Glitz & Glam

Todella helpot liukuvärikynnet – kynsipuuhasteluvinkki ajanvietoksi

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt kun tilanne on se mikä on, mietin, mitä blogini sisällön mukaista voisin vinkata ajanvietoksi? Keksin, että kynsien lakkailu on kivaa vastapainoa kaikelle ahdistavalle, jota tällä hetkellä tapahtuu maailmanlaajuisesti.

Nätit kynnet piristävät mieltä, aina! Siitä huolimatta, että elämässä on nyt tärkeämpiäkin asioita kuin kynnet, niin varmasti tekee hyvää välillä nollailla ajatuksia kivan puuhastelun ja vähän turhamaisenkin parissa. Eikö vain? Vähän vastapainoksi kaikelle tälle epävarmuuden tunteelle, pelolle ja ennen kaikkea hyvin epätodelliselle tunteelle. Voiko tämä olla totta? Tapahtuuko tämä oikeasti?

Koska nyt ei ole hyvä lähteä pelkästään kynsilakkaostoksille, ja jos haluaa päästä jo tällä viikolla puuhastelemaan kynsiensä parissa, tein tutoriaalin, johon ei välttämättä tarvitse mitään erikoistuotteita. Jos sinulla on laatikoiden ja kaappien kätköissä edes kahta kynsilakkaa, kirkas päällyslakka ja keittiösieni sekä kynsilakanpoistoainetta, pystyt toteuttamaan helpot liukuvärikynnet.

Lisäksi tämä lakkaus ei vaadi vakaata kättä! Tässä lakkauksessa syntyy sotkua, joten ei haittaa, jos et osaa lakata siististi. Siksi tämä on helppo!

Näihin minun toteuttamiini kynsiin olen käyttänyt:

  • Keittiösientä
  • Kolmea kynsilakkasävyä – Essien Groom Service, Passport to Happiness ja Between the Seats
  • CND Vinylux Glitter Top Coat -päällyslakkaa
  • Kiara Sky Fast Dry Top Coat -pikakuivattajaa
  • Kynsilakanpoistoainetta
  • Vanupuikkoja

Jos sinulla on vain kahta kynsilakkaa, käytä kolmen sijaan sitten kahta. Ei ole välttämätöntä käyttää kimallusta antavaa päällyslakkaa, se voi olla täysin kirkastakin. Eikä pikakuivattaja ole välttämätön. Voit myös korvata kirkkaan päällyslakan pikakuivattajalla, jos sinulla onkin sellaista.

Leikkaa keittiösienestä pieni pala. Yksikin pala riittää. Minä leikkasin valmiiksi kolme, joista kaksi jää seuraavaan kertaan.

Koska nyt on kevät, halusin pastellisia, söpöjä sävyjä. Päätin yhdistää lilaa, mintunvihreää ja hentoisen harmahtavaa kynsilakkasävyä. Voit vapaasti leikitellä sävyvalintojesi kanssa. Voit kokeilla kahden vastavärinkin yhdistämistä tai hakea harmoniaa yhdistämällä kolmea eri tummuusasteella olevaa kynsilakkaa, jotka ovat kaikki samaa väriä, kuten vaikka sinistä.

Värilakan lisäksi tarvitaan tosiaan vähintään kirkasta päällyslakka tai pikakuivattaja. Halusin vähän sateenkaariunelmien kimallusta, joten käytin päällyslakkaa, jossa on hologrammisena kimaltavia glittereitä.

Levitä haluamiasi kynsilakkasävyjä hieman limittäin keittiösienelle, jonka olet leikannut pienemmäksi palaksi.

Paina sienenpala kynnellesi. Ensimmäinen kerros on hieman läpikuultava. Aluksi joudut lisäämään kynsilakkaa jokaisen painalluksen jälkeen, mutta jossain vaiheessa voit ns. leimailla useamman kynnen putkeen kynsilakkaisella sienellä.

Tee yksi käsi kerrallaan, sillä tämä touhu on vähän sotkuista. Kerrosta keittiösienen avulla 2-3 kerrosta kynsilakkaa. Lopputuloksen peittävyys riippuu käyttämäsi kynsilakan peittävyydestä.

Jos sinulla on suojateippejä tai lateksista kynsinauhojen suoja-ainetta, käytä sitä. Jos ei ole, se ei haittaa. Ei minullakaan ole juuri tällä hetkellä.

Puhdista kynsilakanpoistoaineeseen kostutetuilla vanupuikoilla sotkut kynsinauhoiltasi.

Kynnen pinta näyttää tässä vaiheessa epätasaiselta, suorastaan rosoiselta. Se ei haittaa, sillä päällyslakka tasoittaa.

Koska halusin näihin pastelliunelmiini satumaailman kimallusta, käytin kimalteista päällyslakkaa. Kuten olen jo sanonut, tavallinenkin toimii. Päällyslakka tasoittaa rosoisuudet, jotka jäävät keittiösienestä.

Koska käyttämäni glitterinen päällyslakka ei anna kunnon kiiltoa yksinään, levitin lopuksi pikakuivattajan. Voit korvata päällyslakan pikakuivattajalla, jos sinulla ei ole päällyslakkaa.

Valmis! Älyttömän helppo lakkaus, joka ei vaadi vakaata kättä missään muussa vaiheessa kuin puhdistaessa sotkuja kynsinauhoilta. Jos kynsinauhoille jää sotkua – minullakin on jäänyt – ne lähtevät jo päivässä. Kynsilakka ei pysy iholla pitkään, sillä käsienpesu muutaman kerran päivässä irrottaa kynsinauhoilla olevat kynsilakat.

Näiden kynsien värimaailma ja kimallus tuo mieleeni yksisarviset. 😍🦄

Meinaatko kokeilla? Usko pois, tämä on helppo toteuttaa.

Lue myös

X