Glitz & Glam

Kokemuksia Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoiteesta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu L’Oréalilta

Mattameikkivoiteet mielletään yleensä nuorten meikkivoiteiksi, eivätkä ne ole tällä hetkellä kaikkein trendikkäin juttu, sillä kiiltävä ja kuultava lasi-iho on kuuminta muotia juuri nyt. Mutta aikuinen ja aikuistuvakin iho voi olla rasvoittuva ja kiiltää helposti. Tällöin mattainen meikkivoide saattaa ollakin toimivampi vaihtoehto.

Varsinkin näin lämpöisempinä kesäpäivinä rasvoittuva ja sekaiho alkaa muuttua tavallista rasvoittuvammaksi, joka haastaa meikkivoiteen kestoa ja kykyä säilyä raikkaan näköisenä koko päivän.

Sain L’Oréalilta tuotteita testiini. Olin todella iloinen, kun lähetyksestä löytyi *L’Oréal Paris Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoide. Tämän kestävyydestä ja peittävyydestä olen lukenut niin paljon kehuja erilaisista Facebook-ryhmistä ja blogeista. Muistelisin, että tätä olisi kehuttu myös täällä blogini kommenteissa.

Vaikka en enää nykyään osta ensisijaisesti mattameikkivoiteita, olen jo tovin harkinnut tämän ostamista itselleni. Myös siksi oli äärimmäisen kiva yllätys, kun PR-lähetyksestä löytyi tämä meikkivoide.

Vedenkestävä Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoide on ideaali näin kesällä. Se kestää vettä, hikeä ja jopa rasvaa! Koostumukseltaan meikkivoide on notkeaa voidetta, joka levittyy helposti iholle.

Sain testiini sävyt 175 Sand ja 115 Golden Beige. Näin välittömästi, että sävy 175 on liian tumma minulle, joten ehkä loppukesästä sille saattaa löytyä käyttöä. Epäilin aluksi, että 115 Golden Beige on minulle liian vaalea, mutta se osoittautuikin sopivaksi, eikä täten tarvinnut miksailla sopivaa sävyä näistä kahdesta.

Vasemmalla 175 Sand, oikealla 115 Golden Beige

Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoide on todella mattainen ja peittävä! Se on myös niin kestävä, ettei sitä saa käsisaippualla ihan helposti puhdistettua käsistä, joten kasvoillakin se pysyy äärimmäisen hyvin.

Jos haet itsellesi sopivaa sävyä, niin neuvoksi: valitse aavistuksen omaa ihonsävyäsi vaaleampi, sillä Infaillible 24h Matte Cover hapettuu hieman, jonka seurauksena se tummenee kasvoilla.

Haluatte varmasti nähdä, miltä L’Oréal Paris Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoide näyttää kasvoilla. Tässä ennen meikkivoidetta. Olen kosteuttanut ihoni valmiiksi, kuten aina teen ennen meikkaamista.

Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoide levittyy kasvoille niin meikkisienellä kuin meikkisiveltimellä. Sormin levittämällä lopputuloksesta ei tullut mielestäni niin kiva, mutta kasvosuihkeella kostutettu meikkisieni tai kosteutettu meikkisivellin ovat parhaimmat lopputuloksen kannalta.

Meikkivoide muuttuu nopeasti puuterisen mattaiseksi. Minulla ei ole kuvassa mitään muuta kuin meikkivoide. Ei peiteväriä, eikä puuteria.

En suosittele Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoidetta silmien alle, koska jos silmänympärysihossa alkaa olla iän tuomia juonteita, ne pomppaavat näkyvämmiksi. Siksi en suosittele tätä mattameikkivoidetta silmien alle, mutta minulla se toimii hyvänä pohjana yläluomella.

Sitten lopputulos, kun tummat silmänaluset on peitetty peitevärillä, mutta kasvot ovat edelleen puuteroimattomat. Vain silmien alle olen käyttänyt puuteria, jotta peiteväri kiinnittyy.

Infaillible 24h Matte Cover on niin kestävä ja mattainen meikkivoide, että minun ei tarvitse edes puuteroida sitä! Todella rasvoittuvalle iholle saattaa olla tarpeen puuterointi, mutta hieman rasvoittuvalle ei ollenkaan tarpeellinen.

L’Oréal Paris Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoide peittää punoitukset, pigmenttimuutokset, finnit, arvet jne. Ainoastaan silmien alle en halua tätä meikkivoidetta käyttää, mutta kokeilin kerran. Kyllähän meikkivoide tummuudet silmien alla peittää ihan mukavasti, mutta harmillisesti tosiaan korostuivat kaikki poimut, juonteet ja rypyt.

Infaillible 24h Matte Cover tuntuu todella keveältä kasvoilla, vaikka se niin peittävä onkin. Mattaisuutta saa kätevästi vähennettyä, kun suihkuttaa kasvoillensa kosteuttavaa kasvosuihketta ja heleyttää kasvojansa korostuspuuterilla.

Olen huomannut, että vaikka ihoni rasvoittuu, meikkipohja pysyy puolimattaisena yöhön asti. Meikkivoide pysyy myös siistinä, eli kasvot eivät muutu rasvoittumisen myötä likaisen näköisiksi.

Olen huomannut, jos illalla sormin kasvojansa koskettelee/pyyhkii, niin kasvoilta saattaa irrota ylimääräistä meikkivoidetta. Kuitenkaan kasvoilleni ei jää mitään paljasta kohtaa. Siksi olen päätellyt, että se on ns. ylimääräistä, joka ei pysty kiinnittymään yhtä hyvin ihoon. Jos ksvojansa puuteroi välillä, ei meikkiä irtoa koskettelusta.

Infaillible 24h Matte Cover on ollut kovissakin testeissä, sillä olen tämän kevään ja jo toukokuussa alkaneen kesän aikana testaillut meikkivoidetta myös paljussa. Kestää todella hyvin! Vaikka paljussa tulee hiki ja vesi höyryää kasvoille, meikkipohja pysyy hyvänä.

Koska en sukella paljussa, en koskaan pese hiuksiani ja kasvojani ennen sinne menoa. Muuten päätä alkaa palella, kun hiukset ovat märkinä, kylmä vesi valuisi niskaan ja aiheuttaisi niskajumitusta, ja kasvoilla ei olisi mitään suojaa, joten ihoa kiristäisi. Tämä siis sivuseikkaisena infona, miksi olen ollut meikit kasvoilla paljussa.

L’Oréal Paris Infaillible 24h Matte Cover on ehdottomasti nuoren ihon meikkivoide, mutta se menee myös joissakin tapauksissa aikuisellakin iholla, joka minunkin iho alkaa hiljakseen olla erilaisten määritelmien mukaan.

Ihotyypin olisi hyvä olla rasvoittuva tai rasvoittuvaisuuteen taipuvainen normaali tai sekaiho. Kuivalle ja selkeästi ikääntyneelle iholle en tätä meikkivoidetta suosittele.

Mukavaa tässä meikkivoiteessa on myös se, että se ei ole kallista, sillä meikkivoide maksaa jälleenmyyjästä riippuen 9,70-14,95 € / 30 ml. L’Oréal Paris Infaillible 24h Matte Cover  -meikkivoidetta myydään marketeissa ja tavarataloissa, tai sitten sen voi tilata esimekiksi *Cocopandalta, *Eleveniltä ja *Kicksiltä.

Oletko kokeillut L’Oréal Paris Infaillible 24h Matte Cover -meikkivoidetta? Mitä sinä pidit?

Lue myös

X