Glitz & Glam

Tammikuun 2021 Lookfantastic Beauty Box

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Vuoden ensimmäinen Lookfantastic Beauty Box on julkaistu ja se on parhaillaan myynnissä. Tänään katsotaan boksin sisältöön.

Restoration -teemainen Beauty Box tuntui kevyeltä, mutta avattuani kannen sisältä löytyi paljon kaikkea kiinnostavaa sekä hyödyllistä.

Beauty Box sisältää näin tammikuussa erityisen paljon kuivaa ihoa hoitavia tuotteita, mutta mukaan mahtuu myös meikkaamiseen liittyviä tuotteista. Katsotaan vähän tarkemmin, että mitä.

Starskin Hollywood Hand Model™ Hand Mask Gloves

Hollywood Hand Model -käsinaamio ravitsee ja korjaa tehokkaasti käsien ihoa. Syväkosteuttava käsinaamio sisältää öljyjä ja tehoseerumia, jotka kaksikerrosteknologialla korjaa, nuorentaa ja pehmentää karheat kädet sekä kynsinauhat.

Minulla ainakin huomaa käsien ihosta pakkasten tulleen. Vaikka juuri nyt on vähän lauhempaa, on tästä talvesta luvattu erityisen kylmää. Aivan varmasti tässä joku viikonloppuilta sujautan nämä kätösiini leffaa tai sarjaa katsellessani.

Luin, että näissä olisi joku saunaefekti. Täytyy selvittää kokeilemalla, mitä se tarkoittaa. Ilmeisesti hansikkaat tuntuvat lämpöisiltä ja kädet saavat hautua ihanassa seerumissa.

Grow Gorgeous Balance Overnight Mask

Hiuksia ja hiuspohjaa ravitseva yönaamio, jota levitetään runsaasti kuiviin hiuksiin ennen nukkumaanmenoa. Pitkät hiukset kiedotaan nutturalle tai leteille. Hiukset huuhdellaan aamulla ja pestään shampoolla.

Heh, luulin tätä ensin kasvojen yönaamioksi. Katsoin kyllä, että onpa outoa, että hiusbrändillä on kasvojen yönaamio, kunnes sitten luin tuotteesta tarkemmin.

Varmaan kannattaa tyynyliina vaihtaa aina tämän käytön jälkeen, mutta muuten tuote kyllä kuulostaa tähän vuodenaikaan erinomaiselta idealta kokeilla.

SVR Hydraliane Intense Moisturising Cream

Intensiivisesti ihoa kosteuttava kasvovoide normaalille ja kuivalle iholle. Voiteen kerrotaan olevan koostumukseltaan kevyt, joka kosteuttaa jopa 24 tuntia ilman rasvaista tunnetta iholla.

Tämä ranskalainen brändi on minulle aivan uusi. Ilmeisesti kyseessä on ns. apteekkimerkki, tai ainakin hyvin vahvasti pakkaus ja tuotteen kuvaus sellaista viestii herkälle iholle soveltumisesta ja hypoallergisuudesta.

So Eco Complexion Sponge

Tästä meikkisienestä ilostuin! Olen halunnut kokeilla tätä edullisempaa meikkisientä. Tällä hetkellä minulla on käytössä se kallein eli Beautyblender, mutta käytän välillä edullisempiakin vaihtoehtoja.

Tässä meikkisienessä minua kiinnostaa brändi, joka lupaa istuttaa puun hakkuualueelle aina jokaista myytyä 100 tuotetta kohden. Jo yli 65 000 puuta on istutettu tasapainottamaan ilmaston hiilidioksiditasapainoa. 

Verso Eye Cream

Ravitseva ja kosteuttava silmänympärysvoide lupaa vahvistaa ihon suojakerrosta ja parantaa kosteustasapainoa. Voiteessa on hyödynnetty fermentoitua kauraa ja keramideja.

Ihan tuossa hetki sitten minulla oli tilanne, ettei minulla ollut silmänympärysvoiteita varastoissani. Tilasin muutamia uusia ja vanhoja tuttuja, mutta sen jälkeen olenkin sitten saanut silmänympärysvoiteita Beauty Boxeista. No ei haittaa! Nämä ovatkin sellaisia, jotka eivät jää käyttämättä. Jätän tämän Verson odottelemaan, että saan kulutettua vanhoja pois.

Tästä tuotteesta oli myös vaihtoehtotuote. Toisena vaihtoehtona oli Dr. Botanicals Avocado and Cucumber Natural Cleansing Bar -puhdistuspala.

Sleek Matte Me Liquid Lipstick

Nestemäistä mattapunaa oli neljävaihtoehtoa: Hellacious, French Fancy, Feels ja Roasted Almond. Minä sain tuon jälkimmäisen eli Roasten Almond.

Tämä olikin ainut tuote, joka on vähän meh. Juuri joulun alla annoin pois näitä ko. huulipunia, sillä nämä eivät oikein ole minun juttuni. Muutama nestemäinen mattapuna varastoistani löytyy, ja ne saakin riittää. En oikein välitä koostumuksesta.

Kokonaisuudessaan tammikuun Beauty Box näytti tältä. Boksi sisälsi yhteensä 6 tuotetta, joiden yhteisarvoksi Lookfantastic ilmoittaa 63,00 euroa. Täysikokoisia tuotteita boksissa on neljä. Kaksi muuta ovat isoja pakkauskokoja silti, sillä esimerkiksi Verson silmänympärysvoiteessa on 7 ml, joka on melkein täysikokoinen joillakin brändeillä.

Eniten innostuin meikkisienestä, käsinaamiosta ja silmänympärysvoiteesta. Vähiten iloa minulle tuottaa mattahuulipuna. Kokonaisuudessaan kiva boksi näin vuoden aloitukseksi.

Tammikuun Beauty Box on myynnissä tämän kuun loppuun asti tai niin pitkään, kun niitä riittää. Lookfantastic Beauty Box maksaa kertatilauksena 20 euroa, mutta jos tekee määräaikaisen tilauksen, voi kuukausittain vaihtuvan boksin saada jopa hintaan 15,50 euroa / kk.

Tämän tammikuun Lookfantastic Beauty Boxin *voit tilata täältä!

Jos muuten mietit, miten Brexit vaikuttaa Lookfantasticilta tilaamiseen, niin voin kertoa, ettei mitenkään. Tilaukset Euroopan sisällä kuljetetaan EU:n sisäisiltä varastoilta. Tämä takaa, ettei vaikutuksia tai lisäkustannuksia sisälly tilauksiin. Brexitiin on valmistauduttu jo pitkään, sillä huomasin jo kauan sitten, että tilaukseni tulevat Puolasta, eikä Briteistä.

Miltä tammikuun Lookfantastic Beauty Box sinusta näyttää?

 

Lue myös:

Joulukuun Lookfantastic Beauty Box

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box

X