Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 23: Elemis laventelinaamio

23.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri on edennyt 23. luukkuun. Vielä jouluaattona ja joulupäivänä availlaan luukkuja, mutta sitten Glitz & Glam jää joululomalle. Palaan viimeistään uudenvuodenaattona, mutta on paljon mahdollista, että tulen piipahtamaan pikapostauksella ennen sitä. Uudenvuodenaattona on luvassa vuoden 2017 parhaat kauneustuotteet. Voit käydä lukemassa aikaisempien vuosieni listauksia, tässä linkit:

2013
2014
2015
2016

Mutta siirrytäänkö sitten päivän luukkuun?

23. luukku

Elemis Herbal Lavender Repair Mask* -kasvonaamio löytyi tämän päivän luukusta. Elemisin tuote oli muuten myös Lookfantasticin joulukalenterissa, josta kirjoitin luukkujen 15-21 koosteen torstai-iltana. Ei kuitenkaan samat tuotteet – onneksi!

Elemis on brittiläinen brändi, jonka kerrotaan olevan Iso-Britanian johtava hoitolasarja. Siitäkin huolimatta, että Elemis on voittanut yli 200 palkintoa tuotteillaan ja kauneushoidoillaan, en minä tätä sarjaa tuntenut ennestään. Onkin siis mukavaa, että pääsen tutustumaan tähän brändiin kahden tuotteen verran, kun kahdesta kalenterista tätä sain.

Yksi asia täytyy sanoa elevenin joulukalenterista. Kasvonaamioita on aika paljon. Itsehän kyllä olen niin mielelläni näitä testaillut. Erilaisiakin ovat olleet, mutta silti aika monta.

Elemis Herbal Lavender Repair Mask on herkälle ja herkästi reagoivalle iholle tarkoitettu kasvonaamio. Sen tarkoitus on rauhoittaa ja puhdistaa herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa. Kyseessä on siis lempeä kasvonaamio, jolla on puhdistavia ominaisuuksia. Rosmariini, timjami ja laventeli toimivat tuotteessa rauhoittavina ainesosina. Laventelilla on tuoksunakin rauhoittava vaikutus. Minun kohdallani tämä ei aivan osu, sillä en pidä laventelintuoksusta. Joku siinä tökkii. Käsittääkseni laventeli on mielipiteitä kahtia jakava, samalla tavalla kuin ruusu. Itse taas pidän ruusuntuoksusta.

Koostumus sisältää kaoliinia (valkosavi), joka on tunnettu kuivan ja herkän ihon puhdistukseen ja hoitoon toimivana tuotteena. Jopa atooppisen ihon hoitoon olen lukenut kaoliinia käytettävän. Tämä on minusta vähän yllättävää.

Elemis Herbal Lavender Repair Mask on siis savipohjainen kasvonaamio, mutta ei ollenkaan sellainen kuin savinaamiot yleensä ovat. Koostumus on täyteläinen. Savipohjaiset naamiot yleensä kuivuvat kasvoilla, alkavat halkeilla ja vähän kiristävät. Tämä Elemisin laventelinaamio ei tee tätä efektiä. Vaikka se kuivuu, tuote ei tunnu kuivattavalta eikä halkeile iholla. Tavallaan se aivan kuin katoaisi iholta kuivuttuaan. Vähän ennen huuhtelua ihollani oli kuin hiuksen hienoa puuteria, mutta muuten kasvonaamio oli kuin kadonnut. Ihmettelin vain, että tähän minä sen jätin, mutta missä se nyt on?

Lavetelinaamio levitetään puhtaille, kuiville kasvoille. Kerroksen ei tarvitse olla mitenkään älyttömän paksu, vaan ohutkin riittää. Annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia, jonka jälkeen naamio huuhdellaan pois. Naamio huuhtoutuu helposti pois, joka sekin on hieman poikkeava ominaisuus savipohjaiselta naamiolta.

No sitten, mikä on fiilis Elemis Herbal Lavender Repair Mask -kasvonaamion jälkeen? En todellakaan odottanut tältä mitää, koska ihoni ei tarvinnut rauhoitusta, mutta toki puhdistusta se aina tarvitsee. Kasvojen huuhtelun jälkeen iho tuntuu ihanalta. Sellainen viileä tuulahdus tuntuu. Peilin edessä tein testin, jolla mittaan tuotteiden kykyä nostaa epäpuhtauksia pintaan, josta ne voivat poistua luonnollisesti tai *köhöm* mekaanisesti. Venytin nenänselkämyksen ihoa ja kappas, sieltä hyppi talia esiin. Tietenkin tässä on edesauttanut kaikki muutkin ihonhoitotuotteet, sillä käytän happokuorintoja ja kosteutan ihoa tehokkaasti, jotta sen pintaan ei kerrostuisi kovaa kuorta kuolleesta ihosolukosta. Lähtökohta on kuitenkin pehmeä iho, mutta silti minulla on epäpuhtauksia – joskus enemmän, joskus vain vähän. Se riippuu niin omasta viitseliäisyydestä. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että Elemis Herbal Lavender Repair Mask nostattaa talia pintaan. Varmaan kaikista tehokkainta olisi käyttää naamiota heti saunan tai suihkun jälkeen. Naamion huuhtelun jälkeen tekee mekaanisen kuorinnan, niin saa ne ”möhnät” pois ihohuokosista. Mutta jos iho on tosiaan herkkä, niin en suosittele sitä mekaanista kuorintaa. Kannattaa vain sitten käyttää naamiota ja itselleen sopivia kuorintoja.

Tämä olikin yllättäjä. Laventelintuoksu ei edelleenkään miellytä, mutta tuote onkin parempi kuin odotin. Ei tuoksu mitenkään voimakas ole, mutta kun laventeli ei ole mieleen, niin eihän se tuoksu tunnu ihanalta.

Arvonnassa minulla on täysikokoinen Elemis Herbal Lavender Repair Mask* -kasvonaamio! Tämä tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Jos laventelinen savinaamio kiehtoo ja haluaisit kokeilla arpaonneasi, niin tässä osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro pidätkö laventelintuoksusta? Haluan nähdä miten Glitz & Glamin lukijoissa mielipide jakautuu.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Vielä huomenna ja ylihuomenna avautuu luukut! Sitten minä ja blogini jäädään pienelle lomalle. Käyn hyväksymässä arvontaosallistumisia, mutta vähän hitaammalla tahdilla, kuin tässä olen joulua odotellessa tehnyt. Älä siis hätäänny, jos kommenttisi ei ilmesty muutamassa tunnissa.

Ihanaa joulua!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (213)

Pidän kyllä, mutta vain pieninä annoksina.

Kyllä laventelille!

Täytyy sanoa että ei laventeli lempituoksuni ole mutta menettelee.

Riippuu laventelituoksusta, mutta yleensä niistä pidän 🙂 tosin viime vuoden lookfantasticin kalenterissa tullut laventelinen pillow spray lähinnä vaan häiritsi nukkumaan mennessä 😀

En ole laventerin fani, tarkoittaen että mielummin valitsen muita tuoksuja, mutta en myöskään inhoa.

En juurikaan pidä, mutta siedän kyllä jos siltä muuten pitämäni tuote tuoksuu.

Neutraali: ei mikään lempi tuoksu, mutta ei myöskään aiheuta inhoreaktiota

En tykkää laventelin tuoksusta mutta kokeilisin naamiota mielelläni.

En pidä vahvasta laventelin tuoksusta, mutta miedompana se on ihan mieleinen. 🙂

Pidän laventelista, mutta tuo mainitsemasi ruusu on sitten taas ehdoton ei. 😀

Laventeli voisi toimia savinaamiossa, pitääpä pistää korvan taakse tuote jos arpaonni ei suosi 🙂

No niinpäs tuli taas naamio. Tämä voi-ehkä-kenties olla talvikuivalle iholle parempi kuin se Biothermin?
Tuli mieleen järjenväläys viime vuodelta, kun luin Hesarista luin ihotautilääkärin (!) haastattelun jossa se kertoi, että kaikki pienetkin naaman näpyt on periaatteessa aknea. Sitä kelailin päässäni ja päädyin ostamaan apteekista akne-iholle tarkoitettua voidetta. Lotrasin sitä reilusti useamman päivän. Kunnes rupes ”hieman” kuivumaan ja kirvelemään. Nahka hilseili ja tippui. Ai kamala! Ihoni on muutenkin herkkä ja pintakuiva. Olen asiakaspalvelu-töissä. Palvelin tuon episodin jälkeen jotain nuorta poikaa ja sen perässä tuli tutumpi mies-asiakas. Tämä mies rupesi virnuilemaan, että ”tais olla sun mielestä söpö poika!” Ihmettelin mitä se horisee siinä. Jälkeenpäin tajusin, että se mies luuli mun punastelevan vaikka oikeesti mulla oli naama kärähtäny siitä voiteesta. Böhöhöö. Toivottavasti tää naamio on kiltimpi, ja juu laventelista tykkään.

Tykkään! Viime kesän Kroatian lomalla ihasteltiin laventelituotteita 🙂

Tykkään laventelin tuoksusta ja itse kasvistakin. On kauniin näköinen ja hieman erilainen. Laventelin tuoksun vaikutusta unta tuovana elementtinä olen kokeillut, mutta siihen en ihan usko 🙂

En oikein välitä. Mutta ei se pahakaan ole

Joo pidän laventelin tuoksusta. Kasvatan joskus kesäisin laventelia terassillani ja kerään kukat huonetuoksuksi.

Tavallisesti laventeli ei kuulu suosikkeihin, mutta voisin testailla tuotetta. Ehkäpä mieli muuttuisi.

En muuten tykkää, haisee todella kamalalta omaan nenään. Mutta eiks kauneuden eteen pidä vähän kärsiä? 😀

Ei ole laventelin tuoksu minunkaan suosikki mutta osallistumaan houkuttaa kertomasi tuotteen puhdistava vaikutus!

Ei ole oma lemppari täälläkään. Samoin ei ruusukaan.

Rakastan ja suosin muutenkin. Myös kasvatan kukkia jne.

Riippuu tuotteesta 😀 yleensä en pidä mutta joskus toimii.

Kyllä pidän laventelintuoksusta. Minulla on mm saippuoita, kynttilöitä., käsivoidetta ja pesuaineita, jotka tuoksuvat laventelilta.

En rakasta laventelin tuoksua. Siis jos pitäisi sanoa lempituoksu ei ehkä tulisi mieleen laventeli ensimmäiseksi. Mutta on se kuitenkin ihan miellyttävä eli vastaan joo, tykkään!

Laventelin tuoksu ? Mulla on vaikeuksia päättää pidänkö vai enkö.En inhoa sitä,mutta ei se ihan lempparikaan ole.En osta laventelilta tuoksuvia tuotteita innoissani.Nytkin mulla on kyllä laventelin tuoksuisia,mutta jokin siinä vaa häiritsee.

Laventelin tuoksu on ihana

Laventelin tuoksu on minulle aivan neutraali, en inhoa enkä rakasta.

Tykkään kyllä laventelista!

Pidän laventelintuoksusta, jos ei ole liian voimakas.

En pidä laventelin tuoksusta, mutta tehokas naamio kiinnostaa silti!

Laventelit ovat kauniita ja pidän kyllä laventelin (siis sen kukan) tuoksusta. Mutta en yleensä pidä kosmetiikkatuotteista, joissa on laventelin tuoksu. Loogista? 😉

Ensin ajattelin että blääh, savinaamio = kuivattava = ei kiinnosta. Mutta luettuani postauksesi kokonaan, kiinnostukseni heräsi. Eli ei tuomita tuotteita pelkän nimen tai tuoksun perusteella 🙂

Pidän kyllä 🙂

Voi pidän <3

kyllä pidän siitä

Kyllä, mutta ei liian vahvana

Pidän laventelintuoksusta, ruususta liiemmin en. Mutta enemmänkin esim. saippuoiden yhteydessä. En halua, että tuoksua on liikaa.

Suhtaudun siihen neutraalin positiivisesti. Suht miellyttävä, muttei mikään lempparituoksu kuitenkaan.

Laventeli on ihanan raikas tuoksu. Elemis on minulle ihan vieras merkki, osallistun mielelläni arvontaan.

Mä tykkään laventelin tuoksusta! 😀 mulla on niitä tuoksukynttilöinä kaapissa ja vessassakin tällä hetkellä laventelintuoksu.. 😀 Tosin mulla kesti hetki tottua siihen, en ihan heti tykännyt!

Laventelin tuoksusta pidän kyllä sinänsä, jos se vaan on tarpeeksi mieto. Olen kuitenkin huomennut, että laventelintuoksuiset jutut monesti laukaisevat minulla päänsäryn.

Pidän kyllä laventelin tuoksusta. En niinkään ruusun.

Riippuu tuoksun vahvuudesta. Sellainen hentoinen laventelin tuoksu on ihastuttava, mutta liian vahva on kauhea.

tykkään laventelin tuoksusta.elemis ei ole tuttu merkki,joten toivottavasti voitto osuu kohdalle 🙂

Pidän laventelin tuoksusta, mutta sillai vain harvoin tuoksuteltuna.

Tuoksuna ihan ok. En hypetä mutta en myöskään inhoa 🙂

Pidän laventelin tuoksusta 🙂

Pidän laventelin tuoksusta, vaikka se ei olekaan suosikkini.

En pidä.

Laventeli on ihan mieluinen tuoksu, mielelläni osallistun arvontaan:)

Pidän varsinkin kesällä ulkokasvina pitää laventelia sen tuoksun vuoksi <3

Riippuu ihan tuotteesta! Joissakin menee, joissakin ei.

Laventeli ei ole minunkaan lempi tuoksu.

Ei mikään lempituoksu mutta menettelee kuitenkin.

Vieno laventelin tuoksu on ok.

En. Kauhistukseni oli aika paha kun sain laventelin tuoksua suihkutettavaksi tyynyyn. Hyi helvetti.

Kyllä pidän ?

Tykkään kyllä!

Pidän.

Oi, rakastan sitä.inulla on kukkapenkissäkin laventelia ❤

Laventelintuoksusta pidän.

En yleensä, monesti se on liian voimakas.

Pidän kyllä, mutta ei ole lempituoksuni 🙂

Pidän. Valitsisin kuitenkin ensisijaisesti jonkun muun tuoksun

Tykkään ?

Laventelin tuoksu sopii suihkuvaahtoon. Illalla tuoksu rauhoittaa kivasti. Kasvojen hoitituotteissa tuoksu on uusi tuttavuus! Mutta laventelin tuoksu ei ole paha.

Muistaakseni en, mutta kun en ole vuosiin edes haistanut laventelia!

Kyllä tykkään ❤

Ihan ok, tosin on niitä parempiakin tuoksuja olemassa.. 🙂

En oikein, mutta olen muutenkin aika tuoksuherkkä.

Laventeli on ok, jos se ei ole kovin voimakkaana tuoksuna.

Ei kuulu suosikkeihin mutta ei ole mikään inhokkikaan.

En oikeastaan osaa sanoa, kun se vaihtelee. 😀 Joissakin tuotteissa on hyvin miellyttävä ja joissain se jää liian voimakkaaksi omaan makuun, sillä olen jossakin määrin tuoksuherkkä. 😀

Pidän.

Tähän en osaa sanoa oikein juuta enkä jaata, vastoin oletuksiasi olen semmoinen ”ihan sama”- tyyppi laventelintuoksun suhteen 😀 en vihaa, mutten rakastakaan.

Pidän tuoksusta.

Rakastan laventelintuoksua! Kotona joka paikassa tuoksuu usein laventelille! ❤❤❤

Pidän kyllä?. Mutta ei saa olla liian voimakas tuoksu. Tällä hetkellä on käsisaippua ja käsivoidekombo kylppärissä molemmat laventelintuoksuisia, ja noita on muutkin kehuneet, että tuoksuu ihanalta. Ja kesäisin ostan terassille aina muutamia laventeleita ihan vaan tuoksun vuoksi?

Tykkään laventelin tuoksusta!!! ❤

Pidän todella paljon laventelin tuoksusta, eli naamio kelpaisi kyllä!

Pidän tuoksusta ja naamio vaikuttaa täydelliseltä minulle

En pidä 😛

Tykkään kyllä ☺ En koe voimakkaana, raikkaana ennemminkin.

Itse tykkään laventelin tuoksusta 🙂

Kyllä pidän 🙂

Pidän

Mä kyllä pidän tuoksusta

Pidän laventelin tuoksusta.

Vähän riippuu siitä kuinka vahva tuoksu on, kevyenä tuoksu on ihan hyvä. Jos tuoksussa on myös jotain muuta niin silloin olen pitänyt 🙂

Mulla on jotenkin neutraali suhtauminen laventelin tuoksuun. Se ei erityisemmin herätä minussa mitään tunteita puolesta tai vastaan.

En erityisemmin pidä Laventelista mutta en inhoakaan. Kyllä se tuoksuna menee jos ei ole hirveän voimakas.

Mä en itseasiassa oo ikinä miettiny et tykkäänkö laventelista vai en. Laventelissa on varmaan sama ku muissaki tuoksuissa: voimakas ei nappaa, mutta miedompi menee.

Pidän miedosta laventelintuoksusta, mutta vahvana on karmea.

Pidän laventelintuoksusta.

Pidän!

Tykkään!

En erityisemmin välitä laventelista, eli en käyttäisi esim. laventelista voidetta, josta tuoksu voisi jäädä pidemmäksi aikaa iholle pyörimään 🙂

Aiemmin en erityisemmin välittänyt laventelin tuoksusta, mutta eräs hajuvesi (Serge Lutensin Gris Clair) sai mieleni muuttumaan. Nykyään pidän siitä paljonkin.

Laventeli on ihanaa <3

yleensä laventeli ei kuulu suosikkeihin, joissain harvoissa tuotteissa menee jos on vain vienona tuoksuna.

Tykkään, se on mielestäni todella rauhoittava tuoksu <3

Minusta leventelin tuoksu on ihan hyvä, ei töki.

En pidä erityisemmin laventelin tuoksusta, mutta naamio kuulostaa ihanalta.

Pidän kyllä laventelin tuoksusta.

Pidän laventelin tuoksusta, eniten kukan väristä

En muista millon viimeksi olisin käyttänyt mitään laventelin tuoksusta. Ei muistu tuoksu mieleen eli tuskin on mitään sen kummempaa inhoa herättänyt.

Menettelee, tuoksu ei haittaa minua millään tavalla, mutta en siihe erityisemmin ole tykästynyt.

Itse olen alkanut pitää laventelin tuoksusta; kunhan se ei ole liian voimakas.

kyllä mä pidän, ei kyllä mikään lempi tuoksu ole.

Mä olen aika neutraalilla linjalla, en inhoa mutta en kyllä rakastakaan.

Pidän, mutta ei se lempituoksuni ole 🙂

Pidän lanentelista kyllä. Lisään sitä mm. hierontaöljyn joukkoon. Ihanan rentouttava tuoksu.

kyllä vain pidän

Pidän ehdottomasti!

Kuulun joukkoon joka ei pidä laventelin tuoksusta.

Laventeli on suosikkini.

Pidän, se rauhoittaa.

En ole pitänyt laventelin tuoksusta ainakaan niissä tuotteissa, joita olen aiemmin nuuhkinut.

pidän jonkin verran

Tykkään todella paljon laventelintuoksusta. Yksi lempituoksuistani.

Laventeli on yksi lempituoksuista, jos se on riittävän mieto. Monet tuoksut aiheuttaa mulla jopa pahoinvointia, pahimpia on just ruusu ja monet miesten partavedet. En omista yhtään hajuvettä. Paljon jää kauppaan kosmetiikkaa, koska tuoksu on liian voimakas.

Laventeli tuoksuu ihanalle. Eli kyllä pidän. <3

En tykkää laventelintuoksusta. Mutta siitäkin huolimatta haluaisin kokeilla tätä naamiota!

Kyllä, tykkään laventelin tuoksusta 🙂

Kyllä pidän 🙂

Ihan ok tuoksu, ei ainakaan ärsytä 🙂

Mä kuulun niihin (nähtävästi harvoihin), jotka eivät tykkää laventelin tuoksusta. Kyllä mä sitä siedänbja tänäänkin ostin hiusöljyä, jossa on mukana laventelia. Tänään muuten pesin hiukseni vihreällä savella ja tulos on mitä parhain! Hoitoaineessa vain eivät tehot riittäneet, joten piti lähteä hiusöljyn ostoon 🙂

Tykkään 😀 Oon varmaan kolmena kesänä yrittäny saada laventelia kasvanaan jo ihan kasvinakin mut en vaan osaa x)

Pidän 🙂

Ennen en juuri välittänyt laventelin tuoksusta, mutta Kroatian matkan jälkeen ihastuin siihen, koska siellä se tuoksuu joka paikassa!

Kovin voimakkaasta laventelin tuoksusta en välitä, mutta sopivin määrin laventeli on ihanan rauhoittava tuoksu.

Minusta laventeli on ihan jees, muttei kuulu lempituoksuihini. Mulle tulee tuoksusta mieleen New Yorkin matka. Olimme vuokranneet asunnon Manhattanilta ja kylpyhuoneessa oli jotain laventelin tuoksuista saippuaa tai rasvaa. Aina kun haistan laventelin, hyppäävät ajatukseni East Villageen, kylpyhuoneeseen, jossa on suihkun jäljiltä höyryä ja kosteutta ja avoimesta ikkunasta kuuluvat liikenteen äänet.

Pidän ja en pidä. Joissain tuotteissa laventelin tuoksu on ihana, mutta välillä toisissa tuotteissa se ei toimi ollenkaan.

Mä pidän laventelin tuoksusta, se on jotenkin rauhoittava, mut en ihan kauhean tujuna, sellainen mieto laventeli on miellyttävä. Ruususta tykkään myös, enemmän sellaisesta raikkaasta ruususta kuin tunkkaisesta, liian parfyymisestä ruususta. Tätä et kysynyt, mutta pakko mainita, että monen suosikkituoksu, jota itse inhoan todella paljon, on vastaleikattu ruoho.

Ei oikein mun makuun laventeli ole. Jännää testata tota naamiota, että kuinka sen tuoksun kanssa pärjää ?
Hassua, että huomena on jo jouluaatto. Flunssa vähän sekotti kuvioita, mutta tulee se vähemmälläkin siivoomisella ?

Pidän, jos tuoksu ei ole kovin voimakas.

Tavallaan pidän, mutta en niin paljon että hajuvedessä haluaisin sitä hallitsevana tuoksuna 😀 Saippuat yms. menee vielä.

En pidä ”teollisesta” laventelin tuoksusta, mutta eteerisenä öljynä se on ihan jees:) Laventeli tuoksuu kukkanakin ihan hyvältä?

Itse en pidä laventelista, vaan astmaatikkona ja hajuherkkänä meinaa aina vetästä hengitystiet tukkoon kun haju on niin voimakas. Lahjaksi menisi jos onnistuisin voittamaan!

Hyvin mietona menee.

Minä kyllä pidän laventelintuoksusta kovasti.

En erityisesti pidä, mutta kyllä tuotteen käyttäisin ?

En inhoa, mutta ei ole ensisijainen valintani myöskään laventeli.

Pidän laventelituoksusta!Tulee jotenkin lapsuus mieleen?

Laventeli on ihan ok. Ei lemppareita, mutta menettelee.

Tulee vanhat ihmiset mieleen ja lapsuus.

No laventelin tuoksu on ihan raikas. Tykkään joskus joskus en.

Tykkään kyllä 🙂

Kovin voimakkaasta laventelin tuoksusta en niin välitä, mutta miedosta pidän.

Tykkään jos se ei ole kovin vahva!

Laventeli menettelee, mutta kyllä naamio jäisi omaan käyttööni:D

Pidän laventelin tuoksusta, kunhan se ei ole liian voimakas. Sellainen vieno tuoksu on juuri hyvä.

Ei ole oma suosikkini.

Itse en pidä ja naamio menisikin tyttärelle ????

Ihan ok

En juurikaan pidä laventelista, mutta silti jäisi kyllä taatusti käyttöön 🙂

Pidän laventelin tuoksusta!

Kyllä! Laventeli on yksi lempituoksuistani.

Pidän ja paljon!

Ihan ok tuoksu, mutta ei mikään suuri suosikkini kuitenkaan.

Kyllä pidän. 🙂

Riippuu vähän missä tuotteessa tuoksu on ja kuinka voimakas se on, mutta yleisesti pidän!

En erityisesti pidä laventelin tuoksusta. En sitä ehdottomasti vihaakaan, mutta en tieten tahtoen osta laventelilta tuoksuvaa kosmetiikkaa.

Kyllä, laventeli on yksi lempituoksuistani.

En erityisemmin pidä voimakkaasti laventelin tuoksuisista tuotteista, mutta mieton laventelin tuoksu useimmiten on miellyttävä.

Ei kuulu lemppareihini sanotaanko näin.

Tykkään laventelin tuoksusta, mutta nykyään olen huomannut että se alkaa välillä tökkimään. Eli ennen pidin siitä enemmän. Ruusun tuoksusta minä en pidä ?

Yleensä ottaen en erityisemmin (en tosin sanoisi vihaavanikaan), mutta muutamassakin tuotteessa se on loppupeleissä yllättänyt varsin positiivisesti.

Kyllä, pidän laventelin tuoksusta.

En yleensä tykkää tuoksusta, mutta riippuu toki vahvuudesta ja vivahteista

Pidän laventelin tuoksusta.

Pidän miedosta, pehmeästä laventelin tuoksusta, mutta usein varsinkin luonnonkosmetiikassa se on liian voimakasta.

Pidän laventelin tuoksusta.

Minua ei laventelin tuoksu häiritse! Ei ole mikään lemppari mutta ei haittaakaan.

Laventeli on ihana tuoksu! Toki sitäkään ei saa olla liikaa. 🙂

Pidän kyllä laventelista ?

Ei kyllä mikää lemppari ole, siedettävä jos ei ole liian voimakas tuoksuinen

On 50-60,liuan voumakas laventelituoksu ei minua sytytä.

Pidän!

Rakastan laventelia!

Tykkään kyllä laventelin tuoksusta:-)

En nyt saa mieleeni laventelin tuoksua mutta vähän tulee ajatus vessatuoksusta. ☺

Kyllä tykkään!

Pidän laventelin tuoksusta.

Ainakin laventelikynttilöistä pidän. Mutta tuleekohan tuoksu kavoilla liian lähelle ?. Tuotekuvauksen perusteella voisin tykätä.

Pienissä määrin laventeli on hyvä tuoksu, mutta ei silti mikään suosikkini.

Se vähän riippuu tuotteesta. Toisissa laventeli toimii, toisissa ei ollenkaan

Pidän erityisen paljon luonnonmukaisessa pyykin huuhteluaineessa, tuoksu on oltava aito.

Amor vincit omnia no 1 -tuoksu, ehkä?
-Seijahannele

Tykkään, jos tuoksu on hillitty. Liika on liikaa.

Pidän! <3

Kyllä pidän laventelin tuoksusta.

Laventelin tuoksu on ihana. Kasvatan sitä pihassanikin enkä raaskisi kerätä sitä, kun on kukkiessaan niin upean värinen.

Pidän kyllä laventelin tuoksusta.

Tykkään tosi paljon: eteerinen laventeliöljy pöhisee koko ajan diffuusorissa ja laventelinkukkia on liinavaatekaapissa.

Tykkään laventelin tuoksusta! 🙂

Ei suosikkini, mutta välillä mukavan rauhoittava ja lapsuuden mieleen tuova.

Pidän 🙂 Pidän myös ruusun tuoksusta, itseasiassa aika harva tuoksu on sellainen josta en pidä, varsinkaan yksittäisestä. Ne ovat enemmän sellaisia tuoksujen yhdistelmiä hajuvesissä jotka eivät aina nappaa.

Tykkään kyllä 🙂 mulla ajatuksissa hankkia unisuihke ko. tuoksulla.

Tykkään! mm. iltakasvoveteni on laventelin tuoksuinen.

Efva Attling Amor Vincit Omnia No 1

laventeli ei ole tosiaan mikään suosikki mutta ei sieltä huonoimmastakaan päästä, toisinkuin mainitsemasi ruusu 😀

Laventeli tuoksuna ei kyllä oikein iske. En sitä mitenkään erityisesti vihaa, mutta en myöskään osta mitään mikä tuoksuu voimakkaasti laventelille.

En siedä ollenkaan laventelin tuoksua.

Pidän kyllä. Välillä kesäisin olen hankkinut laventelin pihalle tuoksumaan.

Lavantelin tuoksu ei ole suosikkini, mutta menettelee, kunhan ei ole liian voimakas.

Kyllä pidän 🙂

Pidän laventelin tuoksusta, kunhan se ei ole liian voimakas

Rakastan laventelin tuoksua!

Oih! Suorastaan rakastan laventintuoksua <3

Kyllä, tykkään. 🙂

Kokeilisin mielellàni.

Naamiossa pidin kyllä laventelin tuoksusta, vaikka yleensä en ☺

Laventelin tuoksu on ihan ok, mutta ei ykkösuosikkini 🙂

Pidän kyllä, mutta vain pieninä annoksina.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *