Glitz & Glam

Kailijumei – kaunein huulipuna ikinä

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Varautukaa näkemään jotain mielettömän kaunista!

Joskus joku kauneusbloggaaja jakoi yksityisessä Facebook-ryhmässämme kuvan Kailijumein huulipunista. Nuo jellypunat veivät kaikkien meidän sydämet ja sai aikaan syviä huokailuja. Nyt eleven.fi on ottanut valikoimaansa Kailijumein punat. Minä sain heiltä omani.

Tässä Kailijumein juttu – punan sisällä on aito kukkanen! Vaihtoehtoja löytyy kolmea erilaista, joista tämä minulla kultaisessa hylsyssä oleva on Limited Edition. Original Kailijumei Lipstick on punaisessa, peilillisessä hylsyssä. Näissä kahdessa versiossa on samanlaiset vaihtoehdot kukkien sävyille. Muutaman euron edullisemmin löytyy todella veikeän väriset Summer Simplicity Lipstick -punat, joissa ei ole koristeena kultahippuja, mutta huulipunan puikoista löytyy värivaihtoehtoja. Nekin Limited Edition -tuotteita. Vaikka niissä punissa sävyt vaihtelevat puikoissa, ei sävy vaihtele huulilla lopputuloksessa. Toki sävy aina näyttäytyy erilaisena käyttäjällään. Luontainen huultensävy kun aina vaikuttaa läpikuultavien huulituotteiden lopputulokseen.

Kukan lisäksi jellypunaa koristavat kultahiput. Kailijumein punat valmistetaan käsin. Ei kai tällaisia ihanuuksia koneellisesti voidakaan valmistaa? Kuvittelisin ainakin niin.

Tiedän, että käytännöllisyyttä arvostavat miettivät viimeistään tässä kohtaa huulipunan käyttömahdollisuuksia punan lähestyessä loppuaan. Hyvä pointti, sillä itsekin mietin sitä. Tuskin tuo kukka niin kauhean kiva on huulissa. En tiedä mitä tulen siinä kohtaa tulevaisuudessa tekemään. Joko kaivan kukan pois tai annan olla. Nautitaan nyt tästä esteettisestä kauneudesta, kun sitä vielä on.

Kirkas, läpinäkyvä koostumus on erikoinen. Näyttää lasilta tai muovilta, jopa kumilta. Huulipuna on kuin taideteos, vaikka se ensin aiheuttaa mielikuvan lelusta tai koriste-esineestä.

Palatakseni vielä Kailijumein original ja siitä Limited Edition -version sävyihin. Minulle eleven.fi lähetti sävyn Barbie Doll Powder. Saatavilla on muitakin sävyjä näistä kahdesta versiosta, jotka poikkeavat toisistaan vain hylsyltään.

Haluatte varmasti nähdä miltä tällainen värittömältä näyttävä jellypuna toimii?

Kailijumei on oikeastaan huulisävyte, eli se sävyttää huulia. Se ei ole värikerroksena huulten pinnalla, kuten tavallinen huulipuna.

Sävy kehittyy huulten pH:n ja lämmön vaikutuksesta. Olen lukenut, että sävy kehittyy minuuteissa, minulla se tulee esiin hetkessä. Siksi en voinut kuvata kehittymisestä vaiheita. Minulle se tulee välittömästi esiin.

Kerrostamalla sävystä saa intensiivisemmän.

Kailijumei tuntuu huulilla kevyeltä huulivoiteelta. Se kosteuttaa huulia ja antaa niille suojaa. Vaikka punan kevyt kiilto katoaa, sävy ei katoa. Sävy kestää huulilla todella hyvin.

Kuulostiko tämä kaikki tutulle? Moni varmasti muistaa YSL:n huuliöljyt? Niissähän sävy kehittyi ajan kanssa huulille ja kerrostamalla sai intensiivisemmän lopputuloksen. Huuliöljy on huulilla hyvin kiiltävä. Jos vesimäinen kiilto ei ollut mieleesi, niin pidät varmasti enemmän Kailijumeista. Se ei anna samanlaista kiiltoa. Kiilto on yhtä hillitty kuin huulivoiteissa.

Sen lisäksi, että Kailijumei on ihan järjettömän kaunis tuotteena, se on kaunis huulilla. Pidän näistä huulilla sävynsä kehittävistä tuotteista. Sen olen huomannut, että aina ne muuttuvat minulla hennosta vaaleanpunaisesta aika pinkiksi. Onneksi pinkki on aika istuva sävy minulle ja olen kotonani siinä. Vaikka Kailijumei on kaunis ja sellainen, että herkästi miettii, että tohtiiko mitään noin kaunista käyttää, niin olen ottanut tästä arkihuulimeikkini. Kätevä ja helppo, siksi niin minun juttu. Minun Kailijumeini taitaa olla parhaillaan penaalissa koulukynien kanssa.

Kuten sanoin, niin Kailijumein kauniita huulipunia myydään eleven.fin verkkokaupassa*. Hinnaltaan huulipunat ovat 27,70-34,60 €. Tämä minulla oleva kultaisessa hylsyssä ja kultahipuin koristeltu Limited Edition on hintavin.

Tämä jos mikä on ylellisyyttä ja luksusta koulupenaaliin. Jos kosmetiikka pääsee jatkuvaan käyttöön, silloin se on rakastettu yksilö. Vai mitä?

Aika moni teistä nämä jo varmasti tiesikin, mutta mitä ajatuksia herää teillä, jotka vasta ensimmäistä kertaa tämän kauneuden näki? Lähtikö ensimmäisenä raksuttamaan käytännöllisyys ajatuksissa vai ihastuitko esteettisyyteen?

Tuote saatu eleven.filtä.

Lue myös

X