Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box heinäkuu 2019 - Hydration Edition

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantastic

Heipä hei kaikki! Sairaslomani pitkittyi lopulta viikon mittaiseksi. Viikko sitten tein ratkaisun, että jään sairaslomalle. Olin saanut jonkun todella ärhäkän pöpön. Olin toki vähän naiivi ja kuvittelin toipuvani nopeasti. No ei mennyt kuin Strömsössä tämäkään juttu. En toipunut, vaan olo paheni. En päässyt Helsinkiin palaveriin uuden työni vuoksi, vaan makasin viikon putkeen sohvalla ja sängyllä vuorotellen. Kävin lääkärissä ja sain antibioottikuurin poskiontelon- ja keuhkoputkentulehdukseen. Myös korvissa oli tulehdus. Kuurista huolimatta, tauti ei meinaa poistua minusta. Olen toki jo vähän parempi, mutta vieläkään en ole toipunut täysin. En käsitä! En koskaan ole näin pitkään sairaana nuha-kuumetautien vuoksi. Edelleen minulla on paljon oireita, mutta kuume on helpottanut. Enää on pientä lämpöä ja olo alkaa tuntua paremmalta noin muuten. Tein kuitenkin päätöksen, että tällä viikolla palaan sorvin ääreen ja vietän viimeistä kokonaista kesälomaviikkoa, sillä ensi viikolla minulla alkavat uudet kuviot elämässäni, kun aloitan työt alaisena alalla, jolle juuri valmistuin.

Ennen sairastumistani sain parin kuukauden tauon jälkeen Lookfantastic Beauty Boxin. En tiedä, miksi en ole pariin kuukauteen saanut, mutta tosiaan kyseessä on PR-boksi eli saan Beauty Boxin ilmaisnäytteenä heiltä. Mutta oli miten oli, kiva saada taas Lookfantastic Beauty Box! On myös kiva kirjoittaa siitä pitkästä aikaa.

*Lookfantastic Beauty Box on joka kuukausi tuleva kauneusboksi. Se sisältää aina kuusi tuotetta. Pakkaus on aina esteettisen kaunis ja sen värimaailma vaihtelee erilaisten teemojen mukaan. Beauty Box on aina arvoltaan vähintään 50-60 euroa, mutta joskus on ollut yli 200 euroakin arvona. Löydät minun esittelemät Lookfantastic Beauty Boxit tämän linkin takaa. Pääset halutessasi kurkistamaan, mitä niissä yleensä on sisällä.

Heinäkuun Lookfantastic Beauty Box on nimeltään Hydration Edition, joka on ihoa kosteuttava ja ravitseva teemaltaan. Jälleen Lookfantastic Beauty Box sisältää tyylikkään pakkauksen sisään vihkosen, jossa esitellään boxin tuotteet sekä vinkataan muista ajankohtaisista ja trendikkäistä kosmetiikkatuotteista. Turkoosista värimaailmaa piristää Elle-lehti, jossa on kauniin pirteä keltainen värimaailma kannessa. Brittien, englanninkielinen Elle on jokaisessa Lookfantastic Beauty Boxissa.

Heinäkuun Beauty Box näytti erittäin mielenkiintoiselta jo ensimmäisellä vilkaisulla. Ihonhoitopainotteinen kauneusboksi on nykyään enemmän mieleeni, mutta en minä meikkejä karsasta.

ELEMIS HYDRA-BALANCE DAY CREAM

Erityisesti sekaiholle suositeltu voide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä antioksidantteja. Sen luvataan tasapainottavan ihon rasvoittumista. Tykkään todella paljon Elemiksen tuotteista, joten tämän kyllä testaan jo tässä kesällä. Minulla on sekaiho, joka kesällä rasvoittuu vähän enemmän.

VITAMASQUES GOLD EYE PADS

Silmänympärysihoa runsaasti kosteuttavat naamiolaput sisältävät aitoa kultaa. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti, joka kiinteyttää ihoa. Tämä luo sen ”plump” -efektin, eli iho silenee. Nämä kiinnostavat! Nyt tarvitaan taikoja tälle iholleni, joka ei todellakaan näytä virkeältä ja heleältä, kun olen sairastanut yli viikon jo!

AROMATHERAPY ASSOCIATES REVIVE BODY GEL

Vartalogeeli, joka virkistää vartaloa ja mieltä. Käytetään kaksi kertaa päivässä, levitetään pyörivin liikkein. Voidaan käyttää myös selluliitin ja nestekertymien poistoon. Tjaa, nämä voiteet eivät ihan ole se minun juttuni. Selluliitti ei ole minun murheistani suurin, vaikka sitäkin löytyy. Mutta virkistävä geeli tuntuu hyvältä, varsinkin säärillä, jos on koko päivän ollut jaloillaan.

GLOV ON-THE-GO HYDRO CLEANSER

Näiden puhdistusliinojen maailmaan olen parhaillaan syventymässä. Idea on se, että liina puhdistaa meikin ilman puhdistusaineita. Liina kostutetaan lämpimällä vedellä ja sillä pyyhitään kasvot puhtaiksi. Voiko se riittää? Sitä minä meinaan tutkia.

EYEKO FAT LIQUID EYELINER BLACK

Vihkosessa esitellään Eyekon luomivärikyniä, mutta tästä nestemäisestä rajaustussista ei ole mitään mainintaa. Luultavasti on tapahtunut virhe. Näitä rajaustusseja tulee aika usein kauneusbokseista, joten vihkosessa esitelty Eyeko Fat Eye Stick -kynä olisi ollut mielenkiintoisempi.

En yleensä pidä näistä paksuista rajaustusseista, mutta meinaan tämän kokeilla. Rakastuin niin paljon Eyekon tuubimaskaraan, jonka esittelyn löydät täältä, että pakko kokeilla rajaustussi.

NAOBAY ILLUMINATING MICELLAR WATER

Naobay on minulle jo ennestään tuttu ihonhoitomerkki. Olen yhtä voidetta testannut ja pidin siitä. En vaan millään muista mikä voide ja mistä sen näytteen sain. Ehkä Lookfantasticin joulukalenterista tai Beauty Boxista. Naobaylla on kauniita, puisia pakkauksia. Tämä misellivesi on pakattu perinteisempään muovipulloon. Aloe veraa ja vihreää teetä sisältävä miellivesi puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä oli kiva ylläri, sillä minun edellinenkin misellivesi oli luonnonkosmetiikkaa. Naobay on espanjalainen ECOCERT-sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki.

Tykkään todella paljon heinäkuun Beauty Boxin sisällöstä! Olen todella kiinnostunut näistä kasvoliinoista, joilla meikki puhdistetaan pelkästään veden avulla, ja kyllähän nuo kultaiset silmälaput ovat kiinnostavat – tarpeeseen tulevat! Niin paljon tämä sitkeä tauti on minun ihoani ”näivettänyt”. Misellivesi tuli kuin tilauksesta, sillä edellinen tekee loppuaan. Tämä on todella rahansa väärti.

Heinäkuun Lookfantastic Beauty Box sisälsi yhteensä kuusi tuotetta, joista vain kaksi tuotetta ovat kookkaita näytekokoja. Muut täysikokoisia tuotteita. Lookfantastic ilmoittaa heinäkuun Beauty Boxin arvoksi yli 70 euroa! Hinnaltaan Beauty Box on 15,50-20,00 euroa, riippuen tilausjakson pituudesta.

Heinäkuun Beauty Box on edelleen myynnissä, jos tämän haluat itsellesi. *Klikkaa tästä tilaukseen!

Lookfantastic Beauty Boxin voi tilata vain yhdeksi kuukaudeksi, jolloin hinta on 20,00 €. Mutta jos tilaa esimerkiksi kolmeksi kuukaudeksi, yhden boksin hinta on 18,00 €. Jos tilaa puoleksi vuodeksi, hinta on 17,00 € / boksi ja koko vuoden tilauksella hinta on 15,50 € / boksi. Summa veloitetaan kuukausittain kortilta, eli vuoden tilausta ei tarvitse maksaa kerralla.

Itse olen tilannut lahjaksi noita kolmen kuukauden määräaikaisia tilauksia. Tulee vaan muistaa, että tilaus täytyy itse perua ennen sen automaattista uusiutumista. Peruminen on tosi helppoa Lookfantasticin sivuilla oman käyttäjätilin kautta. Arvostaisin enemmän sitä, että määräaikainen tilaus päättyisi ja saisin sitten sähköpostilla mainoksia, että minut saataisiin uusimaan tilaus. Mutta menee se näinkin, kun vaan muistaa käydä tilauksen perumassa viimeisen laskutuksen jälkeen. Onneksi tilauksen katkaisu on tehty helpoksi kuitenkin.

*Täältä voit tilata oman Lookfantastic Beauty Boxisi!

Mitä sinä tuumit heinäkuun Lookfantastic Beauty Boxista?

X