Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box - Helmikuun aarre

Helmikuun kosmetiikkaboksi lupaa aarteita, jotka nostattavat itsevarmuutta. Sisällössä oli muutamia uusia ja vanhoja tuttujakin tuotteita. Katsotaan, millä jutuilla itsevarmuutta kohotellaan.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Helmikuun kosmetiikkaboksi lupaa aarteita, jotka nostattavat itsevarmuutta. Sisällössä oli muutamia uusia ja vanhoja tuttujakin tuotteita. Katsotaan, millä jutuilla itsevarmuutta kohotellaan.
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Helmikuun Lookfantastic Beauty Box lupaa itsevarmuutta nostattavia aarretuotteita. Sisältö kieltämättä näyttää oikein mielenkiintoiselta sekä ajankohtaiselta. Katsotaan vähän tarkemmin, mitä nämä ”aarteet” oikein ovatkaan.

Eyeko Galactic Lid Gloss – Zodiac

Ei lip gloss, vaan lid gloss! Kyseessä on luomikiilto näin vapaalla suomennoksella. Olette luultavasti huomanneet erilaisia editorial -kuvia, joissa nyt meikataan silmäluomet kiiltäviksi. Joskus ne kimaltavat, joskus kiiltävät kuin kiiltävin huulikiilto.

Jos oletit tätä silmämeikkien nousevaa trendiä uudeksi jutuksi, niin kerrottakoon, että Marilyn Monroe pyyhkäisi vaseliinia silmäluomillensa saadakseen kiiltävän, korostavan efektin. Koska vaseliini heikentää meikin kestoa, on nykyinen meikkiteknologia tullut avuksi. Nykyään pystytään tekemään vähän kestävämpiä ratkaisuja. Mutta edelleen uskallan epäillä, että ne huulikiiltomaisesti kiiltävät silmäluomet voisi kestää lähes muuttumattomina kokonaista työpäivää.

Eyekon Galactic Lid Gloss ei ole huulikiiltomaisesti kiiltävä ja paksuksi kerrokseksi silmäluomelle jäävä. Tämä on enemmänkin geelimäinen luomiväri.

Näitä Eyekon luomikiiltoja oli kahta värivaihtoehtoa: Zodiac ja Stardust. Minulle onneksi osui tuo lämpöisempi Zodiac, jonka uskon sopivan erityisen hyvin minulle.

Haluatko nähdä, miten luomikiilto toimii?

Aktivoin omaa Instagramiani, joka on ollut pölyyntymässä jo liian pitkään. Aloitan Instassani Minna testaa -sarjan, jonka ensimmäisessä osassa kokeilen tätä Eyekon Lid Glossia. Lanseeraan tuon uuden Instasarjani tämän viikon aikana. Ole siis kuulolla, jos kiinnostuit.

Jos et vielä seuraa minua Instassa, niin liity nyt seuraajakseni, @glitz8glam tai tämän linkin kautta.

Illamasqua Mini Beyond Veil Primer

Tämä Illamasquan kasvojen pohjustaja on yhdistelmä kahdesta merkin ikonisesta tuotteesta: kosteuttava Hydra Veil -pohjustaja ja metallisen hehkuva Beyond Powder -puuteri.

Tuota kosteuttavaa Hydra Veil -pohjustajaa olen kokeillut. Ei mitenkään wow-efektiä synnyttävä. Tämä Beyond Veil -pohjustaja on kullanhohteinen, kosteuttava pohjustaja, joka antaa heleämmän ihon. Ihoa hoitavia ainesosia sisältävä tuote auttaa ihoa säilyttämään elastisuutensa sekä kirkkautensa.

Balance Me AHA Glow Mask

Kemiallisesti AHA-hapoilla ihoa kuoriva kasvonaamio. 99,4 % luontaista alkuperää oleva kuoriva kasvonaamio sisältää glykoli-, maito- ja omenahappoja.

AHA-hapot tunnetaan anti-aging-ainesosina. Ne kirkastavat, puhdistavat ja tasoittavat ihoa. Kasvonaamio soveltuu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, mutta erityisesti samealle ja epäpuhtaalle iholle suositeltava.

Kun nämä pakkaset helpottavat pidemmäksi aikaa, niin todellakin otan jonkun AHA-happokuurin tai sitten retinolia kuurina ihon kirkastukseen.

Magn!tone London Wipeout ‘Swipes’ Eco-Friendly Makeup Remover Pads

Nämä meikinpuhdistuslaput ovat tarkoitettu korvaamaan kertakäyttöiset vanulaput. Laput ovat muuten ihanan pehmoisia, joten ne soveltuvat varmasti perinteisiä vanulappuja paremmin meikinpuhdistukseen. Nämä laput lupaavat puhdistaa meikin ilman puhdistusaineitakin.

Minulla on tämän Magnitonen puhdistusliinakin, jonka senkin kerrotaan puhdistavan meikit vain lämpimällä vedellä kostutettuna.

Testailusta tulisi varmaankin hyvää videomateriaalia Instagramissani.

Bubble T Strawberry Macaroon Hand & Body Butter

Jos olet todella, korostan, siis todella makeiden tuoksujen ystävä, niin tässä uusi lempparisi käsivoiteeksi. Olen itsekin makeiden tuoksujen perään, mutta tässä kieltämättä mennään jo vähän överiksi. Huhhuh!

Todella nopeasti ihoon imeytyvä käsi- ja vartalovoide tuoksuu sokerisen makealle mansikka-macaroonille. Minusta tuoksu on aika keinotekoinen, mutta on just niin makea kuin pakkauskin antaa ymmärtää. Käsivoiteen koostumukseen ihastuin. Pystyn välittömästi jatkamaan kirjoittamista tietokoneellani, sillä voide imeytyy nopeasti, eikä jätä rasvaista tai tahmaista tuntumaa.

Elemis Papaya Enzyme Peel

Pidän todella paljon Elemiksen tuotteista. Siitä on tullut yksi suosikkimerkkini. Tämä entsyymikuorinta onkin ennestään tuttu, sillä marraskuun 2018 Beauty Boxissa oli tämä kuorinta. Erittäin hellävarainen entsyymikuorinta, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja saa kasvot tuntumaan välittömästi tasaisemmilta.

Lue myös: Marraskuun Lookfantastic Beauty Box – Dark Wonder Edition

Bokseissa on toisena vaihtoehtona Mádaran SOS Hydra Recharge -kasvovoide.

Kokonaisuudessaan helmikuun aarreboksi sisälsi yhteensä 6 tuotetta. Tällä kertaa vain yksi tuotteista on ns. täysikokoinen. Muut boksin tuotteet ovat minikokoja, mutta riittoisia sellaisia kuitenkin.

Helmikuun Lookfantastic Beauty Boxin arvoksi ilmoitetaan 57 euroa, joka on kyllä tavallista matalampi. Mutta niin ne vain menevät. Toisinaan boksit ovat arvoltaan reilusti enemmän ja toisinaan vähän vähemmän. Hinnaltaan yksittäin tilattu boksi on 20 euroa, joten arvo on kuitenkin moninkertainen hintaansa nähden.

Yllättävää kyllä, tällä kertaa innostuin eniten meikkituotteesta eli luomikiillosta. Myös Illamasquan pohjustaja vaikuttaa kivalta tuotteelta. Muuten tämä helmikuun boksi on vaisumpi kuin esimerkiksi tammikuun Beauty Box oli.

Oliko näistä itsevarmuuden kohottajiksi? Nooh, tuo teema olisi sopinut oikeastaan minkä tahansa Beauty Boxin teemaksi, sillä sehän on kosmetiikan yksi seurauksista – itsevarmuus usein kohoaa hoidetusta ihosta tai meikatuista silmistä.

Jos kiinnostuit helmikuun Lookfantastic Beauty Boxista, niin se on tilattavissa vielä tämän kuun loppuun tai niin pitkään kuin bokseja riittää.

Tilauksen voit tehdä *täällä.

Mitä mieltä sinä olet helmikuun boksista? Samoilla linjoilla kanssani vai eri mieltä?

 

Lue myös:

Tammikuun 2021 Lookfantastic Beauty Box

Joulukuun 2020 Lookfantastic Beauty Box

Marraskuun 2020 Lookfantastic Beauty Box

X