Glitz & Glam

Päivän teeman mukaiset kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hyvää ystävänpäivää jokaiselle! Tänään joka toinen blogi on täynnä sydämiä ja vaaleanpunaisia unelmia. Toisille kaikki tämä voi olla ällötyksen päivä blogimaailmassa ja toisille se ”paras aika vuodesta”.

Tein itselleni ystävänpäiväkynnet. Käytin tylsäksi parjattua Essien Muchi Muchi kynsilakkaa, jonka voi pienelläkin kynsien ”tuunailulla” saada näyttämään upealta. Essien Muchi Muchin omistaa melkoisen moni suomalainen nainen, sillä ko. kynsilakkasävy oli helmikuun LivBoxissa. Minulla tämä kynsilakka olikin jo. Tässä ystävänpäivä -lakkauksessa pohjalla Essien hempeän vaaleanpunainen Muchi Muchi.

 Sydän leimaukset DRK-A -laatasta, Konadin pinkillä leimauslakalla.

Konadin Top Coat -päällyslakan päälle todella söpöä OPIn sydänlakkaa, joka on kokoelmasta nimeltään Vintage Minnie Mouse. Ihanuuden nimi on Nothin’ Mousie ’bout It.

Nothin’ Mousie ’bout It on läpikuultava, kimallusta antava päällyslakka, jossa on vaaleanpunaisia sydämiä. Nothin’ Mousie ’bout It on koostumukseltaan jellymäinen. Tavallisesta creme-lakasta saa loihdittua kylmän hohtoisen ja kimalteisen lisäämällä lakkauksen päälle 1-3 kerrosta tätä päällyslakkaa. Voin kertoa, että sydämiä joutuu kyllä hieman onkimaan, mutta silti tämä söpö lakka oli saatava.

Jos sinusta tuntuu, että Muchi Muchi on liian vaalea ja hempeä sinun tyyliisi, etkä ole kynsikoristelija tyyppiä, niin aina voit laittaa päälle esimerkiksi haluamasi sävyistä halkeilevaa crackle-lakkaa, glitter-lakkaa tai joitain muita efektilakkoja, kuten lastulakat. Vaihtoehtoja on lukuisia! Erilaisilla päällyslakoilla voi luoda lukuisia erilaisia lakkauksia kynsille. Hyvä sävy myös perinteisen ranskalaisen manikyyrin tekoon kynsipedin lakaksi.

Katsellaan tänään maailmaa vaaleanpunaisien lasien läpi ja leijaillaan sokerihattaroissa. Hyvää ystävänpäivää! <3

Ps. Vaaleanpunainen ja pinkki eivät olleet kuitenkaan niitä minun lempivärejäni. 😉

X