Viihde

Tule tapaamaan Katja Kettua – upea kirjailta Anna-klubilaisille

Tervetuloa Otavan kirjakahvilaan Helsinkiin keskiviikkona 13.12. klo 17.30 kuulemaan, miten Katja Ketun uusi romaani syntyi!

Teksti:
Annan toimitus

Tule tapaamaan Katja Kettua.

Tervetuloa Otavan kirjakahvilaan Helsinkiin keskiviikkona 13.12. klo 17.30 kuulemaan, miten Katja Ketun uusi romaani syntyi!

Katja Ketun uutuusromaani Erään kissan tutkimuksia kertoo Kirjailijasta, joka saa keskenmenon ja menettää kykynsä puhua ja kirjoittaa. Paikalle ilmestyy Kissa, joka alkaa tutkia Isoisoäidin päiväkirjaa. Kun uusi elämä on menetetty, kääntää Kirjailija katseensa menneisyyteen. Voiko menneestä löytää lohdun, kun tulevaisuutta ei ole?

Annan, Kotiliesi-lehden ja Otavan yhteisessä kirjaillassa pääset tapaamaan Katja Kettua ja kuulemaan lisää hänen työstään. Kettua haastattelee Otavan viestintäpäällikkö Jenni Heiti.

Otavan kirjakauppa (Uudenmaankatu 10, Helsinki) on illan aikana auki ja sen kaikista kirjoista tarjotaan osanottajille 50 prosentin alennus (ei koske oppikirjoja), joten nyt on oiva mahdollisuus hankkia
myös joululahjakirjoja. Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia.

Ilmoittautuminen tapahtuu tekstiviestillä ja alkaa perjantaina 8.12. kello 12. Ohjeet löytyvät tuolloin Anna-klubin verkkosivulta anna.fi/klubi. Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Kirjaudu

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Anna tästä.

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

X