Lifestyle

Äänestä kaunein joulukuusi! Lukijat lähettivät yli sata tulkintaa komeimmasta kuusesta – nämä ovat säväyttävimmät

Mikä on kaunein joulukuusi? Keräsimme Annan lukijoilta kuvia upeista joulukuusista. Äänestä, mikä kuudesta komeimmasta kuusesta on suosikkisi.

Teksti:
Karoliina Kakko
Kuvat:
Satu Viljanen, Tea Sinisalo, Suvi Niskanen, Kirsi Martina Mansnerus-Leiponen, Tanja Pirttimaa, Anja Akkanen

Äänestä suosikki joulukuustasi.

Mikä on kaunein joulukuusi? Keräsimme Annan lukijoilta kuvia upeista joulukuusista. Äänestä, mikä kuudesta komeimmasta kuusesta on suosikkisi.

Joulukuusi on monelle yksi joulun tärkeimmistä symboleista. Kysyimme Annan lukijoilta Facebookissa, miltä näyttää kaunein joulukuusi. Vastauksia tuli niin sanallisesti kuin kuvallisesti, kun 102 lukijaa kertoi näkemyksensä kauniista joulukuusesta.

”Aito, vihreä kuusi missä tähti loistaa, sekä punaiset ja kultaiset pallot. Hopeinen nauha kierrettynä ja kynttilät valaisevat kauniisti. Aito joulu” – näin unelmakuusensa tiivistää Sinikka.

Hajontaa on siinä, paljonko koristeita on oikea määrä. Hillitysti vai runsaasti? Molemmille koristelutavoille on Facebookissa kannattajansa.

”Koristeita sen verran, jotta kuusikin sopivasti näkyy”, linjaa diplomaattinen Martta.

Joulukuusesta kuvan lähettäneiden otoksissa on huomattavissa myös selvä trendi – rusetit ovat monelle jouluihmiselle rakas kuusenkoriste.

Valitsimme lukijoiden upeista joulukuusista erilaisia vaihtoehtoja voittajaäänestykseen.

Mikä seuraavista joulukuusista on sinun suosikkisi? Äänestä alla toimituksen esiraadin poimimista kuudesta kuusesta! Kerromme äänestyksen tuloksista myöhemmin.

Voit lukea ja katsoa Annan lukijoiden kaikki unelmakuuset Facebook-keskustelusta.

X