Glitz & Glam

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box - Self-care -paketti pimeneviin iltoihin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Lokakuu alkaa olla lopuillaan, mutta vielä ennen kuun vaihtumista esittelen, mitä lokakuun Lookfantastic Beauty Box pitää sisällään. Tämä boksi on myynnissä vielä tämän kuun ajan tai niin pitkään kuin niitä riittää.

Lokakuussa paneudutaan itsensä hemmotteluun ja ihonhoitoon kotona syksyn pimenevinä iltoina. On siis selkeästi hyggeilyn aika!

Lokakuun boksi sisältää kaikkea kivaa hyggeilyyn. Säät ovat toisina päivinä niin kurjat ja pimeät, että eipä tässä oikein teekään mieli lähteä mihinkään. Onneksi kotona olemisestaan voi tehdä mukavaa. Itse ainakin olen tykännyt vetää lämpimän viltin päälle ja katsella mieliohjelmia telkkarista ja suoratoistopalveluista.

Lokakuun Beauty Boxissa on juuri sellaisia hyggeilytuotteita, joita testailla leffaa tai sarjaa katsellessa. Katsotaan tarkemmin, mitä nämä tuotteet ovat.

Glov Hair Wrap

Mikrokuidusta valmistettu turbaani, joka lyhentää hiusten kuivumisaikaa ja suojaa hiusten rakennetta. Turbaania voidaan myös käyttää yön yli. Eikös juuri Curly Girl -metodissa suosita näitä turbaaneja?

Turbaani on muuten todella pehmeä. Olenkin pitkään miettinyt, että joku tällainen olisi kiva omistaa. Omat hiukset kuivuvat aika kauan, joten varmaankin tällainen turbaani nopeuttaisi kuivumista illalla ennen nukkumaanmenoa. Ei aina viitsisi föönailla kuivaksi hiuksiaan. Eikä sitä föönaustakaan ole hyvä tehdä vettä valuville hiuksille.

Ecooking Overnight Foot Cream

No jalkavoide, jos mikä kuuluu tähän vuodenaikaan. Onko teillä sama?

Tämä yövoide jaloille sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia sekä pehmentäviä ainesosia. Lisäksi se sisältää AHA-happoja, jotka kuorivat kuollutta ihosolukkoa. Tuotteessa on myös jalkoja raikastavaa ja verenkiertoa vilkastuttavaa eukalyptusta ja mentolia.

Olen joitakin Ecookingin kasvotuotteita kokeillut, ja niistä pitänyt, joten innolla tämän jalkavoiteen otan testailuuni.

By Terry Baume de Rose Flaconnette Lip Balm

Tätä tuotetta odotin! Syyskuun Beauty Boxin Sneak Peekissa paljastettiin, että lokakuun boksissa on By Terryn suosittu huulien hoitotuote.

Tämä ylellinen huulihoide on huulia ravitseva ja syväkosteuttava. Sitä voidaan käyttää huulinaamiona tai huulivoiteena päivällä sekä yöllä. Sitä voidaan käyttää yksinään tai huulimeikin alla. Monet suosittelevat myös kynsinauhoille hoitotuotteeksi. Kyseessä on monitoimituote, joka hoitaa ja rauhoittaa ärtynyttäkin ihoa.

Olen todella innoissani testailemassa By Terryn paljon kehuttua huulihoidetta. Pidän muutenkin todella paljon By Terryn tuotteista.

Starskin Smoothing Bio-Cellulose Eye Mask

Bokseissa on silmänympärysnaamioita kahdella vaihtoehdolla. Minun boksistani tuli Starskinin laput silmänympärysiholle.

Nämä bioselluloosasta valmistetut naamiolaput sisältävät seerumia, joka lupaa säteilevämpää silmänseutua. Luontaisesti fermentoitua kookosmehua sisältävät laput takaavat poikkeuksellista kosteutusta.

Bubblet Earl Grey Bath Tea

Kylpysuolaa harva pääsee hyödyntämään kylpyammeessa, mutta jalkakylpy onkin paljon helpompi toteuttaa.

Tämä violettisen värinen kylpysuola lupaa rentouttavia hetkiä. Makean sitruksen ja teen tuoksuinen kylpysuola on saatavilla vain lokakuun Beauty Boxista ja Bubbletin (valmistaja) omasta verkkokaupasta.

Balance Me Bakuchiol Smoothing Serum

Bakuchiol on kasviperäinen vaihtoehto retinolille. Moni tietää retinolin tehokkuuden anti-aging-vaikutuksissa sekä toisille aiheuttamat sivuvaikutukset, kuten ihon punoitus ja ärtyminen. Bakuchiolista ollaankin sen vuoksi kovin kiinnostuneita, sillä se ei aiheuta vastaavia sivuvaikutuksia.

Ilmeisesti Balance Me on uudistanut ilmettään. Aika kiva tuo uudistus ulkonäössä. Balance Me on tullut tutuksi juuri Lookfantastic Beauty Boxien ja joulukalenterien kautta.

Tässä oli lokakuun Beauty Box, kaikki tarpeellinen koti-iltojen rentoutumiseen. Retreat Edition -boksi sisälsi yhteensä 6 tuotetta, joista 3 oli ns. täysikokoisia ja 3 suuria matkakokoja. Sisällön arvoksi Lookfantastic ilmoittaa yli 64 euroa.

Omat suosikkini tästä lokakuun boksista ovat ehdottomasti By Terryn ruusulta tuoksuva huulihoide, Glov -turbaani ja Ecookingin jalkavoide, mutta Starskinin ”silmälaput” ovat kanssa todella kivat.

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box Retreat Edition on enää hetken myynnissä, joten jos tämä herätti kiinnostusta, niin kannattaa olla nopea. Marraskuu jo kolkuttaa vuoroansa.

Laitan postauksen loppuun paljastuksen eli Sneak Peekin marraskuun boksista. Jos ei halua spoilaantua, älä katso seuraavaa kuvaa!

Lookfantastic Beauty Boxin tilaukseen pääset *tästä linkistä.

Mitä sinä pidit lokakuun Beauty Boxin sisällöstä? Eikö olekin aika kiva hyggeilyyn?

 

Kurkkaa myös aikaisempien boksien sisältöihin:

Syyskuun Lookfantastic Beauty Box

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

 

SPOILER ALERT!!!

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box sisältää Naobayn intensiivisesti kosteuttavan kasvovoiteen, jonka kevyt koostumus jättää iholle rasvattoman tunteen. 

X