Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box huhtikuu 2019 – Raw Beauty Edition

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu

Oikein ihanaa maanantaita ja pääsiäisviikkoa! Alkukuu on aina boxiaikaa, kun tarkastellaan Bette Boxin ja Lookfantastic Beauty Boxeihin. Tällä kertaa Lookfantastic Beauty Box oli pahvinvärinen, eli ruskea.

Lookfantastic Beauty Box* on joka kuukausi ilmestyvä kosmetiikkayllätys. Se sisältää aina kuusi tuotetta, jotka ovat täysikokoisia ja näytekokoisia. Laatikko vaihtelee teeman mukaan, joten joskus voi olla todella värikäs tai koristeellinen laatikko, jossa tuotteet tulevat. Mukana on aina lehtinen, jossa englannin kielellä kerrotaan sisällön tuotteista sekä käyttövinkkejä niille. Lisäksi lehtisessä on muuta ajankohtaisista asiaa kauneudenhoidosta ja kosmetiikasta. Lisäksi mukana on aina Elle-lehti, joka sekin on englanniksi.

Minusta Lookfantastic Beauty Boxissa parasta on erikoisemmat brändit ja joka kuukausi vaihtuva pakkaus, jotka ovat aina niin kauniita. Tämä huhtikuun nyt on poikkeuksellisesti teemansa vuoksi tylsän näköinen.

Siinä lyhyesti kiteytettynä Lookfantastic Beauty Box heille, joille juttu on uusi. Huhtikuun Beauty Boxin teema on ”Raw Beauty”. Ekologinen, orgaaninen ja luonnollinen ovat avainsanoja tässä teemassa.

EMMA HARDIE MIDAS TOUCH REVITALISING CREAM

Intensiivisesti ihoa kosteuttava voide sisältää hyaluronihappoa. Voide rauhoittaa ja täyteläistää ihoa. Mielenkiinnolla kokeilen ”Midaksen kosketuksen”. Vihkosessa mainitaan, että voide tulisi lämmittää sormissa ennen kasvoille viemistä. Näinhän kannattaa aina tehdä muillekin voiteille. Lisäksi mainitaan, että rasvoittuvalle iholle tämä voide sopii paremmin yövoiteeksi kuin päivävoiteeksi.

BALANCE ME VITAMIN C REPAIR SERUM

Balance Me on tyypillinen brändi Lookfantastic Beauty Boxeissa ja joulukalentereissa. C-vitamiinipitoinen seerumi soveltuu aikuiselle iholle sekä pigmenttimuutoksiin. Sisältää stabiloitua C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka häivyttävät pigmenttimuutoksia ja rauhoittavat tulehduksia.

GROW GORGEOUS BACK INTO THE ROOTS

Hiuspohjan hoitotuote. Hiuspohjan hoitonaamio, joka hoitaa hiuspohjaa, tuuheuttaa tyveä ja hiuksia. Vitamiineja ja hyaluronihappoa sekä kofeiinia sisältävä hoitonaamio stimuloi hiuspohjaa ja tuuheuttaa hiuksia.

Juuri eilen julkaisin 5 parasta hiuspohjan kuorintaa. Kurkkaa siihen postaukseen, jos hiuspohjasi kaipaa apuja!

BELLÁPIERRE MINERAL LIPSTICK IN ENVY

Luonnollisia vahoja ja mineraalipigmenttejä sisältävä huulipuna on sävyltään ”my lips but better” -sävy. Hämmästyin lukiessani tämän tuotevihkosesta. Ei todellakaan päältä näytä minulle luonnolliselta sävyltä. Näyttää rusehtavalta tummanpunaiselta. Sävy, joka sopii kyllä minulle, että ei näytä siltä ”my lips but better” -sävyltä. Ideahan on olla melkein kuin omien huulten sävy, mutta vähän parempi. Minulle roosat ovat just niitä my lips but better -sävyjä.

Tässä välissä kävelin peilin eteen ja levitin punan huulilleni. Tiedättekö mitä? Tämä on kuin onkin my lips but better! Ainakin minulla. Nyt hämmentää… Sävy ei olekaan niin punainen, vaan siinä on tosiaan roosainen pohja. Sävy ei olekaan rusehtava tummanpunainen, vaan se on enemmänkin rusehtava tumma roosa. Hups! Tuomitsin pelkän ulkonäön perusteella. Tämä puna sopii monille, joten jos sinulle tuli tämä Lookfantastic Beauty Box, anna huulipunalle mahdollisuus.

NAOBAY RECOVERY MASK SENSITIVE SKIN

Herkkää ihoa elvyttävä kasvonaamio, joka sisältää appelsiinikukanvettä, E-vitamiinia sekä riisiä, unikkoa ja tiikeripähkinäöljyä. 98,7 % ainesosista ovat luonnollista alkuperää ja 30 % on luomutuotettua. Tämä kuulostaa jotenkin ihastuttavalta kasvonaamiolta. Sellaiselta hemmottelunaamiolta kasvoille.

AHAVA NATURAL DEAD SEA BATH SALTS

Ahavan kylpysuola on aitoa Kuolleen meren suolaa. Suolan mineraalit parantavat nestekiertoa, pintaverenkiertoa, hoitaa ihoa, kosteuttaa ja pehmentää. Tämä meneekin jalkakylpyyn. Pussillinen riittää yhteen kylpyyn tai kahteen jalkakylpyyn. Meillä ei ole kylpyammetta, joten jalkakylpynä käytän. Tässä pitääkin taas alkaa vähän hoitamaan kantapäitä, kun ovat talven jäljiltä aika parkkiintuneet kuolleesta ihosolukosta. 🙈

Tällainen oli huhtikuun Lookfantastic Beauty Box. Tosiaan tuttuun tapaan, boxi sisälsi kuusi tuotetta. Niistä kaksi oli täysikokoisia ja loput neljä matka-/näytekokoja. Minusta huhtikuun teema oli kiva, mutta sitten taas sisältö jätti vähän vaisuksi tällä kertaa. Maaliskuussa oli parempi sisältö minun mielestäni. Huulipuna oli ehdottomasti yllättäjä! Ensin katsoin, että blaah, taas joku tummanpunainen puna. Älkää ymmärtäkö kuitenkaan väärin, minä rakastan punaisia huulipunia. Mutta kuitenkin niitä tulee aika usein. Suomalaisnainen vierastaa punaista ja räikeää huulipunaa. Nyt siis puhun isoista massoista, minun oman empiirisen tutkimukseni pohjalta. Olin lauantaina huulet punaiseksi maalattuna nimiäisissä ja kävin kauppakeskuksessa sekä marketissa. Minua vastaan ei kävellyt missään yhden yhtään punahuulista, ja minutkin huomattiin huulieni vuoksi. Ei siis mitenkään kaikista suosituin väri, vaikka moni punaisen huulipunan omistaakin. Vähän asiani lähti nyt haaroittumaan. Kiva siis, että kyseessä ei ollutkaan tummanpunainen, vaan punertava, joka on ”my lips but better” -puna.

Huhtikuun Lookfantastic Beauty Boxin arvon on kerrottu olevan yli 60 euroa. Laskin tuotteet punnissa, joka oli ihan hieman alle 60 puntaa. Joten tuo yli 60 euroa pitää paikkaansa.

Lookfantastic Beauty Boxin voi tilata vain yhdeksi kerraksi tai määräaikaisesti. Vaihtoehtoina on 3, 6 ja 12 kk. Mitä pidempi tilaus, sitä edullisempi yksittäinen boxi on. Kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla, vaan tilaus veloitetaan kuukausittain kortilta. Itse saan omani PR-näytteenä, mutta äidilleni tilasin lahjaksi kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen. Nyt olen ystävälleni antanut synttärilahjaksi kolmen kuukauden Lookfantastic Beauty Boxit.

Huhtikuun Lookfantastic Beauty Box on edelleen myynnissä. Toukokuussa viimeistään tulee uusi boxi myyntiin. Jos siis haluat tilata tämän Beauty Boxin, tee tilaus täällä* huhtikuun aikana.

Mitä sinä pidit huhtikuun Lookfantastic Beauty Boxista?

Lue myös

X