiustenmuotoilulaitteet, mitä ostan on turhia. Joko en osaa, jaksa tai viitsi. Siltikin sorrun säännöllisesti johonkin uutuusrulliin, tai – kihartimeen tms. ? nimim. Pese ja Pöyhi

Ehkä vähän tylsä vastaus, mutta minusta oudoin on ollut Nivean (?) se mustapäidenpoistonaamioasia, jonka voi laittaa nenän päälle ja siihen tarttuu mustapäät. Minulla nimittäin kertyy jatkuvasti mustapäitä nenään ja ajattelin kokeilla, jos se toimisi juuri niin hienosti kuin kaikissa kuvissa, että mustapäät lähtevät kokonaisina. Se olisi nii paljon helpompaa kuin manuaalisesti hoitaa niitä. Mutta eipä se ollut niin hyvä, osittain vain lähtivät ja piti kuitenkin itse vielä puristella loput :/

Turhin oli ainaki aikaa sitten ostettu joku lämpöripsitaivutin.

marikax@gmail.com

Huulille laitettavat silikonijutut,jotka pitäs kosteuttaa ja pehmentää huulten ihoa. Ei toiminut 😀

Kohalle ei ole sattunut outouksia

Ei ole oikeastaan ollut tuollaista tuotetta, mutta toki olen ostanut ihan turhia tuotteita. Tämä arvontapalkinto kiinnostaa.

Huuli kuorinta-voide. Turhake

Hmm, minulla ei ole mitään outoja kosmetiikkakokeiluja! Kangasnaamiot olivat ehkä sellainen, että en olisi niitä ilman tätä villitystä löytänyt. Nyt ne ovat ihan suosikkejani. 🙂

Huulipuna kokeilin nuorena ja sehän olikin niin pitävää että kesti monta päivää ennenkuin kului pois.

Ostin puolasta semmosen kasvojenhoito sarjan, joka sisältäö jotain hiili juttuja, niiden tuotteisen pitäis jotenki puhdistaa ihoa? En kyllä oo huomannu mitään erikoista:D

Omasta mielestäni ei niin outo, mutta mies katsoi pitkään, kun kerroin ostaneeni etanavoiteen 😀

En ole aikaisemmin kokeillut kuivanaamioita, mutta minulla on kokemusta vähän hassuista naamioista; voitin jossain blog-arvonnassa vuosia vuosia sitten, kun kasvonaamiot olivat harvojen herkkua, YOUNG FACE MASK (Sim Finlans Oy/Made in Finland,huom!)/Younger face in 10 minutes-naamion, johon kuuluu ”pääkallo”eli kasvoille kasvokankaalle ensin seerumipullosta kaadettava nesteytys ja sitten pääkallonaamio kasvoille 10 minuutiksi-rutiini, niin kyllä se aivan omituiselta tuntui että kankaasta muka voisi imeytyä ihoon sisälle mitään… vähänpä tiesin… aivan uskomattoman kukkeat ja tehokosteutetut kasvot vaikutusajan jälkeen!! Nykyään jo vuosia oltava aina saatavilla kaapissa, oma rakas ”tuhkimonaamioni”.pss. tuote on myynnissä verkkomyyntinä ja yhdestä pakkauksesta riittää12 maskiin,hinta n.50e.Kerran kuussa riittää siis vuodeksi:)

naamiot

Itse tehdyt kasvonaamiot ja huulikuorinnat. Oikeasti toimivat 🙂

No se ikivanha hammastahnaa finneihin sai mun miehen joskus kattoo mua hieman poikkeavasti…
ja huulirasvaa voi muuten käyttää muuallekin naamaan jos vähän kuivaa talvisin. Ainakin mun käyttämä Burts bees beewax auttaa kyllä mihin vaik kuivuuteen naamassa 🙂 Vaikka julkisilla paikoilla koitan olla seivaamatta naamaa huulirasvalla ?

eyeliner tarrat ja ei ihan toiminu ainakaan omiin silmiin 😀

En kyllä muista käyttäneeni mitään outoa, mutta tuolla kangasnaamiolla voisin aloittaa 🙂

Paristokäyttöinen kasvovesihöyrystin… Aasiasta hankittu tietty! Etana-, kaviaari- ja kollageeninaamiot kokeiltu, kuivanaamiota ei vielä.

Huulipunaa silmienaluselle, ei toiminu mulle. 🙂

Varmaan teini-ikäisenä ihoa karmeasti kuivattavat finninpoistotuotteet. Onneksi nykyisin on parempaa laatua…

Joskus nuorena tuli tavoiteltua valkoisempaa hymyä keinolla millä hyvänaä. Tuolloin Tokmannilla ( saattoi olla muuallakin) oli myynnissä hampaidenvalkaisuliuskoja, jotka ihme ja kumma tuntuivat toimivan. Mutta turvallisia ne tuskin olivat, koska hampaiden vihlonta oli ihan jäätävää, sekä ikenistä vuoti veri käytön jälkeen. Ei tuolloin paljon kiilteen kunto mietityttänyt?. Aivan hirveitä aineita ilmeisesti siis sisältivät. Onneksi moinen hullutus on taakse jäänyttä elämää. Nykyään hampaita valkaisen vain turvallisin menetelmin.

En tiedä onko tää outo kauneustuote, mutta vähän hassu tempaus. Olin 14v ja kuulin että silmänympärysvoidetta pitäis ruveta käyttämään heti kun rupee meikkaamaan. Marssin sitten Emotioniin ja kiikutin kassalle Q10 voiteen, eli keski-ikäisille naisille suunnitellun 😀 En tiedä miks kassalla oleva kosmetologi ei kyseenalaistanu mun ostosta.

Varmaan oudoin ihonhoitotuote on ollut etana essence. Toimii, mutta ajatus ällöttää:D

Ruisjauhot

En muista oikeestaan mitään sellaista tuotetta. Ei kyllä ostin kerran sellaisen hoitavan kynsilakan, mut en muista nimeä. Ei ollut kyllä kummoinen ja kuivui tosi hitaasti. No vahingosta viisastuu.

Epäilytti, kauanko voi kestää kynsilakkapullo, johon upotetaan pullon sisään kynnet. Mutta sehän on toiminut jo vaikka kuinka kauan ja on todella näppärä!

Käytän saunassa oikeata hunajaa iholleni

Käytän kookosöljyä hiusnaamiona ja kosteuttamaan kuivaa hiuspohjaa. Tuntui erikoiselta käyttää ruoanlaittoon käytettävää öljyä hiuksii, mutta se oikeasti toimii.

Etanavoide? erittäin toimiva vaikka kuulostaa oudolta!

Oispa siistiä päästä kokeilemaan, mitään kovin outoa kauneustuottetta en tällä hetkellä nimittäin käytä!

Ei ole mitään kovin erikoisia, öljyt ovat tuntuneet hiuksille aluksi oudolta mutta olleetkaan toimivia.

kookosöljy, joka kuitenkin toimi 🙂

Edellinen ihmettelyn kohde taisi olla makeup eraser liina, jolla lähtee kaikki meikit pois, kun kastelee liinan vain vedellä. Hyvin toimii ja tykkään kovasti 🙂
Tätä ois kiva kokeilla!

Hiilihammastahna. Ihan ok tuote ?

Kangasnaamiot ja en kyllä oikein huomannut hyötyä.

En ole itse omistanut mitään outoja tuotteita, vaan olen suosiolla jättänyt ne muiden käyttöön. Mutta silikooniseen meikkivoiteen levittäjään en oikein usko, en jotenkin saa ymmärrystä miten se voisi levittyä hyvin iholle.

Mustapäälaastarit. Ei kyllä skulannut mulla, kun ei ne edes tarttuneet kunnolla ihoon.

Ehkä oudoin hankintani on ollut kiinteässä muodossa oleva vartalovoidepala; hieman hidas käyttää enkä ole hankkinut uutta 😉

Mulla ei kyllä ole mitään outoja kauneustuotteita. Kultamaskia olen harkinnut, se vaikuttaa aika erikoiselta.

Turvenaamio hiuspohjalle !

Konjac Sponge ja ainakin itselläni toimii!

Mineraalisuola on ensin mieleeni tullut oudompi ostos. Ajatus ihon puhdistamisesta tuntui erikoiselta ja mietin voiko se oikeasti toimia. Kuitenkin käytössä vuorotellen normiputsarin kanssa iho on ollut paremmassa kunnossa, eikä ole kuivanut niin paljon ja näppyjen määrä on vähentynyt.

Ei oo hirveen outoja tullu kokeiltua mutta kuoriva kasvovesi oli itselle uusi juttu 🙂

Nyt ensimmäisenä outona kauneustuotteena tulee mieleen kupliva kasvonaamio, jonka juuri hankin. Vielä en ole testannut, mutta toivottavasti pian saan sen myös testattua. Uskon kyllä, että toimii siinä missä muutkin naamiot. 🙂

Minulla on joku korealainen etanakasvovoidetesteri. En ole vielä uskaltautunut kokeilemaan. Kiitos, kun olet järkännyt ihanan joulukalenterin tänäkin vuonna.

En nyt muista tarkasti, että mitä kaikkea siinä eräässä naamiossa oli, mitä kokeilin joskus vuosia sitten, mutta se tuntui oudolta kasvoilla, koska se tuntui about sementoivan kasvot. Vaikka kyseisen naamion käyttäminen oli vähän ikävä kokemus, niin kasvojen iho tuntui kyllä todella pehmeältä jälkikäteen.

Enpä ole tälläisestä kuullutkaan! Kiinnostava tuote! Nämä perus ”märät” kasvonaamiot ovat tuttuja eläinnaamoineen 🙂

Oudoin taitaa olla pihka-tervavoide, jonka tehoa halusin kokeilla jalkojenhoitoon. Se kyllä kosteutti tehokkaasti kantapäät, mutta tuoksu on niin voimakas, että samana päivänä ei voi lähteä ulos.

Mulla ei oo outoja tuotteita. Olisi hauskaa päästä kokeilemaan tätä.

Dr Hauschkan Cleansing Cream , väri ja tuotteen koostumus ???? että tälläkö naama puhtaaksi meikeistä.
Joillekkin saattaa sopia, mutta omalla kohdallani :Ei jatkoon.

Baba De Caracolin etanavoide, kauhistutti ensin tuotteen nimi mutta loppuen lopuksi osoittautui oikein hyväksi tuotteeksi 😀

Kiinasta tilasin mustan mustapää poistaja mönjän. Levitin tahnan koko naamaan kun ohjeet olivat kiinaksi. T alueille olisi pitänyt. Elämäni kivulian naamio. Lähti ainakin mustapäät mutta niin lähti kaikki muutkin karvat mukaanlukien. Sattui kyllä niin paljon että tuntuu että lähti ihokerroskin ?

Kiinasta tilasin mustan mustapää poistaja mönjän. Levitin tahnan koko naamaan kun ohjeet olivat kiinaksi. T alueille olisi pitänyt. Elämäni kivulian naamio. Lähti ainakin mustapäät mutta niin lähti kaikki muutkin karvat mukaanlukien. Sattui kyllä niin paljon että tuntuu että lähti ihokerroskin ?

Ei mitään kovin outoja tule mieleen nyt mitä olisin kokeillut. Vaikka utelias olenkin, jotenkin kauneudenhoitoon tämä ei niinkään ulotu. En edes ole kokeillut livboxista saatua miesten partabalsamia, annoin sen miehelleni tietysti. Ajattelin, että siitähän mä saan kokeilla mutta vielä ei ole inspannut 😉

Äää 😀 Siis tuo himputin epistick, karvanpoistojousi naamalle. Ajattelin et miten kätevä tapa poistaa nukka ja viikset. Mut vissiin oon semmonen apina et naama vaan ärtyi ja veti semmoset ihottumat et meni ihan hirveään kuntoon sen jälkeen. Taitaa jäädä kaapin perälle lojumaan koko hökötys. Onneks en maksanut kun 60snt.

varmaan se kupliva kangasnaamio…nauroin kyllä koko vaikutusajan ratketakseni 😀 muutama selfiekin tuli otettua ja lähetin ne miehelle!

Kosteusvoide, jota käytetään vähän niinkuin hoitoainetta eli levitetään iholle ja muutaman minuutin päästä huuhdotaan pois. Oli kyllä toimiva tuote, varmaan jopa toimivampi kuin normaalit kosteusvoiteet 😀

Kulmakarvojen nyppiä,piti olla helppoa ja kivutonta,no ei ollut, roskiin meni se laite

Kovasti koitin miettiä, mitä outoo mulla olisi. En keksinyt mitään, ainoostaan suolasaippua oli sellainen, mikä aiheutti alkuun skeptisyyttä. Mutta sehän toimii 🙂

Voi, olisikohan ollut epilaattori, joka aiheutti niin kovaa kipua, että lensi roskiin samantien.

Uusi kokeilemani juttu on mikroneulaus. Minusta sekin kuulosti jo oudolta, mutta olen todennut että se on aika mahtava juttu!

En tiedä onko mulla oikeesti mitään kovin outoa tuotetta. 😀 Jos mieheltäni kysyttäisiin, niin hän varmaan vastaisi, että Pikachu rasiassa oleva cushion meikkivoide. Hän ei ymmärtänyt lainkaan aluksi mikä meikkituote se on. :’D

Oudoin kauneustuotteeni oli muutama vuosi sitten ummetuksen hoitoon tarkoitettu magnesiamaito, jota käytin meikinpohjustukseen. Magnesiamaito oli ihan kohtuullisen toimivaa meikin alla, mutta ei mitenkään maata mullistava tuote.

Toimiva konsti ennen juhlia on asperiininaamio. Murskaan kaksi tablettia pienen maitotilkan kanssa ja lisään hunajaa. SEos puhtaille kasvoille vähintään vartiksi. Iho näyttää hehkuvalta ja tuntuu napakammalta.

En oikeastaan hanki outoja kauneustuotteita. Oudoin lienee taivutettava rauta, jolla saa ihokarvat kasvoista nypittyä pois. Tai pitkä ja todella terävä piikki, jolla tyhjennän valkopäät. Kummatkin on hankittu netistä.

Mitään hassua en ole vielä kokeillut

Tää ei oo kauneustuote mut… jostain syystä outo ja mulle toimiva keino saada finni nopeemminmpois kukkimasta.. varsinkin jos olen näpläillyt finniä ja se on tulehtunut; käytän finniin hammastahnaa!! ? en tiedä onko tää joku outo ysärijuttu joka on jääny mieleen. Mut pisara hammastahnaa auttaa finneihin. Silloin ei tietty kotoolta poistuta ??

Sellanen vieterimäinen rulla jolla poistetaan kasvoista karvoja 😀 Ostin sellaisen ja kokeilin, liikaa kipua 🙁

Ei tule mieleen mitään oikeasti outoa kauneustuotetta. Ne harmaat, ihonväriin mukautuvat meikkijutut on ehkä eniten sellaisia, ei ole yksikään toiminut minun iholla.

Ostin ebaystä kasvokarvojen poistoon sellaisen ihon pintaa vasten vedettävän ”vieterin”. Ei lähtenyt karvat vaan sain ihottuman 😀

Mustapäälaput 😀

Asperiinikuorinta naamiolla tuntui oudolta, mutta toimi.

Huuliöljy ja toimii oikeasti hyvin

Joskus teininä kokeilin kananmunaa hiuksiin, kun olin kuullut sen antavan kiiltoa… Oli sen verran ällö kokemus, etten sitä enää toistanut 😀

Silmäripsivoide, oli hyvä. Vastaavaa en ole enää löytänyt.

Vaahtoava kasvonaamio oli vähän outo, enkä sitä käyttäessä mitään suurempia hyötyjäkään huomannut. Miellyttävältä se kyllä tuntui iholla.

Hauskin tuote on ollut Saapasjalkakissa-kangasnaamio, jonka kaverini toi Koreasta 😀 Siihen oli siis painettu Saapasjalkakissan kasvot. Tuote toimi tosi hyvin ja sopi kaltaiselleni crazy cat ladylle!

Niiskuneiti suihke hiuksiin 🙂

Varmaankin mustapäälaput, miehen mielestä ainakin 😀 muuten vain ihan normi/perus kosmetiikkatuotteita omistan

Kyllä se on vieteri jolla kasvojen ihokarvoja ”rullataan” pois. Niin kivulias ja ei edes tartu niihin karvoihin, jotka oikeasti haluaisi pois.

On tullut kokeiltua ystävien kanssa kaikki mahdolliset villitykset 80 luvulta tähän päivään.
Epäonnistunein kokemus oli banaani naamio hiuksiin eli banaani mössöä päähän.
Mentiin sen jälkeen saunaan ja annettiin hautua lämmössä ihan kunnolla.
Tulos…minun lyhyet, ohuet ja vaaleat hiukset olivat ihan ok, mitään vaikutusta en tosin huomannut.
Ystäväni pitkille tummille hiuksille kävi hassummin. Saunan kuumuus oli ilmeisesti irrottanut banaanista sokerit hiuksiin. Banaani ja sokeri eivät irronneet sitten millään. Pestiin hiuksia varmaan viisi kertaa mutta ne pysyivät ihan tahmassa ja takussa. Niitäpä sitten selviteltiin muutama päivä harvan kamman kanssa ja pestiin taas välillä. Onneksi se sula sokeribanaani mössö lähti muutaman päivän jälkeen kokonaan pois. Ei tarvinnut leikata pitkiä hiuksia lyhyiksi kuten jo välillä luultiin.

Teininä hammastahna finneille. Ja yllätys ei toiminut ?

Etananaamio sai odottaa kaapissa aika pitkaan ennen kuin sain sen kaytettya. Ihan hyvin se toimi, mutta ajatus oli vaan vahan vastenmielinen.

Foreo kun ilmestyi kylppariin niin mies luuli sita joksikin ihan muuksi.. 😉

?

Ostin alesta Estee Lauderin huulia turvottavan seerumin. Voisiko turhempaa olla. Vaikutus nolla. Hammasharjallakin saa paremmanberenkierron aikaiseksi.

Olispas kiva kokeilla. Minulla ei ole mitään erikoisia kikkoja…

Paremman puutteessa käytän pumpulilappuja puuterin levitykseen. Ajaa asiansa! Pienen lapsen äitinä ja budjettilinjalla ei aina pysty hankkimaan kunnon välineitä. 😀

Ei oikeastaan tule mieleen mitään kovin outoa, mutta kaverit ovat hieman oudosti katsoneet kun olen laittanut maizenaa naamaan puuterin sijaan 😀

Mulla ei ole mitään outoja kasvotuotteita, sokeria ja hunajaa olen joskus sekoittanut ja pläästinyt naamaan, yritin vissiin jotain kuorintaa saada aikaiseksi 😀

Ei oo kyllä mitään outoa, ainakaan vielä 😉

Kasvonaamio kuulosti ittellekin ensin ihan oudolle, mutta vaikutti ihan toimivalle!

Aika monenlaista outoa kosmetiikkaa on tullut kokeiltua mutta ehkä hauskin kokeilu oli kun tehtiin joskus kaverin kanssa juhannussaunaan naamio kaurahiutaleista ja hunajasta, joita löydettiin mökin kaapista. Mönjä ei tainnut tehdä iholle kovinkaan kummosia mutta levisi saunaan kuin tauti ja sen siivoamisessa oli järkyttävän kova homma. Ei jatkoon. 😀

Mun mielestä just se swiss clinicin mikroneulain kuulosti niin oudolta et olihan se pakko tilata ja olin ihan ihmeissäni kun se sit silminnähden toimikin!

Ei varsinaisesti mitään outoa kauneus tuotteiden, mutta kokeilin joskus jalkapohjaan laitettava ”laastaria” joka mukamas poisti kehosta kuona- aineet jalkapohjan kautta.

Mitään järin outoa itseltäni ei mielestäni löydy, mutta perinteiseen länsimaiseen ihonhoitoon nähden erinäisiä tuotteita löytyy: kangasnaamioita, Foreo jne.

Hmm, pakko myöntää että en keksi kyllä mitään outoa kauneustuotetta, käytän vaan tylsästi ihan perinteisiä ihonhoitotuotteita.

En ole uskaltanut kokeilla mitään kovin kummallista, joten tätä olisi kiva testailla. 🙂

Mustapääimurin tulin tuossa hankkineeksi Ebaysta 😀 Omassa pärstässäni mustapäät istuu tosi tiukasti, mutta onneksi mieheni nenä on oikea kultakaivos 😀

Eipä kyllä löydy outoja tuotteita. Oliiviöljyä käytän jos kasvohierontaan. Hauskaa olisi kokeilla jotain uutta.

Turvenaamio herätti kyllä epäilyksiä ? Oli kuitenkin loppujenlopuksi kiva juttu ??

Kangasnaamiot ovat kyllä itselle olleet epäilyttäviä, että voiko tämä nyt muka auttaa mitenkään. Nykyään kuitenkin käytössä viikottain. 🙂

Enpä ole kangasnaamioita testannut juurikin siksi, koska ovat hintavia ja vaikuttavat ”humpuukilta”.

Kuorintasukat! Olin tosi skeptinen mutta ovat paljastuneet hyviksi 😀

Ekana tuli mieleen eläinkuviollinen kangasnaamio. Oli kyllä hauska ? Toisaalta noi mainitut kuorintasukat on erikoiset: se kun iho alkaa lähteä suikaleina irti ei ole nättiä katseltavaa ?

Hiilitableteista diy naamio ehkä oudompia,niin ja mustapääimuri:-)

Minulla ei ole mitään ihmehärveleitä ja aineita. Mutta eräs kasvonaamio oli niin tarrautuvaa, että itkin ja huusin, että sain sen pois. Mustapäitä se ei poistanut niin kuin lupasi, mutta naamakarvat kyllä lähti 😀

Japanissahan näin vaikka mitä outoja kauneusvekottimia, mutta niitä en kokeillut 😀
Outo siinä mielessä, että toimii on Face Halo, joka on tavallaan pehmoista kangasta ja ei siis tarvitse muuta kuin kosteutuksen vedellä ja sitten ”mikrokuidut/-langat” nappaavat meikin mennessään kun sillä sivelee ihoa. Jotkin ripsarit tosin ovat aiheuttaneet vastusta tälle, kuten 38 ripsarit (toimii paremmin lämpimällä vedellä yllätys yllätys) ja todella pysyvät japanilaiset vedenkestävät maskarat. Käytön jälkeen Face Halo pestään saippualla yms. ja laitetaan kuivumaan seuraavaa käyttöä varten.

Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta, olen aiemminkin lukenut tästä. Kangasnaamioissa on yleensä se huono puoli että samalla on hankala tehdä mitään, kun tuntuu että märkä naamio putoaa kasvoilta jos istuu

Ainoa outo tuote lienee oli jokin apteekin korealaisen merkin kuorintavoidenäyte, joka kuori ihoa vähintäänkin erikoisella tavalla pois, mutta toimi 😀 Tätä naamiota olisi kyllä hauska kokeilla 🙂

Huulten sokerikuorinta. Ollut itselle aika turha tuote.

En ostele kauneushärpättimiä, mutta testailen kyllä kaikenlaisia kikkoja ja reseptejä mitä tulee netissä vastaan. Viimeisin käyttöön jäänyt muiden mielestä outo kokeilu oli pesty kirkastettu voi jota käytän ajoittain ihon syväpuhdistukseen ja/tai kosteutukseen.

Kummallinen muovinen härpäke minkä piti estää ripsivärituhrut yläluomelle ja voi käyttää myös alaluomelle. Rakas 1-vuotias lapsukaiseni kaivelee kaappeja ja hän on löytänyt tämän unohdetun esineen, mitä olen ehkä kerran kokeillut. Ostettu joskus vuonna nakki ja muusi sasasta.

Kyllä yksi bubblemask on kummallisin mitä oon kokeillu! Vaahtoaa naamalla, mutta oikeasti kyllä pehmeyttää kasvoja 🙂

Itse olen hyvin, hyvin monenlaisia itsetehtyjä naamioita kehitellyt keittiön aineksista. Osa on varmasti ollut täysin turhiakin, mutta ihmereseptiä täällä kehitellessä… 😀

Kokeilin yhden kasvonaamion joka oli niin kostea että tuotetta valui kaulaan ja vielä kaulasta alaspäin. No mutta tulihan siitä kosteutusta.

En muista mikä olisi omasta mielestäni outoa, mutta kyllähän lapset ja mies aina nauravat ja ihmettelemät erilaisia naamioitani 🙂

Ei nyt mitään ihan supererikoista löydy, mutta ehkä uusista tuttavuuksista hauskin on HolikaHolikan kananmunakuorinta, joka on kaiken lisäks vielä loistava!

Kookosöljyllä purskuttelin yhteen aikaan hampaita valkaisun toivossa. En huomannut eroa pitkänkään käytön jälkeen.

Mulla ei kauhean omituisia kosmetiikkakokeiluja ole ollut, ehkä väriä muuttava huulipuna on oudoin. Miksi ostin huulipunan, jonka sävyä en etukäteen edes tiennyt?

Kaikkea mahdollista on kokeiltu, esim. face burning mask, johon saa netistä ohjeet ja jonka luvataan poistavan kaikki arvet kasvoilta ihan tuosta noin vaan, kun muistaa naamiota laittaa kasvoilleen säännöllisesti. Silti luotan enemmän kemiallisiin kuorintoihin, joista mainitsen glykolihapon parhaimpana.

Itse oon aina kovin skeptinen tarttumaan mihinkään villityksiin ja outouksiin. Ei tule muuta mieleen kuin low shampoo. Olin aivan varma, ettei sillä saa hiuksia puhtaaksi. Ajattelin kuitenkin testata, kun Prismaan oli Lorealin low shampoo ilmestynyt. Lähinnä toiveenani on suoravärin säästäminen. Pakko todeta, että olin väärässä eli tuote sekä puhdistaa hyvin että säästää väriä huomattavasti!

Blackmask tuli ostettua ja olihan se jännä maski, kun sai mustapäät irti mutta myöa ihokarvat. Olihan se samalla mukavaa kun iho oli pehmeä ja sileä, mut ihohuokosille ei tee kovin hyvää.

Oudoin kauneustuote, jota ikinä olen erehtynyt koittamaan, oli semmoinen kuumavaha karvanpoistolaite. Edes puolet karvoista ei tarttunut kiinni vahaan, mutta sen sijaan kaikkeen muuhun kyllä (kuten vaatteisiin ja huonekaluihin…). Vahan lämmitysastia oli valtavan iso ja kömpelö eikä edes toiminut kunnolla, joten eipä jäänyt käyttöön..:)

Hmm, en ehkä koskaan ole käyttänyt mitään tosi kummallista, mutta peel off- mutanaamio naamalla on parempi olla peiliin katsomatta, koska kerta toisensa jälkeen se aiheuttaa hervottomia naurukohtauksia.

Ostin kerran Aasian reissulla mukamas kasvovoiteen, enkä toki ymmärtänyt sikäläistä kirjoitusta. Ehdin kokeilla sitä kasvoille kerran ja ihmettelin omituista tunnetta. Hetken googlettelun jälkeen tajusin ostaneeni ihoa valkaisevaa rasvaa. (Ja minä kun lähinnä halusin ruskettua) Hups.

Olisi kiva kokeilla tätä kuivanaamiota! Olen tästä kyseisestä naamiosta lukenut parista blogista ja herätti kyllä mielenkiinnon! Useimmissa ihonhoitotuotteissa on enimmäkseen vettä ja sehän kuivattaa ihoa, mulla kun on hirvittävän kuiva iho aina..

hmmm aikas mielenkiintoinen juttu , johon en ole aiemmin törmännyt , en tiedä vielä onko turhake vai ei 😉

Ei ole outouksia, mutta onhan niitä ollut mustapäälaastari ja kasvoilta revittävä naamio.

Kalan tuoksuinen tuote : Ella Bache Creme Intex 2, tehokas tuote mutta se haju…

Tuoreet kurkkuviipaleet silmille.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *