Glitz & Glam

Häikäisevän upea hologrammikynsilakka erilaisissa valaistuksissa

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Cesarsshop

Huomasin etten vielä ollut testannut tätä kaunista kynsilakkaa. Sen upeus häikäisi minut – kirjaimellisesti. Näytän tässä postauksessa, miten erilaiselta tämä hologrammista säihkettä omaava kynsilakka muuntuu erilaisessa valaistuksessa.

Color Clubin Back To The Grind kuuluu keväällä ilmestyneeseen Halo Crush -kokoelmaan. Sain valita kokoelmasta mieleisen sävyn. Minuun vetosi sävyn lämpimyys. Ajattelin silloin huhtikuussa, että tämä näyttäisi makealta kesäkynsillä. Minä sitten lahjakkaasti vain ehdin unohtaa tämän olemassa olon.

Ensin luulin Back To The Grindin olevan ohutta ja monta kerrosta vaativaa tai se vaatisi alle toisen kynsilakan. Positiivinen yllätys, kun ensimmäinen kerros antoi peittävyyttä, mutta kahdella kerroksella saa täydellisen peittävyyden. Kuivumisaika on myös todella nopea. Koostumus on melko paksu. Yllättävän hyvin lakka levittyy kynsille, mutta hieman hologrammisessa koostumuksessa olevat glitterit jättävät pintaan epätasaisuutta.

Sävy on kauniin persikkainen ja hologrammiset glitterit säihkyvät kynsillä. Back To The Grind näyttää tältä sisätiloissa ja varjossa ollessa.

Kirkkaassa valaistuksessa ja auringossa Back To The Grind muuttuu häikäisevän upeaksi! Lakka oli tosi kiva, mutta kun menin ulos ja häikäistyin Back To The Grindin upeasta hologrammisuudesta, olin myyty! En osaa/saa tallennettua kuviin, miten hieno tämä kynsilakka on auringonvalossa.

Kun puhun häikäistymisestä, tarkoitan sitä! Back To The Grind säihkyy monivärisenä. Pohjasävy muuttuu vähän tummemmaksi, ehkä vähän kuparisemmaksi, mutta ei niin tummaksi kuin kuvissani näyttäisi.

Sen huomasin, että Back To The Grind ei korosta päivetystä. Minulla oli näitä ennen ihanan sähäkkä Color Club Yellin’ Yellow, joka on tänäkin kesänä niin ihana! Se jos mikä korostaa päivettymistä. Tyttärenikin kommentoi, että äiti sun sormet näyttää niin ruskettuneilta. Kurkkaa täältä, miten joku väri voikin olla niin häikäisevä, että kamera meni jälleen ihan sekaisin.

Halo Crush -kokoelmasta löytyy kuusi sävyvaihtoehtoa. Näin kesällä persikkaisen kuparinen Back To The Grind on kaunein. Hieno kokoelma. Aika usein vain pulloja katselemalla ei oikein saa tolkkua siitä, miten hieno joku hologrammilakka voikaan olla. Ei tämä kynsilakka pullossa näytä niin vaikuttavalta kuin mitä se näyttää kynsillä.

Näitä Halo Crush -kokoelman kynsilakkoja on edelleen myynnissä, vaikka se ilmestyikin keväällä. Cesarsshopissa Halo Crush -kokoelman kynsilakat maksavat 15,90 € / 15 ml.

Eikö olekin upea kynsilakka erilaisissa valaistuksissa?

Lue myös

X