Glitz & Glam

Lookfantastic x Rituals… – ylellistä vartalon ja mielen hoitoa

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Rituals… on varmaankin melko monelle tuttu kosmetiikkamerkki. Tämä ylellinen ihonhoitomerkki on tunnettu erityisesti sen aasialaisesta kulttuurista. Tuotteet eivät ole vain ihoa hoitavia, vaan aasialaisessa kulttuurissa lähestytään asioita kokonaisvaltaisuuden kautta. Ulkokuorta hoitaessa hoidetaan myös sisintä, eli mieltä. Hyvinvointi nähdään monitasoisena kokonaisuutena, jota hoidetaan useilla menetelmillä.

Olen tässä vuosien saatossa muutamia Ritualsin tuotteita esitellytkin. Ne ovat kerrassaan ihania! Erityisesti suihkutuotteet. Rituals kuuluu vartalotuotteillaan suosikkimerkkieni joukkoon.

Lookfantastic Beauty Boxeissa ilmestyy välillä spesiaalimpia Limited Edition bokseja. Tämä Ritualsin tuotteita sisältävän Beauty Boxin kantavana teemana on rauhoittuminen ja rentoutuminen.

The Ritual of Jing on saanut innoituksensa jingistä, muinaisesta kiinalaisesta rauhaa, hiljaisuutta ja rauhallisuutta edustavasta käsitteestä. Kokoelman tuotteiden kerrotaan auttavan löytämään sisäisen rauhan, vaalimaan rauhaa sekä taitoja rauhallisuuteen. The Ritual of Jing auttaa rentoutumaan ja saavuttamaan levollisia unia.

Kokoelma koostuu Sleep ja Relax -tuotteista. Vaaleanvihreän Sleepin avulla panostetaan unen laatuun ja tummanvihreän Relaxin avulla rauhoitetaan kehoa ja mieltä.

Katsotaan, mitä tuotteita Lookfantastic x Rituals… Beauty Box pitää sisällään

The Ritual of Jing Body Scrub

”Hemmottele itseäsi ylettömän rentouttavalla kuorinnalla tällä The Ritual of Jing -vartalonkuorinta-aineella. Tämä erittäin hienoista bambuhiukkasista ja täyteläisestä voidepohjasta koostuva kuorinta-aine poistaa hellävaraisesti, mutta perusteellisesti kuolleita ihosoluja ja kosteuttaa ihoa ilman, että iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Voidepohja edistää hyödyllisten aktiivisten ainesosien imeytymistä ja tekee tästä kuorinta-aineen, joka sopii käytettäväksi myös herkemmillä alueilla, kuten kaulalla ja dekolteella.
Hiero pyörivin liikkein ihoon ja hengittele samalla pyhän lootuksen ja kiinanjujuban rentouttavaa tuoksua.”

Kuorinnassa on ihana tuoksu ja erittäin hienojakoinen koostumus. Voidemainen kuorinta tuntuu hyvältä iholla, eivätkä kuorivat rakeet raavi ihoa. Kuorintavoide huuhtoutuu helposti iholta ja jättää ihanan sileyden sekä pehmeyden. Tykkään tästä kuorinnasta todella paljon!

The Ritual of Jing Hand Lotion

”Anna mielesi levätä ja kosteuta käsiäsi tällä erittäin rauhoittavalla ja luonnollisella The Ritual of Jing -käsivoiteella. Nauti pyhän lootuksen rentouttavasta tuoksusta ja kiinalaisessa lääketieteessä perinteisesti käytetyn kiinanjujuban rauhoittavista ominaisuuksista.
Jos haluat hiljaisen hetken päivän aikana tai rauhoittaa mieltäsi ennen nukkumaanmenoa, hiero tätä käsivoidetta perusteellisesti käsiisi ja anna hieronnan synnyttämien rauhoittavien vaikutusten rentouttaa kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.”

Käsivoiteessa on vähän tuju tuoksu, mutta minua kuitenkin miellyttävä. Käsivoide imeytyy iholle nopeasti sekä kosteuttaa. Kieltämättä tuoksu on sellainen, että tätä mielellään levittäisi käsilleen ennen nukkumaan menoa. The Ritual of Jing -kokoelman tuoksussa on sellaista rentouttavaa fiilistä.

The Ritual of Jing Shower Oil

”Hemmottele itseäsi rentouttavimmalla koskaan kokemallasi suihkuhetkellä valitsemalla tämä The Ritual of Jing -suihkuöljy. Tässä tehokkaasti ravitsevassa suihkuöljyssä on rauhoittavaa pyhää puuta ja unta parantavaa laventelia, ja se muuttuu silkkisen pehmeäksi vaahdoksi tullessaan kosketuksiin veden kanssa. Saa ihon tuntumaan ravitulta ja kostutetulta, ja unta parantava tuoksu synnyttää sisäistä rauhaa ja hyvää oloa.”

Rakastan Ritualsin suihkuöljyjä! Tätä The Ritual of Jing -kokoelman suihkuöljyä minulla ei vielä ole ollutkaan, mutta innolla käytän tämän. Tuoksu on itse asiassa parempi kuin aikaisemmassa lempparissani, The Ritual of Sakurassa.

Ritualsin suihkuöljyt muuttuvat ihanan pehmeäksi vaahdoksi veden kanssa. Tuote huuhtoutuu hyvin iholta ja erityisesti talviaikana helpottaa kuivuvan vartalonihon hoidossa.

The Ritual of Jing Pillow Mist

”Paranna yöuniesi laatua tällä taianomaisella The Ritual of Jing -tyynysuihkeella. Tämä tyyny- ja liinavaatesuihke sisältää pyhää puuta ja laventelia, jotka auttavat tyhjentämään mieltä ja parantamaan unen laatua, joten suihke auttaa nukahtamaan helpommin.
Nauti päivän viimeisenä asiana tästä rentouttavasta tuoksusta ja tee nukkumaanmenostasi tasapainoinen ja unta parantava hetki.
Ei värjää, sillä suihkeen kosmeettinen koostumus ei sisällä alkoholia.”

Nämä tyynysuihkeet eivät oikein ole minun juttuni, vaikka olen kokeillutkin niitä pahemman stressin haitatessa untani. En vain oikein osaa käyttää tällaisia muulloin kuin epätoivoisena oljenkortena. En oikeastaan ole kokenut näistä apua, mutta vastaavasti en haittaakaan. Onhan se ihan kiva nuuhkia ihanaa tuoksua ja odotella nukahtamista, mutta en koe saaneeni tyynysuihkeista apua. Vain stressitekijän poistaminen on auttanut siihen unettomuuteen.

Tätä Ritualsin tyynysuihketta en ole vielä kokeillut – näin kesälomalla ei onneksi stressaa niin pahasti.

The Ritual of Jing Scented Candle

”Anna itsesi täyttyä sisäisellä rauhalla sytyttämällä tämä ylellinen tuoksukynttilä. The Ritual of Jing -tuoksukynttilässä on pyhän lootuksen ja kiinanjujuban kukkaista ja lämmittävää tuoksua, joka luo rauhoittavan ja rentouttavan ilmapiirin. Kynttilä on luonnollinen ja tyylikäs lisä jokaiseen kotiin. Kynttilä kestää jopa 50 tunnin ajan.”

Tyttäreni kinuaa tätä kynttilää. Esikoiseni on tosiaan siinä iässä jo, että oman huoneen sisustaminen ja tuoksuvat koristekynttilät kiinnostavat häntä. Luultavasti annan kynttilän hänelle, vaikka toki itsekin sille olisin keksinyt paikan. Kaunis, vihreässä huurrelasissa oleva kynttilä tuoksuu ihanalle. Ei liian voimakas, vaan enemmänkin harmoninen.

Kynttilän toisella puolella, alaosassa on kultaisella teksti: Rituals… Toisella puolella näkyy haaleasti voimaannuttava teksti: Accept what is, let go of what was, and have faith in what will be…

The Ritual of Jing Body Cream

”Ravitse ihoasi täydellisen rentouttavalla tunteella tämän The Ritual of Jing -vartalovoiteen avulla. Tämä pyhän lootuksen ravitsevaa kukkaistuoksua sekä kiinanjujuban rauhoittavaa ja silottavaa voimaa huokuva täyteläinen ja ravitseva voide saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä.
Hidasta hetkeksi ja levitä tätä ravitsevaa voidetta pyörivin liikkein kevyesti painaen.”

Beauty Boxin viimeisenä tuotteena vartalovoide, jossa tuoksuu kokoelman tuttu tuoksu. Vaikka vartalovoiteen koostumus on melko paksua, se suorastaan sulaa ihon lämmöstä ja siten voiteen levitys sekä imeytyminen helpottuu.

Kauhistelin alkuun purkin suurta kokoa. Sitten huomasin, että sisäosa on poistettavissa, ja Ritualsilla on myytävänä täyttöpakkauksia.

Lookfantastic x Rituals… Beauty Box sisältää yhteensä 6 tuotetta, joista 5 tuotetta on ns. täysikokoisia ja 1 tuotteista on matkakokoinen. Arvoltaan tämä Lookfantastic x Rituals… Limited Edition Beauty Box on noin 90,00 €. Hinnaltaan boksi on 45,00 €.

Pakko todeta, että boksiin valitut tuotteet edustavat kokonaisvaltaisuutta. Vartalon iholle löytyy ylellistä puhdistusta, kuorintaa ja kosteutusta, käsien hoitoa sekä mieltä hoitavia tuoksuja kynttilän ja tyynysuihkeen muodossa.

Hurmaannuin The Ritual of Jingin tuoksuun. En osaisi hyllystä ensimmäisenä tuoksutella tällaista vihreää värimaailmaa, sillä jotenkin aivoni vain toimivat niin, että ensimmäisenä nappaan punaisia, oransseja, violetteja ja erityisesti vaaleanpunaisia värejä. Luulisin varmasti tällaista vihreää miestentuotteiksi, koska olen oppinut tiettyihin värikoodeihin, jotka ohjaavat alitajuntaani.

Tämä kartion malliseen laatikkoon pakattu Rituals-boksi on todella viehättävä. Kaunis pakkaus, kauniilla pakkauksilla olevia tuotteita sekä laatua ja ihanaa tuoksua. Todella kiva hemmotteluboksi itselleen tai lahjaksi. Itsehän olen ostanut monia Ritualsin tuotepaketteja joululahjoiksi tai tuliaisiksi, jos olen ollut reissussa.

Jos kiinnostuit tästä rajoitetun ajan myynnissä olevasta Rituals -boksista, niin *täältä voit tilata omasi.

Lue myös:

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

Ritualsin pehmeä suihkuvaahto

The Ritual of Sakura -tuotteet

Parhaimmat suihkugeelit 

Lue myös

X