Glitz & Glam

Punaiseen luomiväriin syttyminen

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Muistatteko viime kesän kuumimman luomiväripaletin? Kyseessähän oli Urban Decayn Naked Heat -paletti, joka inspiroi minua testailemaan sitä, mutta totesin sen olevan liian kuuma, eli liian lämmin minulle. Liian punaisia ja punertavia sävyjä. Naked Heat muuten lanseerattiin tasan vuosi sitten.

Tänä kesänä sitten olen käyttänyt punertavia luomivärejä arkimeikeissäkin! Naked Heat on ollut käytössäni. Tällä kertaa postauksessani oleva meikki ei ole tehty Naked Heat -paletilla, vaan ihanalla mattaisia sävyjä täynnä olevalla luomiväripaletilla.

Minä tapasin Matt Trimonyn! Jestas, kun on mahtava kaveri! Kyseessä on theBalmin veikeällä huumorilla höystetty luomiväripaletti, jossa on yhdeksän mattaista sävyä. Ei varmaan mitenkään yllättävää, että olen valinnut tämän paletin testailuuni. Tavallisesti tuo keskimmäinen Matt Kumar ei olisi päässyt käyttööni, mutta nyt olen löytänyt yhteisen sävelen punaisten ja punertavien luomivärien kanssa.

Tämän punaisen silmämeikin tein vähän erilaisella tyylillä kuin mitä tavallisesti olen tehnyt punaisia silmämeikkejä. Nyt käytin punertavaa vain ulkonurkassa. En tehnyt luomivaon varjostusta punaisella tai käyttänyt sitä luomivaon yläpuolella tai edes liikkuvalla luomella. Punainen on vain ulkonurkassa, josta sitä on nostettu ylös.

Tässä silmämeikissä käytin kolmea ”mattia”.

Vaalea Matt Lin on silmän sisänurkassa ja kulmaluulla. Lämmin, hieman persikkainen nude Matt Lopez on liikkuvalla luomella, josta se on häivytelty luomivaon yläpuolelle asti. Ulkonurkassa punainen Matt Kumar, joka on nostettu reilusti ylös vain ulkonurkan alueella. Sävyjä on häivytelty keskenään, jotta ne liukuisivat toisiinsa. Punertava Matt Kumar ja persikkainen nude Matt Lopez ovat todella kaunis yhdistelmä. Vaikka sävyt ovat mattaisia, ne näyttävät upean hehkuvilta yhdessä. Vai mitä?

Tässä vielä kuvana muita käyttämiäni meikkituotteita. Sain Oletkaunis.filtä valita testailuuni theBalmin meikkejä. Olen todella innoissani näistä, sillä brändi ja sen tuotteet ovat kiinnostaneet minua jo vuosia. Muutamia tuotteita olen testannutkin. Tällä jos jollain on hauskoja pakkauksia.

Palaan vielä theBalmiin enemmänkin, mutta jos sinua kiinnostaa merkin meikit ja iskit kanssa silmäsi minun ”mattiin”, eli Meet Matt(e) Trimony -luomiväripalettiin, niin koodilla GLITZ saat 20% alennuksen theBalmin tuotteista Oletkaunis.fi -verkkokaupasta*. Koodi on voimassa elokuun loppun asti. Tässä suora linkki Meet Matt(e) Trimony* -luomiväripalettiin. Mutta jos haluat vielä jäädä odottelemaan sanaisen arkkuni avaamista ja lisäkuvia tuotteista, niin niitä tulee elokuun aikana.

Kivasti punertava Matt Kumar korostaa silmien sinisyyttä. Rakastan tätä meikkiä! Vaikka punainen ajatuksena on ollut omiin silmiin aina vähän hui, nyt se ei enää tunnu siltä. Näyttää oikeasti tosi kivalle. Ilman rajauksia ja tekoripsiä meikissä säilyy keveys, vaikka onkin vähän rohkeampi sävymaailmaltaan. Punainen on ollut jo ainakin pari vuotta todella muodikas sävy silmissä, minä vaan lämpenin sille muita hitaammin. Taas saan todeta, että mieli ja mieltymykset muuttuvat. Kannattaa aina vaan kokeilla, vaikka olisikin joskus tyrmännyt.

Muita vasta nyt punaiseen luomiväriin hullaantuneita?

X